Şimdi Ara

Fenerbahçe:0 Trabzonspor:0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bari başlığı açalım da burdan dönsün muhabbet...

• Maç sonu yaşananlar çok üzücü.İHO'ya yapılanları tasvip edemeyiz.İHO o stadda misafirdir.Yapılanlar çok ayıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco61

Maç sonu yaşananlar çok üzücü.İHO'ya yapılanları tasvip edemeyiz.İHO o stadda misafirdir.Yapılanlar çok ayıp.

Tasvip etme zaten sen zaten anca İHO'nuzun arabadan çıkıp ettiği küfürleri tasvip edersiniz.
  • aziz yıldırım trabzona gelse aynı şekilde daha kötüsü olurdu kendimizi kandırmayalım..

biz haklıyız da demeyin boşuna...
  • kadıköyün polis arabalarını deviren canileri ortaya çıkmış gene. bunlar sahadaki Selçuk ve volkan gibi provakatörlerin dış yansımalarıdır.

bunlara futbol oynatan federasyona yazıklar olsun. şike yapıp ödüllendirilen bir ülke varsa o da türkiyedir. şikeden kazandığnız haram paralar bir gün boğazınızda kalacak.
  • Eğer bunlar Trabzonda olsaydı. Olağanüstü hal ilan edilirdi Trabzonda. Fenerliler salça olmasın şuraya. Utanmadan savunuyorlar bide.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu olaylar daha çok büyüyecek TFF önlem almazsa. Bunlar beşiktaş taraftarının sahaya atlamasıyla başladı.
  • İho bu olayların sorumlusudur. O kadar gerdiki ortamı. Yine hatalı işller yapmasa orada hiç bir sıkıntı olmayacak. Allahtan araç çıkmadı ordan.. Hala arabadan kafa çıkarma derdinde ergenmisin be kardeşim. Bırak orada alkollüsü var, tinercisi var.
  • Aziz Yıldırım nasıl Trabzon'a gidip milleti provoke etmiyorsa sen de etmeyeceksin kardesim kimse kusura bakmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala provoke diyorsunuz yuh be kardeşim..

utanmasanız sahaya çıkan 11 ts li futbolcuya da provoke diceksiniz..
  • yalnız o topu çalan elemana da sağlam güldüm bilet parasını bedava getirmiştir herhalde 100 liralık top zaten
  • quote:

Maç sonu yaşananlar çok üzücü.İHO'ya yapılanları tasvip edemeyiz.İHO o stadda misafirdir.Yapılanlar çok ayıp.

benim bildiğim misafir davet edildiği yere gider.davet edilmediği,istenmediği yere gitmez.banca tanımlaman yanlış olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcevatsener

Eğer bunlar Trabzonda olsaydı. Olağanüstü hal ilan edilirdi Trabzonda. Fenerliler salça olmasın şuraya. Utanmadan savunuyorlar bide.

sanki trabzonda olmuyormuş gibi yazmışsın.
  • Sizlerde ağır eleştiriler yapıyorsunuz taraftarin suçu günahı ne onlara ahlaksizca hirsiz gibi cümleler kuruyorsunuz bu isi yapan yapmissa bellidir saygi çerçevesinde yapmalisiniz biz nasil sizin taraftarinizin gecen yil yaptigi saha olaylarini sizin ustunuze yikmiyorsak saygili biçimde onlari belirtiyorsak bunu yapmak sizinde goreviniz bu yaptiginiz saf aciklamalar sizi masum yapmaz nasil provoke ediyorsunuz saf ayagi cekiyorsunuz ben Gs'li olarak bunu belirtiyorum birde Fb'lliler yazmasin demeyin haklarinda atip tutarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Tasvip etme zaten sen zaten anca İHO'nuzun arabadan çıkıp ettiği küfürleri tasvip edersiniz.

hangi küfür, açıklamaları dinlemediniz herhalde, başkan aracından geri çıkıp fb.li kalabalığın arasında kalan adamlarına araçlara girin olayları provake etmeyin diye seslenişini medya küfür diye lanse edince başkan canlı yayında açıklama yapma gereği duydu, medyadaki dönen haberlerle kendinizi şişirmeyin.
  • Hakaret diz boyu şu konuda seviyeye bak.Başkanlarını melek ilan eden mi dersin,topu alan 1 taraftardan dolayı tüm Fener taraftarına hîrsîz onlar zaaaa denmesi vs.Ne ararsan var.

Ortam bu maçlarda doğal olarak geriliyor ama kimsenin bu gerginliği dindirme adına çabası yok.Kimse adım atmıyor.Sonra dün Trabzon Stadında olay oluyorsa bugün de bizim stadda oluyor.

• Gümüşyaka G kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyleri çok kez yaşadık.
  • Trabzonspor Kaptanı Onur Kıvrak'a maç sonunda Fenerbahçeli Selçuk Şahin'in kendisine saldırmasıyla ilgili olarak konuştu.
    Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin'in "Maç bittikten sonra Onur kardeş, tribünlere donup bir kaç hareket yaptı, ben de bunu görüp yanına gittim. Kendisine böyle bir şeye gerek yok. Ortamı geriyorsun dedim. " şeklindeki açıklamalarına Onur Kıvrak jet hızıyla yanıt verdi.
    Kendisinin kimseyi tahrik etmediğini ifade eden Kaptan Onur Kıvrak, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e de göndermede bulunarak, " Çakıyı saha içinde ağzı ile açanlar tribünleri tahrik etmiyor da takımının armasını öpen ben mi tribünleri tahrik ediyorum." dedi.
  • quote:

Maç öncesi emniyetle belirlenen stat giriş çıkış kurallarına uymayan bir spor kulübü başkanı , bu olacakları adı gibi bildiği halde ben istediğim gibi çıkarım demekle ayıp etmiyor değil mi? Burasının Türkiye olduğunu da bilmiyor değil mi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.