Şimdi Ara

Tyt geometri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acil geometri çözün, her gün geometriyle uğraşın vs. gibi tavsiyeler sadece tyt geometride çıkan soruları iyi yapmak isteyen benim için de geçerli olur mu? Sadece birey b gibi kolay-orta seviye bir kitap çözerek tyt geometri fullenir mi?

• bende ant geo 1,karekok geo 0 çözdüm ne alıcam kararsızım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • escapes_ kullanıcısına yanıt
    şuan tyt geometri'deki soruları yapabiliyor musunuz? 2019 tyt'deki soruları mesela.
    forumda en çok önerilen kitaplar:
    metin geometri, birey b geometri, supara geometri, acil geometri, apotemi analitik geometri. bunlardan birini inceleyip alabilirsiniz.
  • çıkan sorular belli ösym tyt geometride kasmıyor. eğer denemelerde fulle yakın yapıyorsan kitap çözüp zaman kaybetme denemelerle hallet.

• sorduğum soru da buydu, tyt geometrideki sorular kolay mı? hiç geometri bilmiyorum, kitap çözsem iyi olur:)
  • hiç bilmiyorsan hızlıca bir kitap bitir. sonra çıkmış sorulara bak ne kadar kolay olduğunu görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 10 Mart 2020; 21:35:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mat lys hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Bilgi sarmal tyt-ayt geometri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman sadece birey b ile fullenebilir, teşekkürler hocam.
    Ben de aynen senin gibi yaptım şuan birey b nin bitmesine üç konu kaldı. Birey b yi tavsiye ederim senin için

• Daemon_Blackfyre kullanıcısına yanıt
    yeni nesil soru yeterince var mı içinde?

Bs ya da birey b

• mikailiov kullanıcısına yanıt
    hocam üçgenler bitirdim sadece geometride diğer konulara konu çalışması yapmadım nasıl yapayım sence konuyu youtubedan dinleyip bilgi sarmaldan mı çözeyim?

Tek tük var

• tyt geometri zor olmuyor mesela sene içinde hiç katı cisim çalışmadım sadece hacim yüzey alanı nasıl hesaplanır onu biliyordum sınavda 2 soru geldi ben bir tanesini çözdüm diğerine de yaklaşmışım hani hiç bilmeden de mantık yoluyla çözülebiliyor
  • Hocam katlamalı üçgen sorularını öğrenin öncelikle ve bence birey değil de bilgi sarmal çözün klasik ve yeni nesil karışık birey gibi sayfalarca düz soru değilx

• mustafathak M kullanıcısına yanıt
    evet basit, istersen bakabilirsin çıkan sorulara, daha çalışmadan bile çoğunu yaparsın, temel bilgilerle yapılabilecek düzeyde, ama hiç geometri bakmazsan sınavda çok yavaş çözersin bence, ben her ihtimale karşı çalışıyorum.
    hocam yeni nesil soru diye bir şey yok, boşuna zaman kaybetme öyle şeylerle, aç bak çıkmış sorulara, yeni nesil dedikleri şey gereksiz bilgi eklenmiş, orası burası boyanmış klasik sorular, birey b'de "yeni nesil" soru her konuda tek tük var, sonlara koyuyorlar genelde ve kolay oluyor. çünkü yeni nesil dedikleri şeyin aslında klasiklerden farkı yok, adamlar klasik doğruda açı sorusu sorarken arkaya resim çiziyorlar, diyorlar ki bi karınca var bu yoldan gidecek vs vs.
  • Daemon_Blackfyre kullanıcısına yanıt
    o zaman bilgi sarmal mı daha iyi olur birey b mi?

• air raid siren A kullanıcısına yanıt
    o zaman birey b yerine bilgi sarmal almanin bir anlami yok, degil mi? birey kendisini kanitlamis, bircok insan oneriyor. ama yeni nesil soru olayi ozellikle de tyt icin geçerli oldugu icin biraz endiseleniyorum. forumda da birkac yorumda gordum 'konuyu şuradan izledim, suradan çözdüm ama yeni nesil sorulari hic yapamiyorum' tarzi cumleler. bilgi sarmal mi alsam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafathak M kullanıcısına yanıt
    geometriden hangi kitapları çözdün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.