Şimdi Ara

Fender Stratocaster MIM vs Squier Standart Strat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fender strat alıcam ama malum biraz tuzlu . Bende squiere yöneldim doğal olarak ama squier ile ilgili çokta iyi yorumlar yapılmıyor bana bir yardımcı olurmusunuz ?

• Squier 500 TL'nin altında alınabilecek gitarlar arasında hatırı sayılır bir yerdedir.Sonuçta Fender kalitesiyle üretiliyor.Anladığım kadarıyla sende benim gibi Fender Stratocaster hayranısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smoch -- 21 Ocak 2010; 18:46:23 >
  • Valla bu biraz şansa kalmış.Alder ağacı gitardan gitara çok farklılık gösteren bir ağaçtır..Hele ki aynı modelin iki farklı gitarında bile fark olabiliyor..
    Bir arkadaşımızın Squier'i vardı.Abartısız sözlüyorum, çocuk Meksika Fender'i satılığa çıkarmıştı buna ihtiyacım yok artık diye.Aldığı squier çok kaliteli çıkmıştı.Lambalı amfide o gitarın nasıl viyakladığını hala unutamıyorum
  • Deneyerek öğreneceğiz yani . Ayrıca arkadaşlar amfi konusunda biraz cahilim. Ne amfi öneriyorsunuz bu gitarlara?
  • bi sevemedim şu fenderi kardeşim
  • Ya çok cartı curtu var anlamadımki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Valla bu biraz şansa kalmış.Alder ağacı gitardan gitara çok farklılık gösteren bir ağaçtır..Hele ki aynı modelin iki farklı gitarında bile fark olabiliyor..
    Bir arkadaşımızın Squier'i vardı.Abartısız sözlüyorum, çocuk Meksika Fender'i satılığa çıkarmıştı buna ihtiyacım yok artık diye.Aldığı squier çok kaliteli çıkmıştı.Lambalı amfide o gitarın nasıl viyakladığını hala unutamıyorum

Aynen aynen anlatmıştım biliyorsun, arkaşımda bir squier var (kendisinde usa fender de var ayrıca) ses parlaklığı konusunda usa fenderi tokatlıyor. Çok güzel bir tonu var hele blues çalıyorsanız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fender CD60 Akustik Gitar Siyah
    6 yıl önce açıldı
    Fender Stratocaster Seçimi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sırf şu durum fender'den soğutur adamı. O kadar para bayıl usa fender'e squier daha iyi ses versin
  •  Fender Stratocaster MIM vs Squier Standart Strat

işte bu hoşuma gitti
  • bu canavarın adı ne jaguar falanmı
  • fender'e emg takacaksam neden fender alayım ki
  • Arkadaşlar 2. el meksika fender strat nekadar eder ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YrkndrY

fender'e emg takacaksam neden fender alayım ki

Çok saçma gerçekten
    Aklıma Stratocaster kasalı,maun gövdeli eski ESP'ler geldi.Hala üretiliyor mu bilmiyorum ama o gitarın en azından bir mantığı vardı..
    Bu Fender'in yaptığı ne peki ? Hani takarsın Seymour Duncan humbucker , distortion'ın yanında kaymak gibi clean verir.Fender'in en büyük özelliği Clean değil mi ? E peki niye o clean i EMG takarak yok etmişler ?

Farklı birşey yapalım demişler , sapıtmaktan öteye gidememişler...FAIL !

• Farklı kesimlere hitap etmek olsa gerek. Ama bence orjinalliği yıkmışlar .
  • Standart Telecaster ve Statocaster'lerin güzel olduğu söyleniyor. Benim bi kaç arkadaşımda var ve onlarda memnun. İnternette Selim Işık diye bi gitar hocası vardı, müzisyen. Onun elindede stratocaster vardı hep Fender kullanıyordur sanırdım ama Squier'miş. Kötü olsa o kullanmaz diye düşünüyorum

Benim istediğim model buydu ;

Sanırsam dış görünüm olarak Fender'lerden bir farkı yok. Tabii ağaç kalitesi, manyetik kalitesi, işçilik çok daha kaliteli Fender'lerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11475B916 -- 22 Ocak 2010; 3:14:49 >

• Slipknot'daki Jim Root muydu o kullanıyor sanırım bunları..

• Emg Fenderler ne öyle ya
  • Aralarında dağlar kadar fark var desem yeridir.
  • Emg ile Fender i aynı cümlede kullanmak istemiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan_34

Emg ile Fender i aynı cümlede kullanmak istemiyorum :D

abi sen kullanmasanda adam seri yapmış

strat manyak olmuş bence xD kesin alırım yani xD (para olsa tabi)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.