Takımın en iyisi pelkas varken ikisini aldık. Hem pelkas bitti hem de artık mesut irfan kanatlarıyla oynuyoruz :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4117. sayfa)

-
-
-
Favre ile Löw'ü fenerbahçeye ikna edemezsin. Bunları getirebilmelerinin imkanı yok. Daha marco silvayı, fonsecayı ikna edemediler. Favre ile Löwü mü edecekler?
İkna ederlerse bile bu resimdeki 3 adam da başkanın saçmalıklarına tahammül etmez, restini çeker, ceketini alır terk eder kulübü. Bu yüzden zaten getirmek de istemeyeceklerdir.
Ha çare ne derseniz, çare de böyle adamları getirmekten geçiyor. Bu takıma bilici getirsen onu da yer yeniçeriler. Bunlara advocaatı getirip koyacaksın başlarına, azarlaya azarlaya adam edecek. Anlamadılarsa medya önünde azarlayacak, bir daha cesaret edemeyecekler.
Bu arada dünkü takımı zeki murat göle'nin kurduğuna/yönettiğine inanan var mı gerçekten? Dün takımın teknik direktörü yeniçerilerdi haberiniz olsun. Şu an başımızdaki en büyük sorun, en yetenekli topçularımızın yerli ve iş etiğine fazla sahip olmayan insanlar olması.
-
İsmi geçen hocaları getirme imkanları olsa sezon başında getirirlerdi zaten, Adam kendi söyledi kimse gelmek istemiyor diye üstüne böyle bir ortamı gören kim gelir merak ediyorum, Tabi getirebilirlerse büyük başarı olur en azından bunu başardılar deriz.
-
Bu ligde başarı en yetenekli topçularının yabancı olmasından geçiyor, haberiniz olsun. Yerli topçularınız yetenekli olunca fenerbahçedeki çıkmazla karşılaşıyorsunuz. Adamları atsan atamıyorsun, satsan satamıyorsun. Hocanın işine karışıyorlar, süre alamadıklarında samandırayı karıştırıyorlar. Acayip zor bir iş. Biz bu adamlara yatırım yaptığımızdan kaybettik her şeyden önce. Vitor pereira falan çok küçük bir kısmı. Klopp'u koysan yine benzer bir sonu olurdu. Bizim hatamız kulübün geleceğini, en büyük yatırımını mesut özil ve irfan can kahveciye yapmak oldu.
Trabzona bakın. En yetenekli topçuları kim? Hamsik, bakasetas, wakayeme. Üçü de yabancı ve son derece profesyonel sporcular. Yerlileri idare eder adamlar, çok büyük yatırım yapmadılar onlara.
-
Dünkü oyunu yarım sezonluk oyuna tercih ederim de koptum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni Gökhan Gönülümüzü artık bulamayız be....
Arada aklıma geliyor da yabancısına zaten paran yetmez.
Alt liglerde de yok yani
-
Adwokat yada yılmaz vural lazım bunlara anca o adam eder, adwokat bunları kim aldı kulübe der
Gelecek hoca yerli olur başka bir nane olmaz yabancı ocakta ne gelmez para için gelir oda veremezler, yine saçma sapan bir isim gelir onu da yerler keşke supriz olsa yılmaza ok dese ali koç
Yonetim boşuna mali yükü artırmasın, bu yönetim anlasiyla ve bu kadro planlamasiyla başarı gelmez. Sadece 1 tane bek alınsın Pereira'nın beğenip alamadıklarından biri olursa iyi olur. Son maçlarda Burak kapacak oynatilabilir. Belki iyi falan çıkar. Onu da almaya gerek kalmaz.
Valencia
Allahyar Mesut İrfan
MHY Crespo
Ferdi Szalai Kim Transfer
Altay
Güçlü, deli gibi pres yapan bir forvet alınacak olsa Allahyar satılır yerinde Valencia oynar ama denemesinler boşuna birini almayı.
Bu şekilde yılı bitirelim. Kimse de transfer istemesin bu yönetimden bence. Pelkas berisha meyer satilabiliyorsa hemen satılsın. Teklif gelen herkesi de yollayabilirler bana göre.
Mesut ve İrfan'a dayalı oynamak zorunda olduğumuz için de diyorum tabi bunları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvox7 -- 23 Aralık 2021; 19:47:17 >
16 puan fark var. Barı yılmaz vuralı getırelım de bır kısıyı mutlu edelım. Hucum futbolu gorelım.
Muhammed burak arda fatıh.
Ulan bunları barı turkıye kupasında ılk 11 de cıkarın da görelim. Nasıl bıseylermıs.
Muhammed bırcok futbolcudan ıyı oynadıgını goruyoz ama oynatılmıyor.
Serdar dursun topla bırlıkte oldu mu rakıbe tehlıke yaratıyor ama o da oynatılmıyor.
Altay ıle ferdı kısa sueede gerı dönmelı. Ferdı hucuma cıkartan bı futbolcu.
İstediğin yerde kop be. Çok da fifi Allah Allah.
Neyi savunuyorsunuz bana onu anlamadım. Yarım sezondur her maçta sınır krizi geçiriyoruz. Savunduğunuz, istediğiniz şey ne yazın da biz de kopalım.
Çözümünüz ne onu anlatın hele. Mitor demeyin ama herkes kopar konuda sonra.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rahmi Koç un bize attığı en büyük kazık Ali Koç a başkanlık için itiraz etmemesi.
Beşiktaş a tonlarca para verseydi Ali Koç un yaptığı etkiyi yapamazdı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
goztepe attı
2-3 sene önce savunduğumuzda oyuncuları hedef gösteren hoca mı olur diyip linçliyorlardı, şimdi hepsi dediğimize geldi. evet tam olarak oyuncuları, medyayı hedef gösteren Dick gibi otoriter hoca getireceksin. Çünkü Fenerbahçeyi oyuncular ve medya bitirdi bitiriyor.
-
Vedat İstanbul'a gelmiş.
Gol sorunu yaşayan bir forvet daha alarak müthiş bir atak yapmış olabiliriz 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 23 Aralık 2021; 20:41:39 >
Benim teknik direktör adayım Daum
-
beğenmediğin vedat berisha ve serdar dursundan bin kat iyidir emin ol
Aynen İtalya da uçuyor dimi..
Nerede düşüşe geçmiş adam var bizde...
Sosa da çok mükemmel dimi orta sahada orkestra şefi..
Vasatı sevmek normal oldu artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 23 Aralık 2021; 21:15:45 >
Vedattan iyisini bulacağına inanan varsa elimde sihirli sayı var arkadaşlar ne kadar para atarsanız geri size iki katını yolluyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X