Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.121.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: castraelectro

Marco Silva Brezilya'dan SC Internacional'e yakınmış.

Oraya yakın bize uzak olsun ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs hoca yok ama transfer yaptılar bizim yönetim cok geç kaldı cok gec 😠

• quote:

Orijinalden alıntı: CESURYUREK_

gs hoca yok ama transfer yaptılar bizim yönetim cok geç kaldı cok gec 😠

hocaları %90 Terim. bütün başkan adayları Terim gelecek diyor. tdleri sadece resmiyette belli değil

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows K kullanıcısına yanıt

adam tam bizim lig için uygun olan dikey tiki-taka tek paslı oyunu oynatıyor. kapanan takımları bozmak için fiziksel olarak yorulmadan en fazla verim alınabilecek taktik. inşallah Favre gelir. Basında adı çıkan hocalardan gelmesini en çok istediğim hoca

• ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

Bu futbolun yarısı nisanda şampiyon yaparç

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Bu futbolun yarısı nisanda şampiyon yaparç

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• Steven caulkerı ne yapıp edip imza attırmaları lagzım şuan boşta olan en iyi stoperlerden

takımda onca gereksiz adam var. neden potansiyel sahibi bir adamı vereyim. 2-3 tane çöp verirsin yanınada biraz para sıkıştırıp alırım halil'i. ben ferdi'nin kaos düzeninden kötü etkilendiğini düşünüyorum. eğer favre gelirse ve en azından 2-3 sene takımın başında kalırsa ferdi gibi nispeten yolun başındaki topçular için çok iyi olur. çünkü bu tarz gençler teknik direktörleri bizim gördüğümüz gibi değil, baba tasviri olarak görüyorlar. e her sene 2 tane baba değişincede mental olarak düşüyorlar doğal olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: porsux

takımda onca gereksiz adam var. neden potansiyel sahibi bir adamı vereyim. 2-3 tane çöp verirsin yanınada biraz para sıkıştırıp alırım halil'i. ben ferdi'nin kaos düzeninden kötü etkilendiğini düşünüyorum. eğer favre gelirse ve en azından 2-3 sene takımın başında kalırsa ferdi gibi nispeten yolun başındaki topçular için çok iyi olur. çünkü bu tarz gençler teknik direktörleri bizim gördüğümüz gibi değil, baba tasviri olarak görüyorlar. e her sene 2 tane baba değişincede mental olarak düşüyorlar doğal olarak.

Ferdi 3 senedir süre alamıyor. Oynatılmazsa gidecektir ki kendisine yakınlar da gitmeyi kafasına koyduğunu söylüyor.

Diğer ihtimal yeni hoca geldiği gibi 10 ilk 11 başlatsa, müthiş bir verim alsa, Ferdi benim as oyuncum dese bu sefer piyasa yapar devre arası Avrupa'dan bir takımla anlaşır.

Bu sene sözleşme yenileyeceklerdi artık kaçtı o tren. Bu yaz takas, 3-5 milyon vs. ekden çıkarmak lazım.

• Favre ismi açıkçası beni heyecanlandırıyor.Ne diyorsunuz beyler gelirmi cidden ?

Burada bitirmeyi çok istiyorsa emeklilik kararını açıklasın. İlk yarıdaki birkaç maçın dışında kötüydü. Zaten eski gücü de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Segefendi

Favre ismi açıkçası beni heyecanlandırıyor.Ne diyorsunuz beyler gelirmi cidden ?

Başkan çok isterse gelir, niye gelmesin? Almanya'da herkesin TD'si hazır. Portekiz, İspanya vs.'de daha önce çalıştırdığı seviyelerdeki takımlar hoca aramıyor bildiğim kadarıyla. Bi' Lille ilgilenebilir belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Ferdi 3 senedir süre alamıyor. Oynatılmazsa gidecektir ki kendisine yakınlar da gitmeyi kafasına koyduğunu söylüyor.

Diğer ihtimal yeni hoca geldiği gibi 10 ilk 11 başlatsa, müthiş bir verim alsa, Ferdi benim as oyuncum dese bu sefer piyasa yapar devre arası Avrupa'dan bir takımla anlaşır.

Bu sene sözleşme yenileyeceklerdi artık kaçtı o tren. Bu yaz takas, 3-5 milyon vs. ekden çıkarmak lazım.

Alıntıları Göster

Favre gibi bir adam gelirse işler değişir.

• istifa et yalıda büyümüş vizyonsuz

• 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.