< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1447. sayfa)

-
-
hamdullah da olabilir, arabistanin lewandowski si diyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
GuaroSport Tvyoutube
La cesión del ariete venezolano llegó a su fin con el gigante moscovita y se despide oficialmente con 4 goles y 2 asistencias en 10 partidos disputados.https://www.youtube.com/watch?v=FccM1OW1Xg0&ab_channel=GuaroSportTv -
Beşiktaş‚ Michy Batshuayiyi KAPa bildirdi.
Kiralama Bedeli: 150 B €
Yıllık Ücret: 3.16 M €
150 binmiş kiralama
yalan
-
Samatta gelirken öyle demiyordunuz çiğ et yemiş gibi laflar vardı..
Bu takımın oyun stilini gören zaten futboldan soğuyordu. Caner 50m den orta açıyordu gönül kornerden gol atıyordu , lens le kontra yapılıyordu başka da bir icraat yoktu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azazel Geri Dönüyor -- 18 Ağustos 2021; 15:15:48 > -
batshuayi beğenmeyen adamlara salomon rondon şoku
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 18 Ağustos 2021; 15:16:19 > -
150 ye inanırım da BJK adama 3.2m verdi mi ondan supheliyim.
-
Alamıyorlar değil, iyi futbolcular ligimize gelmek istemiyor maalesef. Sadece Fenerbahçe değil, aynı sorunu Galatasaray da yaşıyor. Ligimizin kalitesi o kadar düştü ki eskisi gibi yıldız oyuncu ithal edemiyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan.Kayikci34
Hocam adam 2 sezondur doğru düzgün maça bile çıkmamış. Eski Rondon olsa tabii ki isterim, 32 yaşına gelmiş artık. İlla ki Rondon gelecekse 2.forvet olarak gelsin. Bize Sörloth tarzında genç ve güçlü 1.forvet gerekiyor.Hamdullah+Rondon bence bu işi çözer. Bakambu'yu da isterim Hamdullah+Bakambu'yu getirirse yönetim üstüne düşeni yapmıştır. Ama sanırım hamdullah'tan vazgeçildi. Djaniny örneği varken bence denenirdi.
-
SECIMDEN ÖNCE VİZYON DIYIP İÇİNE BATIRAN
COCU COMOLLI GIBI TİPLERİ KULUBE DOLDURAN
HE FOR SHE - CENTILMENLIK FALAN İŞLERİ İLE UGRASAN
EMRE-VOLKAN GIBI ADAMLARI TUTAN
HAKKIMIZ YENIYORKEN SUSAN
TRANSFERLERI DEVAMLI FOS CIKAN
YOKLUK GORMEMIS
KOSKOCA KULUBU BU HALLERE SOKAN
YOK TOKEN YOK BILMEM NE FALAN UGRASAN
BABADAN ZENGIN
BIR BASKAN ISTEMIYORUZ.
GIDECEKSIN NET
-
Valla hocam bu gidişle transferin son gününe kadar bekleyip Young Boys’tan Bienvenü tarzı forvet alıp geleceğiz gibi geliyor bana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rusyaya şubat ayında gelmiş 10 lig maçında 4 gol atmış kötü mü???
Alex Texeria bir senedir maça çıkmıyor 8 aydır boşta büyük transfer diye satılıyor burda. Batshuayi kaç gol atmış herkes övüyor.
2019 yılı temmuzuna kadar premier ligde stoper dövüyordu adam. Çinden hayvani maaş teklif ederek aldılar. 1‚5 senesini Çin´de geçirdi. Şimdi takımıyla problemleri var.
Sorun nerede. Elalemin 1 senedir oynamayan 8 aydır boştaki adamı kral oluyor‚ geçen sene ligi 1 golle tamamlamış sntraforu süper oluyor. Rondon çöp ???
-
-
VP: "Zeki, futbolu bilen, gol atabilen forvet istiyorum."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hell-Riegel
VP: "Zeki, futbolu bilen, gol atabilen forvet istiyorum."bize sorlotch sart bu kesin !
Eğer rondonu aldiysalar maçların hiçbirini izlemem böyle yönetimin ...
quote:
Orijinalden alıntı: Hell-Riegel
VP: "Zeki, futbolu bilen, gol atabilen forvet istiyorum."Bizde aptal ve gol atamayan var 😂
quote:
Orijinalden alıntı: acura07maaş ını 5 de 1 e dusurup klubu zor durumda bırakmamıs oyuncuya kolaylık saglanmayacakmıydı ? oyuncu her turlu kolaylıgı saglarken hayır senı satacaz mı dıyeceklerdı ?
elestırecek daha mantıklı seyler var o tarafa yogunlasın.
Alıntıları GösterHahahaha. sence hulk gerçek mi? eğer ilgileniyorsan köprü de satıyorum, ucuza bırakırım.
Aynen, kesin bu söylediğin yaşanmıştır. Buna inanacak kadar fanatik olmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CESURYUREK_bize sorlotch sart bu kesin !
Alıntıları Gösterzamatta varya. zeki gol atmasını bılen
adamın nıckı bıle samagooooaalll
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X