Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (2427. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.124.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24252426242724282429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Ersin bildiğin junior Volkan Demirel. Volkan da saçma sapan goller yiyince önündekilerine fırça kayardı ama en azından derbide vs oynuyordu. İki golü de armut gibi yemişsin bir de azar çekiyorsun adama şaka gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu şekilde gevşek oldukları için Almanya da Bayern Münih hep önde olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi oldu bu bastır bjk iyice yorul gerçi 3 dakka kaldı

• Sergen neden ellerini açmıyor bilen var mı?

• buraya gelip 5iktas i ovenlerin suratlarıni merak ediyorum şuan

• Bjknın kura şansı işte. Dortmund yerine Bayern gelse idi 8 gelmişti yine
    Dortmund ceza sahasında maytap geçmese

• Açmıyor mu? Hocam iki kere açtı iki kere de hakem uyardı.

• Haaland balonu o fizikle azıcık felç et. İlla önüme alam gidem amaç bu.

• Dikkat ederseniz Sergen hakeme itiraz ederken süt dökmüş kediye dönüyor.Bizim lig maçı olsaydı ortalığın anasını ağlatırdı.

• KARAKAY kullanıcısına yanıt

Bu sherif takımını incelemek lazım, gruplara kalmadan önce baya uzun bir elemeden geldiler, dinamo zagrebe 3 atıp gruplara kaldılar en son o zamandan beri dikkatimi çekiyorlar, şimdi de shakhtarı yendiler.

• Gerçekten ŞL’de Ajax Sporting Dortmund inanılmaz bir kura ya. Bjk bu şansı iyi değerlendirmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Javelin.

Açmıyor mu? Hocam iki kere açtı iki kere de hakem uyardı.

Hocam ligde aleyhine çalınan her pozisyonda açıyordu. Burada açtıklarında yine açması için bir sebebi vardı. Ligde kamera sergene çevrildiğinde sürekli elleri havada görüyorum ben. Burada daha sakin gördüm.

• Sergen kedi gibiydi hakemle konuşurken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dortmund hiç beğenmedim ona rağmen fark yapabilirlerdi çok laubali oynadılar hücumda

ayrıca avrupada maçlar sahada kazanılıyor

hakem çok iyiydi bugün beğendim valla keşke bizim hakemlerimizde böyle yönetebilseler

son olarak bu maça 7dk verdiler bu maç 7dk ise bizim sivas maçı 12-13dk verilmesi gerekirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TORMUND_ -- 15 Eylül 2021; 21:49:0 >
  • BJK epey iyiydi. Benim hoşuma gitti, hatta KMJ ile Szalai olsa hadi onları bırak Vida olsa sonuç farklı olabilirdi. Wellinton mı neydi unuttum adını korkunç bir stoper. Batshuayi de ne basiretsiz adammış ya, UCL büyüsü mü yaptılar adama?  

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Dortmund kesinlikle iyi bir takım değil. Dortmund bu grubun net favorisi falan da değil ben size diyiM. Beşiktaşın sahada varlık gösterememesi tamamen kendi ayıbı.

Aynen,katılıyorum,lizbon bence daha iyi takım.bizim kargalar sonuncu olur bu oyunla hem de zorlanmadan.

• A spor da Daum maçı yorumluyor:)

• gaaaaag gaaaaag gaaaaaaaaaaag

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PalabıyıkRocky

Aynen,katılıyorum,lizbon bence daha iyi takım.bizim kargalar sonuncu olur bu oyunla hem de zorlanmadan.

Alıntıları Göster

Lizbon, Vitor'un oynattığı futbolun ağa babasını oynayan takım. Braga'da galibiyet serisiyle lider olunca ara transferde tdlerini çekmişlerdi. Adam lizbonu şamp yaptı  Bizim için de iyi bir simülasyon olur, kanat bekli o sistemle BJK'ye neler oluyor bir görürüz.

• ALMAN MEYER EVİNE BOMBA GİBİ DÖNDÜ.

ALMAN MAX HOCASINI ÖVERKEN SİRAZEYİ KAÇIRDI, VİTOR HİTLER GİBİ.

FENER ALMANYA'DA ÇOK MESUT...

HEMSERİ HEMSERİYİ GURBETTE.. MESUT TRAPP'I AVLADI.

• 
Sayfa: önceki 24252426242724282429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.