Osayi/Nazım, Zajc/MHY/Meyer'in lig için yeterlilikleri bile meçhul bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (2428. sayfa)

-
-
Birakin şu jimlastikcileri . Sanki b.jimlastik klubunun grubu gibi burasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ownerplusDikkat ederseniz Sergen hakeme itiraz ederken süt dökmüş kediye dönüyor.Bizim lig maçı olsaydı ortalığın anasını ağlatırdı.
Sergen de Rosier de kedi gibiydi. Tff acilen uefaya baskı yapıp bjknın maçlarına yerli hakem atanmasını sağlamalı.
Niye bu sakatlıklar antrenman teknikleri için profesyonel bir ekip ile anlaşılmaz? Niye takıma milyon euroları dökerken böyle bir kaç yüz bin euroluk maliyetten kaçılır? Anlamak mümkün değil. 7 milyon gömdüğün irfan dan kaç ay daha faydalanmayacaksın.
bjk net güzel oynadı.Bu konuda tebrik ediyorum.Baskı sonucunda hızlı çıkarak dortmund güzel ataklar yaptı.
Pjanic kusura bakmayın ama net özilden 2 kat iyi.
batsuayi çok iyi transfer ama maliyeti yüksek.
Çoğu fenerli malesef bjkyi kıskanıyor.Ama 30+ ghezzal,atiba,vida vb. kıskanmamız lazım.Sezonluk heyecanlar için koskoca feneri borca batırdık.Doğru yoldayız.Gençler sadece bunu unutmayın.
Ersini çok beğendim.Uğurcandan daha önde.Çıkışları iyi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: _TORMUND_dortmund hiç beğenmedim ona rağmen fark yapabilirlerdi çok laubali oynadılar hücumda
ayrıca avrupada maçlar sahada kazanılıyor
hakem çok iyiydi bugün beğendim valla keşke bizim hakemlerimizde böyle yönetebilseler
son olarak bu maça 7dk verdiler bu maç 7dk ise bizim sivas maçı 12-13dk verilmesi gerekirdi
Valla dortmundu severdim ama bugünkü laubali oyunları yüzünden artık acımıyorum, bayerne karşı sürekli ezilmelerine
BJK, GS, TS'ye versen oynatmazlar bu adamları. Kulübede takılırlar. Bizde 2si kesin as.
-
Bizim maalesef gücümüz yetmedi, inşallah yarın siz kazanırsınız arkadaşlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: BJKBizim maalesef gücümüz yetmedi, inşallah yarın siz kazanırsınız arkadaşlar
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: DARKKO70bjk net güzel oynadı.Bu konuda tebrik ediyorum.Baskı sonucunda hızlı çıkarak dortmund güzel ataklar yaptı.
Pjanic kusura bakmayın ama net özilden 2 kat iyi.
batsuayi çok iyi transfer ama maliyeti yüksek.
Çoğu fenerli malesef bjkyi kıskanıyor.Ama 30+ ghezzal,atiba,vida vb. kıskanmamız lazım.Sezonluk heyecanlar için koskoca feneri borca batırdık.Doğru yoldayız.Gençler sadece bunu unutmayın.
Ersini çok beğendim.Uğurcandan daha önde.Çıkışları iyi.
Pjanic ile Özil aynı mevkinin oyuncuları değil. Şu aynı mevkinin oyuncusu olmayan oyuncuları kıyaslama işine ne zaman son verilecek merak ediyorum. Mesut'un oyunundan bende hoşnut değilim ama kıyaslayacaksam kalkıp aynı mevkinin oyuncusu olan biriyle kıyaslarım Pjanic ile kıyaslamam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 15 Eylül 2021; 22:19:24 >
-
Ajax neymis be.
fenerliyim deyip, başka takımın reklamını yapanların amacını çözemedim. tabi bir amaç varsa.
ayrıca, dortmund hem eksik geldi, hem ciddiyet eksikliği içindeydiler. haaland kaçırdıkça kaçırdı, brandt ve dahoud belki en kötü performansını çıkardı. insan bir torgan görmek istiyor ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 15 Eylül 2021; 22:26:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 1234Rambo
fenerliyim deyip, başka takımın reklamını yapanların amacını çözemedim. tabi bir amaç varsa.
ayrıca, dortmund hem eksik geldi, hem ciddiyet eksikliği içindeydiler. haaland kaçırdıkça kaçırdı, brandt ve dahoud belki en kötü performansını çıkardı. insan bir torgan görmek istiyor ya.Ya iki takımda bulduğunu atmış olsa maç 2-8 falan bitecek hala bjk övüyorlar. 2 tane de mal gibi gol yediler. Üstelik karşılarında açık oynayan, laubali bir dortmund vardı....
Avrupada başarılar dilerim. Bugün biz yemediklerimiz için şanslı, atamadıklarımız için şanssızdık fakat takımın oynamak istediği ve bunu denediği için memnun kaldık. Türk takımlarımızın genel bir sorunu şok gollerle oyundan düşmesi. Umarım bunu yaşamazsınız bireysel hataları asla affetmiyorlar. Tekrardan avrupada başarılar..
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X