Şimdi Ara

Fena yandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar denizden geliyorum. İlk defa denize girdim bu yaz. Günüm çok güzel geçti geçmesinede şuan eve geldim fena acı çekiyorum. Çok yanmışım. Soğuk duş yaptım çıktıktan sonrada nemlendirici sürdüm. Bu gece uyuyamayabilirim. Geçen senede ilk denize girdiğimde böyle olmuştu. Acısını dindirecek başka neler yapabilirim?

Eczanelerde kapalı. Önerdiğiniz krem filan varsa yarın alayim. Yanık kremi mi ne varmış galiba acısını dindiriyormuş.

• Bende Geçen Pazar Yandım , Sırtımda İz Vardı Soyuldum Çünki.. Şuan Çok Esmer OLdum.. Bugünde Gittim Denize Yine Yandım Ama İz Olan Yerler Gitti , Şimdi Tam esmer Oldum Yakıştı Baya..

Ben Acısını Dindirmek İçin Üstüme Hiçbişey Giymedim Diğer Gün HafifLemişti Acısı..
  • Yoğırt sür yoğırt

Geçmiş olsun. Bende havuza ilk gittiğim gün yanmıştım ama artık fazla güneşte dolaşmıyoruz
  • Bende beyazdım bir kaç ton bronzlaştım. Güzel güzel olmasınada acısı geçince

quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Yoğırt sür yoğırt

Geçmiş olsun. Bende havuza ilk gittiğim gün yanmıştım ama artık fazla güneşte dolaşmıyoruz

Sağol..Ya eğlenirken güneşi unutuyor insan Üstümde bişey yok şuan. Böyle dolaşim 1-2 gün..

• Biz ona genelde amele yanığı diyoruz.Başıma çok geldi,krem vb sürmeden eğlenceye dalıp saf saf yanmak...Tecrübeliyim bu konuda.Benden sana tavsiye normal bir havlu al,sırtına koy,atlet giy.Atlet sıkı olmasın yalnız.Ben bu şekilde yatarım,rahatta uyurum.Geçmiş olsun
  • after sun falan al gece sür baya rahatlatıyor ya da bepanthene de kullanabilirsin yanık yerlerin için
  • Yoğurt falan sürme cildine zarar verbilirsin.Ferahlatıcı jeller var onlardan al 5Tl civarıdır.Sabah sırtına sürersin akşama kadar rahat edersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Az önce çok pis dehlendim
    2 yıl önce açıldı
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Banyodan çıkma hiç.Su iç bol bol vucudun su dolsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2shae

after sun falan al gece sür baya rahatlatıyor ya da bepanthene de kullanabilirsin yanık yerlerin için

Bi'yaz çok yanmıştım,yüzümde yaralar olmuştu.Sanırım söylediğin kremdendi,bir akrabam vermişti.Çok güzel yağ gibi eriyordu ve çok rahatlatıyordu,oysa şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Right_

Yoğurt falan sürme cildine zarar verbilirsin.Ferahlatıcı jeller var onlardan al 5Tl civarıdır.Sabah sırtına sürersin akşama kadar rahat edersin.

Yarın alacağım. Nöbetçi eczane uzaktaymış. Nemlendiricininde etkisi hemen geçiyor. Bu gece uyuyamayacağım herhalde.
  • ss istiyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda

ss istiyoruz.

Kremi emsin koyayim
  • Amd al;) pardon
    Silverdin al bence.
    quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

quote:

ss istiyoruz.

Kremi emsin koyayim
  • Bepanthene çatlak vs. gibi durumlarda müthiş faydalı. Teniniz geriliyorsa ( ki güneş yanığı sonrası ten gerilir) çok etkili. Ama bir güneş yanığı kremi kadar faydalı olmayabilir.

Bu gecelik eczane kapalı olduğuna göre, yoğurt en iyi tercih. Ertesi gün eczaneden bir güneş yanığı kremi satın almalısın. 2 günde birşeyin kalmaz.
    Geçmiş olsun.
  • Teşekkürler JANT! Yoğurt gerçektende faydalı oluyor mu ya? Çok acırsa gece denesem mi ki. Krem stoğum tükeniyor. Terledikçe fena halde yanacak bu yanıklar. Havada çok sıcak.
    quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Bepanthene çatlak vs. gibi durumlarda müthiş faydalı. Teniniz geriliyorsa ( ki güneş yanığı sonrası ten gerilir) çok etkili. Ama bir güneş yanığı kremi kadar faydalı olmayabilir.

Bu gecelik eczane kapalı olduğuna göre, yoğurt en iyi tercih. Ertesi gün eczaneden bir güneş yanığı kremi satın almalısın. 2 günde birşeyin kalmaz.
    Geçmiş olsun.

• Yoğurt sür yoğurt geçen sene de aynısı olmuştu bana 10 dk sonra pütür pütür kuruyorlar zaten. çok rahatlıyorsun ama yoğurtluyken :) soğuksa tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyBeard -- 5 Temmuz 2009; 23:00:26 >
  • Zeytin yağı sür 15 dk sonra mekik çekersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

quote:

ss istiyoruz.

Kremi emsin koyayim

Emmedimi daha ?
  • ss bekliyoruz...
  • bepanthene krem + silverdin ikisini karıştır sür yada ayrı ayrı sür 2 güne bişeyin kalmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.