Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: boras06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.124.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14431444144514461447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leftercan1907

Santi Aounatwitter
    “🚨Info : Après avoir initié des contacts avec l'entourage d'Alexander Sørloth 🇳🇴, l'#OM discute avec #Leipzig pour le prêt de l'attaquant. Les discussions avancent mais aucun accord n'a été trouvé pour le moment. @sebnonda https://t.co/MjsSElpEP1”
    https://twitter.com/Santi_J_FM/status/1427951392463982605
    Bir yerle imzalasa da şu Sörloth karmaşasından kurtulsak..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş ben anlamıyorum, diğer kulüpler de ekonomik olarak çok kötü, ama onlar cayır cayır transfer yapıyor. Gsnin dağıttığı bonservisin hesabı yok, ts ileri hattı neredeyse yeniledi, ghezzal ile rosierin bonservisini hayatta alamaz denilen bjk ghezzal+rosier+teixeira+batshuayi+kaan+salih+mert paketi yaptı. Bizim başkan %70'i hazır olan takıma uefa elemesine kadar 2 transfer yapabildi sadece, onun da birini eline yüzüne bulaştırdı, rezil oldu. Diğeri sakatlandı. Yahu ne rezil adamdır bu, ne beladır bu takıma. Bi sal be adam. Sportif direktör seçimin fiyasko, bielsa seviyesi açıklaman fiyasko, aylardır boşta olan adamı geç getirmen fiyasko, 4 transfer yapacağız ama bekliyoruz bilinçli olarak demen fiyasko, oyuncu gönderememen fiyasko. Yahu elinde 1 tane bonservisle göndermen gereken adam var, onu satıp limit açacaksın, aptal gibi kiralık gönderip seneye satın alma madde koyduruyorsun. Bu sene satamıyorsan hiç satma, hem limit açamayacaksın hem orta saha ve türk rotasyonun gidecek. Hiç mi akıl yok bu adamda gerçekten merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenerbahçe‚ Çin Süper Ligi takımlarından Dalian Pro´da forma giyen Salomon Rondon ile anlaşmaya vardı!

Goal Kore

• ne bekliyorduk ki.. Buna da şükür mü diyelim ne diyelim artık bilemedim

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 18 Ağustos 2021; 14:47:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

Fenerbahçe‚ Çin Süper Ligi takımlarından Dalian Pro´da forma giyen Salomon Rondon ile anlaşmaya vardı!

Goal Kore

Bu adam kim futbol kim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hell-Riegel

Arkadaş ben anlamıyorum, diğer kulüpler de ekonomik olarak çok kötü, ama onlar cayır cayır transfer yapıyor. Gsnin dağıttığı bonservisin hesabı yok, ts ileri hattı neredeyse yeniledi, ghezzal ile rosierin bonservisini hayatta alamaz denilen bjk ghezzal+rosier+teixeira+batshuayi+kaan+salih+mert paketi yaptı. Bizim başkan %70'i hazır olan takıma uefa elemesine kadar 2 transfer yapabildi sadece, onun da birini eline yüzüne bulaştırdı, rezil oldu. Diğeri sakatlandı. Yahu ne rezil adamdır bu, ne beladır bu takıma. Bi sal be adam. Sportif direktör seçimin fiyasko, bielsa seviyesi açıklaman fiyasko, aylardır boşta olan adamı geç getirmen fiyasko, 4 transfer yapacağız ama bekliyoruz bilinçli olarak demen fiyasko, oyuncu gönderememen fiyasko. Yahu elinde 1 tane bonservisle göndermen gereken adam var, onu satıp limit açacaksın, aptal gibi kiralık gönderip seneye satın alma madde koyduruyorsun. Bu sene satamıyorsan hiç satma, hem limit açamayacaksın hem orta saha ve türk rotasyonun gidecek. Hiç mi akıl yok bu adamda gerçekten merak ediyorum.

TAMAMEN BASKAN DENEN ADAM YUZUNDEN OLUYOR BUNLAR

• bjk şampiyonlar liginden para aldı.gs ise vergi borcu iptal ve lobileriyle işi hallediyorlar

biz oyuncu satmadan cok zor gözüküyor.ozana bağlı.satılmazsa bir yolunu muhkakak bulurlar

shörlth için çok beklediler galiba olmayacak marsiyaya gidiyor.

• kalavar kullanıcısına yanıt

Fenerol ve token ile dünyanın parası aktı kulübe, diğer takımlarda hiç olmadığı kadar. Nereye gidiyor bu paralar? Diğer takımlar bizim kadar kötü durumda olmasına rağmen ve taraftar parasına konmamasına rağmen fenerbahçenin onlarca sponsor+taraftar parası transfere gidemiyorsa nereye gidiyor?

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Ne hakkı Allah aşkına? Adam 3 maç üst üste çıkamamıştır herhalde. O yüzden bırakalım şu fedakarlık muhabbetlerini.

Karakterine bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın.

• rondon un geçmişi iyi ama son hali önemli ve takıma uyumu gelirse görcez.

• quote:

Orijinalden alıntı: MidCruyff

Berbat bir yönetim. Sadık'a bonservis verecek tek bir klüp bile bulamamak nedir ya. En kötü kirala, canlanır zaten Malatya'da. Sonra satarsın en kötü 1-2 milyona ya.

maaş ını 5 de 1 e dusurup klubu zor durumda bırakmamıs oyuncuya kolaylık saglanmayacakmıydı ? oyuncu her turlu kolaylıgı saglarken hayır senı satacaz mı dıyeceklerdı ?

elestırecek daha mantıklı seyler var o tarafa yogunlasın.

• Rondon mevzusu doğru mu ya, vah vah Fenerbahçem benim kimlere kaldı. Eskiden iyiydi ama son 2 sezonu için kimse iyi konuşmuyor. Düşüşe geçmiş futbolcu almayalım artık. Yok mu Szalai gibi kariyeri çıkışta olan bir adam öyle biri gelsin en azından 1-2 sezon sonra bonservis kazanırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANTRAFOR ÖZLEMİ -- 18 Ağustos 2021; 14:54:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell-Riegel

Fenerol ve token ile dünyanın parası aktı kulübe, diğer takımlarda hiç olmadığı kadar. Nereye gidiyor bu paralar? Diğer takımlar bizim kadar kötü durumda olmasına rağmen ve taraftar parasına konmamasına rağmen fenerbahçenin onlarca sponsor+taraftar parası transfere gidemiyorsa nereye gidiyor?

HOCAM ADAM BECERIKSIZ

HAYATINDA TEK BASARISI ( Kİ O BASARIDA ONUN DEGIL ) AİLEDEN ZENGIN OLMASI O KADAR.

SORSAN HİC TAVUK DONER YIYIP YANINDA AYRAN İÇMİŞ Mİ. VARSA YOKSA SUSİ , PEKIN ORDEGI FALAN.

BABADAN ZENGIN BASKAN OLURSA BOYLE OLUR

TOK AÇIN HALINDEN NE ANLAR

• Koskoca sadık çiftpınar gibi bi adamı nasıl değerlendiremedik ya, aşamıyorum bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARKKO70

Evet o hocam çinde hatta bir laf varmış.Sonunda bakambu pozisyonu harcamadı derlermiş.Çok kaçırıyomuş.Ama forvet dediğin pozisyona girer kaçırırda.Önemli olan pozisyona girmesi bence.

Pozisyon önemli ama pozisyonu kendimi hazırlıyor yoksa takım arkadaşları mı?

Malum bizim takım pozisyon hazırlamakta kısır...

• Bu kadar bekleyip 32 yaşındaki adamı almakta tam Ali Koç'luk hareketti. Hani kamp başlamadan önce gelse tamam derdim ama şimdi hiç olmadı bu iş. Daha iyisini bekliyorduk..

• akşama formayla beraber açıklanacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rondon mu?Ben boyle Vizyonun icine tukureyim.Klubun Basına Vizyonsuz bir Baskan Gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Denver

hocam sen ne iciyon ne yiyon ya?

grizman dedigin adamin degeri 65, lacazet 30 milyon.

kafalar piril piril. bu kadar beklentiyi yukseltmeyin bizim 10 milyon verecek paramiz yok.

Gece saatin 4u 5inde yorum yapmisim. Tam 15 saattir uykusuzum o kafayla ronaldo yazmadigima sukredin 🤣

• 
Sayfa: önceki 14431444144514461447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.