yapmaz mı ![]() |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1443. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinanakglAhmethan eğer Ahmethan Köse ise lütfen bu dediğinizi tekrar düşünün. 2.lig bakın 1.lig değil 2.ligde şampiyon olan Samsunspor'da bile varlık gösteremedi. Boş oyuncu Ahmethan . Pozisyon falan bildiği de yok. Zamanında alt yaşlarda uzun boyunun avantajı ile bir yerlere gelmiş yüksek ihtimal. Kemal Ademi'yi aratır
Ahmethan'ı kötü oyuncuya örnek olsun diye verdim zaten. O bile Osayi'den iyi oynar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Osayi bu kadar gömülecek adam değil bence hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tristranAynen çek forvete bir frey
Yönetim transfer yapamıyor, yapabilecek bir şey yok çeksinler Valencia, Pelkas gibi transferleri işimize bakalım. Sörloth, Bakambu şunu bunu beklerken Frey'e muhtaç kalmayalım.
-
Transferin son günlerinde samattaya benzer birini getirirquote:
Orijinalden alıntı: TadicOnFireyapmaz mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fbyramOsayi bu kadar gömülecek adam değil bence hocam.
Moses'in çeyreği = Osayi
-
quote:
Orijinalden alıntı: The MandalorianMoses'in çeyreği = Osayi
Alıntıları Gösterabartma. moses çöpün tekiydi
ayrica adam bizde sakatim diye oynamiyordu inter'e gitti ilk maç yedekten oyuna girdi
-
avrupa fatihi neden 4. torbadan katılıyor rakıbı elerse?
-
Hala bizim nokta atışı transfer yapabileceğimize inanan azimli arkadaşları kutluyorum.
Herkes şunu söylüyordu iki kanat bek, santrfor ve orta saha gelecek daha bu sistemi o zaman görün.
Israrla şunu söylüyorum bu yönetim ne gelip burada taş gibi oynayacak iki kanat bek bulup alabilir ne de 15 tane dahi atacak santrfor.
Valla Osayi'nin eksiklikleri var hem de bazı özellikleri bayağı kötü ama o kadar da değil. He varsa az kuvvetli 18inde kardeşimiz ben de onu yeğlerim.
quote:
Orijinalden alıntı: fbyramOsayi bu kadar gömülecek adam değil bence hocam.
adam geçemiyor, orta yapamıyor. tek artısı hızı. ceylan değil futbolcu lazım bize. osayi ile olmaz.
Kaan Ayhan'ı alırlarsa sol bek hariç sıkıntı yaşayacaklarını sanmıyorum. Bizdeki gibi ekstrem sakatlık durumları olursa ayrı tabi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-19B1EB24Babartma. moses çöpün tekiydi
ayrica adam bizde sakatim diye oynamiyordu inter'e gitti ilk maç yedekten oyuna girdi
Alıntıları GösterMoses çöpse bu Osayi çöpün çöpü oluyor.
Osayi'de ne varsa Moses'de daha fazlası vardı.
Moses, Kruse, Slimani, Ersun, Erol bizden mutlu ayrılan yok ki, bunun yaşanmasının sebeplerini de yönetime ya da yöneticilere sormak lazım. Nasıl bir çalışma ortamı vardı acaba, o halı mevzuları vs. bir sürü rezil olay yaşandı.
-
Çöp demeyelim de yeteneği ve potansiyeliyle bizde oynadığı arasında dağlar kadar fark vardı diyelim. Anelka'dan bile daha gamsız bi adam işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopnog -- 18 Ağustos 2021; 14:8:7 > -
Haziranda takımın %70'i hazırdı hala %70. Sezonu böyle tamamlayacağız bu gidişle.
Hatta sakatlıkları düşünürsek %40-50'ye düştük bile diyebiliriz.
Ali Koç'un gelişini heyecanla bekledim ama dağ fare doğurdu.
Böyle bir hayal kırıklığı yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi.
Artık gideceği günü bekliyorum...
-
Berbat bir yönetim. Sadık'a bonservis verecek tek bir klüp bile bulamamak nedir ya. En kötü kirala, canlanır zaten Malatya'da. Sonra satarsın en kötü 1-2 milyona ya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X