Bildirim
fem simetri lys kimya konu anlatım birey B sb nasıldır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
konu anlatımı 700 sayfaymış neden bu kadar kalın bilen var mı sınava kadar bitmez gibime geliyor -
Simetri lys kimya aldım ilk üniteyi çözdüm kitap güzel ama genelde böyle gereksiz uğraştırıcı sorular var. Öğretiyo mu öğretiyo ama kitap gerçekten kalın olduğundan bitmez gibime geldi bende palme aldım bakalım. Hesabını kitabını iyi yap 50 gün kalmış şurada. Fende palmeye güvenilir.
Ben palme + fem bilimleri yapacağım bu arada.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim palme nasıl iyi öğretiyor mu iyidir ama bu kitabını merak ettimquote:
Orijinalden alıntı: freezeboi
Simetri lys kimya aldım ilk üniteyi çözdüm kitap güzel ama genelde böyle gereksiz uğraştırıcı sorular var. Öğretiyo mu öğretiyo ama kitap gerçekten kalın olduğundan bitmez gibime geldi bende palme aldım bakalım. Hesabını kitabını iyi yap 50 gün kalmış şurada. Fende palmeye güvenilir.
Ben palme + fem bilimleri yapacağım bu arada. -
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X