Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.105.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12831284128512861287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • listelenmeden önce, çok pahallı bu fiyattan alınmaz diyen birkaç uzman vardı burda ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵Pusholdertwitter
    “Fenerbahçe Token, ilk gününde %350'nin üzerinde değer kazandı.”
    https://twitter.com/pusholder/status/1426161929178030087
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

listelenmeden önce, çok pahallı bu fiyattan alınmaz diyen birkaç uzman vardı burda  

Pusholdertwitter

En fazla 200 liralik alamıyor muyduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kara Mithat kullanıcısına yanıt

Çok pahalı zaten.190 milyon adet ile 100 tlyi çarp bakalım.Piyasa değeri olarak ne çıkıyor.Yavaş yavaş tokenları açsınlar holdçu tayfadan ekmek alıcak paribu ve ali koç.

Ama ali koça helal olsun.Gidip chilze tüm haklarını vermemiş.Çok güzel komisyon oranı almış.Çok büyük bir başarı hem paribu hem fener çok iyi para kazandı.30 milyon dolar çok temiz para.Süreci ve token lockları yavaş yavaş nabza göre piyasaya sürerlerse.50 milyon dolar kar alır fener.Çok iyi oran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKO70 -- 13 Ağustos 2021; 18:55:17 >
  • quote:

listelenmeden önce, çok pahallı bu fiyattan alınmaz diyen birkaç uzman vardı burda  

Pusholdertwitter

Evet öyleydl, hala da firkimin arkasındayım. Hem ERC-20 tabanlı, hem 200 milyon supply, hem de bunun en az 100 milyonu 25 yıl boyunca her halükarda dolaşımda ve şu an ne kadarı dolaşımda o bile tam açıklanmadı. Bunlara göre 3,5 dolar civarındaki önsatış fiyatı gayet de yüksek geldiği için dikkatli olunmasını söylemiştim.

Şu an sırf ismi Fenerbahçe olduğu çoğu kişi taraftarlık ve takıma destek olma duygusu ile yaklaşıp aşırı şekilde talep oluşturduğu için fiyat buralarda diye düşünüyorum. Doğruya doğru, ben de şaşkınım ve keşke riske atabileceğim bir miktarla önsatıştan alsaydım diyorum. Ama ben yazarken yine kendi araştırmanızı yapın, kendi kararınızı verin dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 13 Ağustos 2021; 19:5:11 >

• Fulton F kullanıcısına yanıt

hocam fan token-meme token bunları normal kripto varlık gibi bakmamak lazım, oradan yanıltmış olabilir belki.Ben de 15 liradan psg almıştım 1 ay önce falan 3x olunca sattım hepsini, bir messi transferi sayesinde 1 ayda 3e katlandı para.

• eğer kulüp elindeki tokenleri 150tl'den sattiysa güzel para kaldırmıştır ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

Etherum tabanlı olması çok iyi.Etherumda artık gas fee çok düşük olucak.Ayrıca yakma işlemide olcak ama 200 milyon dediğiniz gibi çok fazla.100 milyon çıkarıp 50 milyonuna yakınını yakıcam desem efsane olur.

Yakma fikrini düşündükleri güzel ama anlık vurgun peşindeler çol belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARKKO70

Etherum tabanlı olması çok iyi.Etherumda artık gas fee çok düşük olucak.Ayrıca yakma işlemide olcak ama 200 milyon dediğiniz gibi çok fazla.100 milyon çıkarıp 50 milyonuna yakınını yakıcam desem efsane olur.

Yakma fikrini düşündükleri güzel ama anlık vurgun peşindeler çol belli.

Hocam gas ücretleri, yine öyle 1-2 dolar civarına düşmeyecek 'bence' ERC-20'de. Şu anki ortamda Socios'ta çıkması daha mantıklıydı. İstikrarlı bir ivmeye sahip olurdu diye düşünüyorum.

• Kara Mithat kullanıcısına yanıt

Birisi de bendim, baya şaşkınım. Bir çok kripto'ya göre çok farklı hareket etti, arzı bu kadar çok olan bi kripto paranın bu kadar artması garip geldi.

edit: sınırlı miktardaki ön satış bu fiyatları oluşturmuş anlaşılan, yine de piyasada ne kadarının dolaşıma çıktığını bilmiyoruz(m), kripto borsasını bilen bilir, FOMO yaşayıp tepeden alırsanız paranızın %60-70 erimesi içten değil. Yatırım değil, destek amaçlı alın alacaksanız, sonra üzülebilirsiniz! Sizi etkilemeyecek kadar yatırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 13 Ağustos 2021; 19:11:38 >
  • Catacomb kullanıcısına yanıt

kar amacı gütmeden alan çok oldu, bu taraftar fenerola falan haybede birsürü para attı zamanında bu ne ki, hele şimdi fiyat da uçtu gören daha da alacak, daha pump olur millet saldırır. Paribu kullanıyor olsam ben de alırdım ufak bir miktar hem destek hem de treni kaçırmamak maksatlı.

• Buradan sonra yükselişine bu oranda devam etmesi bana olası gelmiyor açıkcası, yukarıda yazdığımı editlediğim gibi, sınırlı sayıdaki ön-alışlar bu fiyatları oluşturmuş anlaşılan. Şu an dolaşımda olan token sayısı arzın binde biri değildir, Paribu'nun izleyeceği politikaya güveniyorsanız girin tabii ki; bu topraklardan Thodex gibi bir facia çıktığı için ben güvenemiyorum tam anlamıyla.

ETH 2.0'a geçince 1doların altına düşecektir işlem ücretleri, ama onun için en yakın tarih 2023 olarak görünüyor.

• quote:

Pusholdertwitter

Ben ilk gün girilmez dedim hocam. Bu piyasayı bilmeyenlerin eline veriyorlar genelde :) Erkenden alanlar karı yapıp sattı.

Sonradan alanlar ise eline aldı. Paribu ne yazık ki Binance gibi değil, sistemleri kaldırmıyor.

Fenerbahçenin elinde 190M token var. Bugün gözüken satışlara bakarsak kulüp 1 Milyardan fazla topladı.

Örnek veriyorum ADS maçını yenildiğimizde fiyat 50 ye düşebilir.

İlk gün her zaman gerçek fiyatın çok üstünde fiyat oluşur zamanla o fiyat gerçek fiyata yaklaşır. (Örneğin 20 TL yada 40 TL gibi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-19B1EB24B

eğer kulüp elindeki tokenleri 150tl'den sattiysa güzel para kaldırmıştır  

Kulüp büyük ihtimalle 1 Milyardan fazla para kaldırdı :)

Bir kaç satış yapsa şöyle borçlar kapanır, altyapı tesisleri yapılır ve alt ligden kulüp satın alınır.

• mpolat35 kullanıcısına yanıt

Koç tepeden mal kitlemeyi seviyor, daha önce fener hissesi ve ford hisselerinde şahip oldum nasıl bir pumpcı olduğuna geçen kış ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

Söylediğim gibi şu anda kar amacı gütmeden destek için alan çok fazla, o yüzden bu adamlar daha tepe fiyattan da alırlar, belli bir kısım kar satışı elbet yapacak fiyat düzeltme yapsa da yükseliş sürer gibi geliyor.

• bu fenercoin cikacak dusecek artik takimin problemi mi? benim anladigim paribu bir coin cikaracakti, fenerbahce isim hakkini verdi ve parayi cebe atti.

zaten coin alanlarin cogu da bunu hatira diye aliyodur diye dusunuyorum, paribu da buna guvenmistir.

hersene forma alan insanlar var. formasi yok mu evde. maksat klube destek olsun, evinde hatira kalsin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: makman

bu fenercoin cikacak dusecek artik takimin problemi mi? benim anladigim paribu bir coin cikaracakti, fenerbahce isim hakkini verdi ve parayi cebe atti.

zaten coin alanlarin cogu da bunu hatira diye aliyodur diye dusunuyorum, paribu da buna guvenmistir.

hersene forma alan insanlar var. formasi yok mu evde. maksat klube destek olsun, evinde hatira kalsin.

Takımın problemi değil zaten. Çoğu insan bilgi sahibi olmadan yatırım amaçlı giriyor. Sonrada hüsrana uğrayan bir kitle oluyor.

Kulüp bugünkü gibi 4 defa hasılat elde etse borcumuz biter :)

• forvet gelmedi degil mi hala?

• ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵
    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵Paributwitter
    “Paribu ve Fenerbahçe Spor Kulübü iş birliğiyle hayata geçirilen Fenerbahçe Token’ın ön satışı 1,5 saat içinde tamamlanırken kulübün toplam hasılatı 436 milyon TL oldu. Paribu’da FB/TL paritesinde 3,5 saatte 150 milyon dolarlık FB hacmi oluştu. Detaylar 🔽 https://t.co/UBNzgGTQXt”
    https://twitter.com/ParibuCom/status/1426200444204945411?s=19

Akıyo bu akşam maşallah

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

• 
Sayfa: önceki 12831284128512861287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.