< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (2426. sayfa)

-
-
Salih tsl'nin leş hakemleri yok kardeşim benim, öyle durup hakeme avel avel baktığında düdüğü öttürmezler burada.
-
bu mactada 7 dakıka bızım mactada 7 verıldı....
"kalite" li hakemlerimiz sağolsun.
-
bu maça +7 verildi. Demekki bu hakem bizim maçta olsa 25 dk uzatma verirdi.
-
Adamlar kevgire çevirdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
boş kaleyi ıskaladı hahahahah
-
Sadece kondisyon farkı bile maç kazandırıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-389755DF6Öyleyse ben tam göremedim pardon hocam. Ben ayağının arkasına bastı sandım. Bileğeyse kırmızı tabi.
Alıntıları GösterEsrağfurullah yahu, neyse maça dönelim yorulsun bjkliler lige dönüşü nasıl olucak bakalım keşke 1 gol bulsalardıda 2 yi kovalasalardı iyice yorulurlardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 15 Eylül 2021; 21:38:58 >
quote:
Orijinalden alıntı: AnbilivıbılBjk da 5 yerdi. Haalandın kaçırdığı, ilk golü atan çocuğun kaçırdığı falan.... Özellikle haaland çok vasat oynadı bugün...şirin gözükmeye çalışmayın
Alıntıları GösterYoo şirin gözükmeye çalışmıyorum da karşı tarafta Kayserispor varmış gibi yorumlar beni rahatsız ediyor. BJK de net pozisyonlar kaçırdı. Ama bunlar konuşulmuyor.
İnsanların bu kadar nefret dolu olması üzücü. Fenerbahçe iyi oynarken bahane bulanlar, laf sokanlar olmasını istemem. Objektif yorumlar görmek isterim. İnsanlar düşman kazanmayı dost kazanmaya tercih ediyorlar.
-
Reus golü atmamak için kırk takla attı resmen
-
Kargalar şanslı, adamlar 2-3 tane boş kale kaçırdılar. Çok rahat 5-0 6-0'lık maçtı.
-
Adamlar antreman maçı yapıyor türkiye ligi amatör lig kalıyor malesef
hahahah royz atma boşver. dalga geç boyle.
-
Bu nasıl Alman disiplini
Bence beslenme de önemli. Birde bildiğim kadarıyla Avrupa takımlarında futbolculara Bizim kadar kral gibi davranilmiyor.
Bizim kadar yardım ekibi yok adı bilinen futbolcular bile kendi firmasını evinde yikatiyor ayağına hizmet edilmiyor.
Yanlış biliyor da olabilirim.
su macta bile 7 dk verilirken bizim macta da 7 verilmesi rezillik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Atamayana atarlar
Ligde hakem desteği ile görülmeyen kartlarla verilmeyen penaltılarla kazanırsın Avrupa'da rezil olursun..
eeee o kadar kacırırsan yersın alaman panzeri
-
Geç oldu ama oldu sonuçta
Şaktar sana neler neler diyorum şu an
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X