Şimdi Ara

//Satılık Ibanez GSR-200&Ibanez SWX20 Bass Combo Amplifier(bas gitar & anfi)//

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Diyarbakır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar paraya sıkıştığım için satıyorum Gitar çok az kullanılmıştır arka kısmında çok az çizikler vardır hiçbir sorunu yoktur en kısa zamanda fotoğraflarını atıcam
    Ibanez SWX20 Bass anfi ikisinide çok az kullanılmıştır hiçbir sorunu yoktur..

Gitar için istediğim fiyat=400 tl>350=tl Kargo alıcılara aittir..
    Anfi için istediğim fiyat ise =200'tl dir pazarlık yoktur

Ürünlerin sıfır fiyatı aşağıdaki linkte mevcuttur.
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1649&gid=329

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=6412&gid=100
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyalektik21 -- 3 Ekim 2010; 20:45:26 >

• oo cok ucuza veriyor ya kaçırmayın
  • İlan güncellenmiştir!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyalektik21 -- 1 Haziran 2010; 19:31:18 >
  • hocam baltalamak amacıyla değil ilgilendiğim için yazıyorum
    verdiğiniz linkte bile 6 ay taksitli 449 tl ye veriliyor zaten. ki araştırılarak daha ucuza bulunabilir . az kullanılmış ve çizik değil hiç kullanılmamış olsa bile 2. eldir ve fiyatı biraz daha revize şart bence. okullar başlamadan önce bi ibanez almayı düşünüyorum ilgiliyim
  • p.m
  • gitarın fiyatını güncelliyorum ama herhangi bir pazarlık söz konusu olamaz =350 tl dir.
  • ikinci elde muzik aletleri değerinin yarısı bile zor gidiyor.gecen ggde vardı kimse yuzune bakmadı gitarın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    elektro gitar yamaha aes 720
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam gitarlarda değerinin yarısı biçilmez gitarın kullanışına göre biçilir ben telleri fln değiştirdim buda bana ekstra 100 tl'e mal oldu. amerikan dadario tel taktırdım gitarı sıfır alanlar bilir dandik bi telle gelio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.