Bu maç atiba yerine luiz olsa farklı olabilirdi, larin yerine de valencia'yı alırdım. |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (2430. sayfa)

-
-
Şakamısın, en iyi futbolculuk oyun oynamıyor artık. Psg de orantısız güçlü, getirsinler oradan Nice Nantes şov yapsın.
Ne milli takımda nede büyük maçlarda oyun oynamıyor.
-
Doğru onu unutmuşum valencia kesinlikle Larine tercih edilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üst düzey kulüplerden biri alır bunu 20 yaşındaymış. Premier lig ya da real barça falan yapar.
-
Valencia yı unutmuşum bencede oynardı ama ideal orta üçlümüz olsa yani Alex sakat olmasa josef-pjanic-alex varken josefi gustavo ya tercih ederim ben.
İki tane defansif 6 numara olunca çok kısır oluyo takım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Affection and HatredBu dortmund'a 3 gol atan frankfurt yarın bize ne yapacak onu düşünüyorum
Aralarındaki son mac 14.08 dortmund 5 frankfurt 2 ahahah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dirar Nabil harbi kafasız adamsın. Belki hayatında son kez Şampiyonlar Liginde oynayacaktın eski takımın Brugge ye bile dönemedin
Sisteme uyan oyuncuları teknik adam böyle oynatıyor işte Ali Bey, siz de VP'nin istediğini alsaydınız canımız sıkılmazdı.
-
CL’ye gittiğimiz bir senaryo yaşasak acayip kadrolar izleyebiliriz. Vitor hocamın bu 343’üne 2-3 oyuncu eklense bizde bu tarz oyunları oynarız.
Ketelaare manyak topçu ya.
-
Mert Hakan Galatasarayli ve ya değil bilemem ancak emin olduğum 2 şey ; çok yeteneksiz ancak sahada maximumunu verdiğini hissettiğim oyuncu. Kapasitesi bu hocam, ne bekliyoruz ki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
PSG fifa'daki Rating:98 - Kimya: 35'lik takımlar gibi.. Herkes kafasına göre takılıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: maverick666Aralarındaki son mac 14.08 dortmund 5 frankfurt 2 ahahah
Alıntıları GösterO leverkusen'miş hocam pardon, rahatız o zaman
-
quote:
Orijinalden alıntı: AnimaL.PSG fifa'daki Rating:98 - Kimya: 35'lik takımlar gibi.. Herkes kafasına göre takılıyor.
Brugge oynatmıyor sanki, hakikaten iyi top oynuyor brugge. Belki psg balına alır yine ama saygı duydum brugge'e.
-
brugge ne güzel kapanıyor sanki 12kişi oynuyorlar
-
Uzun zamandır böyle top saklayan, böyle pas dağıtan, böyle vizyonu geniş, böyle yıkılmayan bir oyuncu görmedim ben ya. Ketelaare neymişsin sen böyle?
-
Bizim rıdvan hala mesuta göre sistem yapılsın 4-2-3-1 diye piyasada konuşuyor.Yazılacak çok şey varda neyse
-
Brugge Psg ile dalga geçti resmen helal olsun adamlara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X