Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.123.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41164117411841194120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu takımı şu an löw falan da kurtarmaz dick dedem gibi medyaya karşı çatır çatır konuşacak başkanı yeme potansiyeli olan bi hoca gerek

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

bizim tr ligi icin su an vedat iyi bu saatten sonrada ali koç boupenza v.s tarzı gidip forvet almaz teknik direktörü bile zar zor getirdi forvet transferi yapmaz ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵  olursa supriz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 23 Aralık 2021; 21:33:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EgeArsln.EA kullanıcısına yanıt

dick hocam gelmez ama gelirse adam eder takımı ve ona zamanında verilen takımdan çok daha iyi bir takım mevcut şuan.

• Ali Koç uçağa binip Löw'ü getirmek için adamın yanına gitse Löw'ün gelmeme ihtimali yok. Adam hem Türkiye'yi hem Fenerbahçe'yi seviyor. Ama yanındaki adamlara telefon açtırıp Löw'e gelir misin diye dümenden sordularsa adam gelmez tabi. Seni ciddiye bile almaz.

Yanına gidip vaatlerini sunarsın, gitsin dediği adamları yollayacağına veya kadro dışı bırakacağına dair garanti verirsin, ekibini ve istediği 1-2 transferi de yapacağının sözünü verirsin adam aynı uçakla gelir İstanbul'a.

Kaldı ki bu takımın fazla transfere de ihtiyacı yok. Eldeki kadro bile Trabzon'dan kötü değil. Trabzonspor Nwakaeme'yi sol bek, Bakasetas'ı sağ kanat, Hamsik'i sol kanat oynatsa onlar da bizim durumumuzda olurdu.

• Ersin tek başına maçı aldı.

• ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 kisi kazandik.. rakip 60 dk 9 kisi kalsaydi cok farkli olurdu ne dersin :)

• Rosier kırmızı kart yemiş, sübhanallah.

Bu arada takımın başına adam gibi biri gelene kadar taraftarlığımı askıya aldım. Vitor’dan hiç haz etmem ama başkanın 4 yıl yönettiği çiftlikte 5 yıl dursa sırıtmazdı. Ben de zannediyorum ki başkan bu sefer birini buldu, 1 ay önceden Vitor’a kovulacağı söylenmiş, büyük bir isimle ilgileniyor falan gördük sonra Kenan Koçak, Bilic cart curt.

Hayal kırıklığısın başkan. Löw-Kartal yapamayacaksan da durma artık…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "Eyüp Fenerbahçeliler Derneği'nden sonra Antalya Fenerbahçeliler Derneği de Ali Koç'u istifaya davet ederek olağanüstü seçimli kongre için imza kampanyası başlattı."

• Vedat in ruhsal yapısı bozuk.
    2 Maç gol atamaz ise iskarta olur. Hele bir de serdar dursun gol atarsa iyice 2. Plan olur hiç bir şey yapamaz.
    Bize diri 2 en fazla 3 posizyondan 1 ini atacak lazım.
    Hem posizyon üretmekte de zorlanan takımız Vedat iyice yok olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Yüreğinde Fenerbahçe sevgisi olan taraftarlar bunlar.
    Çekirdek çıtlayip film izlemeye gelenler ile localarin da içkisini yudumlayanlar gibi değiller.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Aranızda anlaşın mi?

Bune ya kurban paylaşımı mi yapıyorlar?

Yada miras mi pay ediyorlar bune?

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Löw gelse ne olur? Ali Bey onu da 3 ayda postalar. Ben t.direktor konusunda yorum yapmayı birakalı çok oldu. Çünkü sorun yonetimde. Amatör kulüplerin bazıları şu an Fenerbahçe den daha ciddi yönetiliyor.

• ali222 A kullanıcısına yanıt

En azından Löw'ün bir saygınlığı olur, kendini ezdirmez diye düşünüyorum. Vitor para için burada değildi belki çünkü Çin'de çok kazandığı söyleniyordu kişiliği de Advocaat gibi sert değil. Gerçi Löw neden gelsin buraya orası ayrı bir mevzu, daha Kenan Koçak gelsin diye TFF'den izin alamıyoruz :)

9 kişi bir takıma nasıl uzaktan kimse şut çekmez/çekemez anlamıyorum. Ghezzal bugün ne yaptı? Astı golü. Sen napıyorsun? 700 pas, sağa sola al-ver, kenara inip orta kes, bitik Mesut penaltı atsın diye 90 dakika sahada kalsın, İrfan paşam Sosa ile çok takılmaktan hayalet arkadaşlara pas vermeyi öğrenmiş, Crespo dinlendiriyordur belki dedim ikinci yarı al bari şaka gibi.

BJK'nin yardımcısına bak 3 maçta 7 puan alıyor derbi dahil bizimki de 9 kişi takıma neredeyse yenilecek.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Ali baba çiftliğini bölüştürüyor. Kafasına nasıl eserse öyle bölüştürüyor hem de. Canı isterse çobanı kovuyor yenisini getiriyor. Çünkü çiftlik tamamen ona ait.

• Bu ali koçun bir de kulübü parayla satın almış olsaydı ya. Tövbeler tövbesi. Fenerbahçe elbet bugünleri atlatacaktır ama ne ali koçla ne de bu taraftarla. Aklı selim kişilere emanet edilmesi gerekiyor takımın

• Maalesef doğru..

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Ya hâlâ hoca konuşuyorsunuz. İsterse dünyanın en iyi hocasını getir fark etmez. Ali Baba ve ekibiyle hiçbir başarı şansı yok.

• Tüm Vitorcuların bloklarını açıyorum beni bloklayanlardan da gören olursa özür diliyorum, affetsinler.

Büyük takım dediğin hoca gittikten sonra reaksiyon gösterir ne yapar ne eder diğer maç kazanır ya da çok iyi oynar. Demek ki büyük takım değilmişiz, demek ki oyuncularımızın hiçbir şey umrunda değilmiş, demek ki dağıtıldığını düşündüğüm yerli çete tekrardan birleşmiş.

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 23 Aralık 2021; 22:59:20 >
  • 
Sayfa: önceki 41164117411841194120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.