Ali beyin suşi tayfası ile tın tın karar alma süreci bi biterse gelir bence. Ama acelemiz yok tabi |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (307. sayfa)

-
-
Lille'in Ranieri ile anlaşacağı söyleniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The MandalorianFavre gibi bir adam gelirse işler değişir.
Alıntıları GösterHiçbir şey değişmez. Favre seviye atlatırsa Avrupa yapar direkt. Geçen yaz satmış olmamız lazımdı.
Gazetenin biride önce bjelica ile görüşülecek anlaşılırsa yardımcısı baliç olacak gibi bir yazı vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmara68 -- 13 Haziran 2021; 16:3:35 >
Favre beklentisi oturdu artık. Başka kim gelirse gelsin hayal kırıklığı olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Spider-ManHiçbir şey değişmez. Favre seviye atlatırsa Avrupa yapar direkt. Geçen yaz satmış olmamız lazımdı.
Alıntıları GösterGeçen yaz bırakın Ömer'i, Ferdi'ye bakın dedim. Benim gibi amatör taraftar bile görüyorsa yönetim zaten görmüştür.
-
shitpost turkish footballtwitter
shitpost turkish footballhttps://twitter.com/shitpostfutbol/status/1404050681586229249?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1404050681586229249%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10
Sonra Ozan haterı oluyoruz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İsterse 50 milyona gitsin, ozan bana göre sıfır oyun görüşü ve sürekli toptan kaçmasıyla bomboş bir futbolcu.
Favre, Dortmund'daki baskıyı yönetemedi Fenerbahçe version 2 olur. Emre hocayı çok arar FB.
-
Favre gelirse iyi olur. Bize iyi bir hoca lazım herşeye para veriyorsak hocayada verelim bir zahmet.
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: f@ithline
https://twitter.com/shitpostfutbol/status/1404050681586229249?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1404050681586229249%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10
Sonra Ozan haterı oluyoruz...Ozan garip bir topçu. Bazen İlkay gündoğan gibi oynuyor bazende sıradan bir topçuya dönüşüyor. Birde 3-4 maç çok iyi giderken sonra 4-5 maç döküldüğü oluyor. Ortası yok. Bir bakmışsın uzaktan şutları ile güzel goller atmış. Ama birde bakmışsın saçma sapan pas hataları yapmış.
Tabii bunda hoca faktörüde etkili olabilir. Bizde devamlı hoca, kadro ve sistem değiştiğinden oyucunlarda adapte problemi olabiliyor.
Ama yinede 10-15 mil. € bandında transfer yapacağını düşünüyorum. Leeds United'a giderse Bielsa adam eder. Bu transfer sezonu mutlaka satmalıyız.
Birde sosyal medyada paylaşılan bu görüntü muhtemelen 1-0 gerideyken alınmış. Yani takım burdan çevirmenin zor olduğunun farkındayken. Bu düşüş sadece Ozan'da değil diğer oyuncularda da oldu.
Edit : 2.defa izledim de okay ne yapıyor abi Allah aşkına? Dediğim gibi takım düşmüş oyundan. Tek bir oyuncu üzerinden yargıya varmak yanlış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 13 Haziran 2021; 17:17:7 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: La Haineİnsanların aldığı maaşlar belliyken Milli Takıma bu kadar para verilmez. Hocasına da oyuncusuna da.
-
Bu adamın haberlerine inanan benim bilgisayar başında aklıma gelip yazdığım bir habere de inanır, o kadar diyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Javelin. -- 13 Haziran 2021; 17:15:32 > -
L U C I E N F A V R E
quote:
Orijinalden alıntı: KingOfShadowsOzan garip bir topçu. Bazen İlkay gündoğan gibi oynuyor bazende sıradan bir topçuya dönüşüyor. Birde 3-4 maç çok iyi giderken sonra 4-5 maç döküldüğü oluyor. Ortası yok. Bir bakmışsın uzaktan şutları ile güzel goller atmış. Ama birde bakmışsın saçma sapan pas hataları yapmış.
Tabii bunda hoca faktörüde etkili olabilir. Bizde devamlı hoca, kadro ve sistem değiştiğinden oyucunlarda adapte problemi olabiliyor.
Ama yinede 10-15 mil. € bandında transfer yapacağını düşünüyorum. Leeds United'a giderse Bielsa adam eder. Bu transfer sezonu mutlaka satmalıyız.
Birde sosyal medyada paylaşılan bu görüntü muhtemelen 1-0 gerideyken alınmış. Yani takım burdan çevirmenin zor olduğunun farkındayken. Bu düşüş sadece Ozan'da değil diğer oyuncularda da oldu.
Edit : 2.defa izledim de okay ne yapıyor abi Allah aşkına? Dediğim gibi takım düşmüş oyundan. Tek bir oyuncu üzerinden yargıya varmak yanlış.
Alıntıları GösterBenzer görüntüleri çok defa gördüm Ozan da. Tek kesit değil yani. Ayrıca kilo problemi değil yapısı öyle deniliyor ama bariz kilo problemi de var. Belki gösterdiği kadar yağ oranı yoktur doğrudur ama var. Bu da hantallastiriyor ister istemez. 35 lik gibi oynuyor. Mental problemleri zaten biliniyor. Oyuna girmek için bekleyen adama pas atması basit pas hatalari kısacası büyük takım oyuncusu değil dominant bir oyun oynamak zor Ozan ile. 10+ bir rakama inşallah satılır bu turnuva sonrası...
-
10 milyon euro'ya altyapı sistemi kurarsın ülkeye. adamların işi milli takımı en iyi şekilde temsil edip, turnuvaya sokmak. işlerini yaptıkları için bir 10 milyon daha veriyorsun. her taraf kokuşmuş.
-
Sansürsüz Futboltwitter
Sansürsüz Futbolhttps://twitter.com/FutbolSansursuz/status/1404079862034407426?s=19
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X