Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (10 Mobil) - 3 Masaüstü10 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.122.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Favre'den sonraki teknik direktörümüz olur inşallah ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• Bizimkiler sırf reklam olsun diye teklif yaptı herhalde. Başka açıklaması olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Lucien Favre bir ben istemiyorum galiba.

Neden istemiyorsun diyenler için yazayım. Bu sezon başında oynanan B.Dortmund-Bayern kupa finali maçının doksan dakikasını bulup izlesinler ve yaptığı saçma sapan oyuncu değişikliği ile kazanacağı maçı nasıl verdiğini görsünler.

Ama ben yine özet geçeyim: Bayern 2-0 öne geçti. Dortmund 2-2 yakaladı ve ikinci yarı Erling Håland ile Bayern savunmasını param parça etmeye başladılar. Maçın bitmesine yaklaşık 20 dakika kala maçın en iyi oyuncusu olan ve her an golü atacağı ortada olan Erling Håland'ı oyundan aldı yerine daha az koşan, pek pres yapmayan bir forveti soktu. Bu değişiklikten sonra maç bir anda Bayern lehine değişti. Bayern savunması rahatladı ve ikinci yarı varlık gösteremeyen Bayern bu değişiklik sonrası varlık göstermeye başladı ve maçı kazandı.

Lucien Favre kazanacağı maçı kendi elleriyle Bayern Münih'e verdi. Böyle bir hata yapan teknik adam aynısını FB de de yapar. Buna benzer hatayı zamanında CL de Daum yapmıştı ve kazanılacak Lyon maçını vermiştik.

Sana maçı kazandıracak oyuncuyu oyundan alan teknik adamları kendi taraftarı olduğum FB başında istemiyorum

Hocam bazı teknik direktörlerin kafasında türlü türlü şeyler dönüyor ve bu planlar bazen tutmayabiliyor. Bugün mükemmel bir adam yok, olsa bile biz Fenerbahçe'yiz. Gelecek teknik adamın illa ki bir sıkıntısı olacak yoksa zaten buraya gelmez. Klopp bu sezon 7 gol yedi, Guardiola Chelsea karşısında yokları oynattı.

Anlıyorum ben de gelen teknik direktör çok iyi olsun istiyorum ama gerçekçi olmalıyız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• KingOfShadows K kullanıcısına yanıt

bence bunlar yem teklifleri. basına hoca adaylarını sızdıranları tespit etmek için gerçek hoca görüşmelerini kamufle ediyorlar

• Bizim Macar oğlanın maçını Cüneyt Çakır yönetecekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

bence bunlar yem teklifleri. basına hoca adaylarını sızdıranları tespit etmek için gerçek hoca görüşmelerini kamufle ediyorlar

Olabilir ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Bizimkiler sırf reklam olsun diye teklif yaptı herhalde. Başka açıklaması olamaz.

Yok hocam yabancı basın farketti türk haberlerindeki etkileşimi paso yalan haber yapıyo gavurlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dünyanın en yavaş karar alan adamı ali koç sanırım.

• Bir de "Beni her şeyde eleştirin, ama geç karar almada asla!" diyor ortalama 4 ayda karar alan adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanchize -- 13 Haziran 2021; 12:24:27 >
  • crista galli C kullanıcısına yanıt

Fenerbahçe hakkında Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğundan daha güzel bir hayal varsa o da Alex De Souza Teknik Direktörlüğünde gelmiş bir Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğudur.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminim 3 mil. €'ya gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 13 Haziran 2021; 14:8:26 >

• Marco Silva Brezilya'dan SC Internacional'e yakınmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castraelectro -- 13 Haziran 2021; 13:48:9 >
  • ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

• Favre ile anlaşsak, önümüzdeki hafta açıklansa, iyi bir hocamız olsa, belirsizlik son bulsa, takımın eksik bölgelerine göre transferlere başlasak ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANTRAFOR ÖZLEMİ -- 13 Haziran 2021; 13:50:39 >
  • favrenin olmasını çok istiyorum ya bizi düzlüğe çıkarabilecek bir hoca

• favre 2 gündür twitter gündeminde kulüpten yalanlamada gelmedi

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.