Ali koça 100 koyun emanet etsen 101 tane kaybettim diye çıkar gelir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4120. sayfa)

-
-
sen kendinde değilsin sanırım arkadaşım, şükür mesajı demişsin ama ben gol atamayız inşallah diye dua ettiğimi hatırlıyorum son dakikalarda nedeni de çok basit sana anlayabileceğin tarzda anlatayım, o maçta kazara bir gol olsa yensek, dikkatini çekerim orta seviye ve 11 kişi olan takım olduğunda gene paspas çekicez gene yenilecez.sen bizim istediğimizi anlayamamışsın ben sana düz anlatım tarzında açıklıyayım, biz gerekirse yenilelim veya berabere kalalım ama en azından iyi oyun ve iyi mücadele edelim.o fenerbahçe ruhunu ve hırsını görmek istiyoruz biz oyuncularda anlatabiliyor muyum?
-
hocam mesuta biz çöp derken açamadığı için değil mücadele etmesini istiyoruz ben dahil birçok futbol yorumcusu diyo zaten mesut en ufak bi yakın temastan kaçıyo diye, o hırsı görsek yeter ya bizim için en azından savaşıyor adam ama ne yapalım top yuvarlak diyip geçicez
-
-
Hocam size demişim gibi oldu ama size değil.
Adam maç seçiyor, hoca seçiyor, hırs yok.
Ulan yetenekli olduğunu biliyoruz Real Madrid'de, Arsenal'de boşuna mı oynattılar? AMA adam bu yeteneğinin zekatını bazen ortaya koymuyor, 9 kişi kalmış takım hatırlayanlar olacaktır Valbuena Ümraniye maçında tek başına kendini yırttı ya, takımın en fazla parasını alan adam, 10 numarayı sırtına geçirmiş adam, gelişinin tüm Türkiye'nin izlediği adam bırakın da hocayı yedikten sonra 9 kişi kalmış Karagümrük'e karşı eleştireyim, maç 5-5 bitse 5 golü Mesut atsa niye 6'yı atamadın diye eleştiririm bu kadar basit.
İsimlerin değil Fenerbahçe'nin tarafında olun.
Bunlar Mustavo Mustavo derken Emre abileri bi kesti, hop Mustavoyu unutup nasıl akışkan pas oyunu oynadıklarını falan övmeye başladılar, yarın Emre gelip Mesut'u kesse ohh be şu adama nasıl katlanmışız diyecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mandalorian -- 24 Aralık 2021; 9:45:23 > -
yok hocam sizi kastetmedim...mücadele ve hırs konusunda haklısınız takım sezonun ortasında hedefsiz kalmış gibi oldu, taraftarın bağırarak tezahüratla başkan yaptığı ali koçun malesef takımı getirdiği nokta
bu yarım sezon nasıl geçecek böyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 24 Aralık 2021; 9:46:48 > -
Hocam ben real madridde de izledim evet iyi oynuyordu asla kötü diyemem, arsenaldeyse real madrid performansı olmasada genede iyiydi haliyle birde çevresindeki oyuncular madrid gibi olmayınca sönük kaldı ama ben bu oyuncuyu buraya getiren kişilere yakınıyorum başta da acun olmak üzere hatta, alıcaklar karşılarına diyeceklerki kardeşim fenerbahçe için ruhunu ortaya koyucakmısın koymayacakmısın? koymayacaksan bizide yorma kendinide yorma bul kendine bi kulüp ki bulması kolay isim ün yapmış birisi sonuçta, düşünsenize mesut yerine türk bi genç var, evet mesut gibi klas değil ama maçta kendini yırtıyo top başkasındayken sürekli bi aralara boş koşu yapma halinde, takım puan kaybettiğinde gözüne uyku girmiyo, gücünün yettiği kadar ekstra antreman yapmaya çalışıyo, böyle bi oyuncu olsa en azından hepimiz evet bi süperstar oyuncu değil ama savaşıyor deriz,
-
hocam mesutu falan çıkarıp şu takıma 11 genç alsalar belki mücadele koşma yüzdeleri hepsi artar , ama gençlerinde şöyle bi sıkıntısı oluyo bazılarında yetenek var ama hırs yok.bence bi genç oyuncunun bütün hayali premier lig, ispanya , italya gibi liglerde iyi takımlara gelebilmek olmalı bunun içinde çalışıp çaba sarf etmeliler, mesela gs deki genç çocuk ne güzel parlamıştı imza atıp yüksek para verdiler sonrasında bi kaç maç performansı düştü , bjk de can var oda dikkatimi çekiyo çocuk bazı maçlarda kendini yırtıyo bazı maçlarda çok sönük kalıyo.
dün arsenal maçlarını izledim kaçırdıklarımı, martinelli ve smith rowe diye 2 genç var bir mücadele edip oynuyolar akıllara zarar bizim çocuklarda böyle bi ışığı az çok gördüğüm tek oyuncu ferdi , mert hakan bana sanki ozan abisinin izinden gidiyo gibime geliyo :D
-
Bize forvet lazımken sırf şov amaçlı getirdiler bunu, getirmelerine hadi bir şey demeyelim çünkü Mesut bu ama sen bu adama hocanın kim olduğunu hatırlatmazsan, büyüğünü küçüğünü bilmezse 2 sezonunu hiç eder böyle.
Bunun yerine oynat paf takımdan bir çocuk, vallahi izlerim hatasında da eleştirmem ama bu dünya starları, Fenerbahçe'den en yüksek paraları kazanan adamların yürümesi bile beni delirtiyor. Adam asgari ücrete çalışıyor mesela, tek sevdası Fenerbahçe, o adam için sahada adım atılmadık yer bırakmayacaksın, kimsin lan sen ... ? Bu adamı böyle peygamber gibi karşıladılar bu da kendini koskoca camiadan, hocadan falan büyük sandı.
Çok basit bir soru Fenerbahçe şu 4 oyuncudan birini almak zorunda kimi seçerdiniz?
Visca
Bakasetas
Wakayeme
Mesut Özil
şu 4 isimden Mesut'u seçecek bir kişi bile çıkmaz.
-
öyle olacaktı zaten, o sözler verildi, denildi ki bu takıma 30 yaş üstü oyuncu alınmayacak,artık fenerbahçede kariyerinin sonuna gelmiş eski yıldızlar transfer edilmeyecek son dakika transferi yapılmayack... scout denildi, altyapı denildi...
ali koç bu şekilde başarısız olsa anlarım, yani takıma scoutingle her sene benfica,psg,liverpool u23 takımlarından gençleri doldurdu arjantinden brezilyadan kimsenin tanımadığı gençleri getirdi... 30 yaş üstü 1 tane transfer yapmadı
bu şekilde başarısız olsa derim ki en azından " lan zaten adam başkan olurken bunları yapacam dedi bu şekilde başkan seçildi, dediğini yaptı ama başarılı olamadı"
adam ne söz verdiklerini yaptı ne de şampiyon olabildi
-
Ali istifa etmedi mi halen? Neyi bekliyor bu adam anlamıyorum, Klopp'u getirse bile taraftar gözünde bir kredisi kalmadı artık. İstenmediği zaman gideceğini de söyledi üstelik. Umarım sonraki maçta erkenden iki gol yeriz de tüm tribün istifa diye bağırır. Adam Fenerbahçe'nin kangreni haline geldi resmen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi taraftan bakacak olursak
Volkan, Emre gibi camia evlatları kendileri için uygun takımlarda güzelce geliştiriyorlar kendilerini. Artık birkaç seneye bayrak onlara geçecek, kendileri de bilincindeler. Ali koç bugün var yarın yok ama emre belözoğlu, volkan demirel; aykut kocamanın bıraktığı bayrağı devralacaklar. Aykut hocam da, futbolunu sevmeyeni çoktur orası ayrı, çok büyük fenerbahçelidir. En karanlık zamanımızda kulübü sardı sarmaladı. Herkes yapmazdı bunu. Koyup kaçan çok olurdu açıkçası.
Artık bu görev emre'de, volkan'da. Birkaç seneye tutarlı bir başkanın altında bu kulübü ileriye taşıyacaklar
-
-
-
Ne tatlı günlerdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ali başkandan "Fenerbahçeye destek paketi" açıklaması bekliyorum, geçen buluşmuştu ya reisle, taktik almıştır kesin. Zaten kanıyoruz bunlara hep, yine kanarız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibaNeko -- 24 Aralık 2021; 12:8:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sangarenin fundamentallar eksik. Giresunspor fazla kaçtı. Bu adamı tsl'de ilk 11 oynatacak tek takım fenerbahçe, onun sebebi de başka bek yok takımda. Diğer tüm takımlar yedek soyundurur nazımı.
Novak'ın da temposu bitmiş. Ama en azından fundamentallar var, nerede duracağını biliyor, ceza sahasına tehlikeli koşular atıyor. Tecrübeli topçu kategorisinden oynar, en kötü yedek çıkar. Ama sangare'nin hiçbir açıklaması yok bu takımda oynamasının. Çok ahlaklı ve iyi niyetli bir sporcu (keşke tüm yerlilerimiz sangare'nin 10'da 1'i iş ahlakına, iş etiğine sahip olsa) ama bizim takıma uygun seviyede değil.
-
Gerçekten çok anlamsız değil mi? Bir takımda neden 2 tane bek olur? Yedekleri nerde, neden devşirip duruyoruz Ferdi'yi Osayi'yi? Sağda Nazım var bek demeye bin şahit ister yedeği de 10 numara bozması kanat bek olan Ferdi. Solda Caner vardı o da disiplinsiz dedik yolladık geriye çalım manyağı Novak kaldı yedeği de stoper olan Szalai.
Böyle kadro mühendisliği tarihte sadece Fenerbahçe'de görülmüştür. Ozan'ı sağ bek Jailson'u stoper yapan takım her seferinde daha kötüsünü izletmeyi başarıyor.
-
Mert hakan ozandan daha yaşlı , ozan abisi olmuyor haliyle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatımda gördüğüm en kötü bek gerçekten. Şu rizedeki baiano sangareden 10 kat iyi bek.
Ve rezilliğin büyüğü bir takımın beki olmayışı. Bek olmadan bir takım sezona başlıyor şaka gibi. Bu takımın başarılı olması gerkçekten tesadüf olur. Şaşırırım yani
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X