Şimdi Ara

fem mi final mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ders için fem
    Ortam güzel muhabbet olsun diyosan fdd
  • Femi baştan ele zaten. Final de iyi dersanedir fakat sen bişey yapmazsan hiç yüzüne bile bakmazlar senin. 2-3 gün gitme unuturlar bile seni.. ders durumunu bilmiyorum ama eğer ortalama veya ortalamanın altında ise bu 2 dersaneyi önermiyorum be. Kavram,Birey,Birikim,Sınav gibi daha orta bütçeli dersanelere gidebilirsin. Eğer ders durumun çok iyiyse Fen Bilimlerini tavsiye ederim.pahalıdır fakat çok iyi ders anlatıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Final , feme gittiğim zamanlarda ders bitimlerinde dışarı çıkartmıyorlardı namaz kılacaz diye en üst kata çıkartıyorlardı bir süre sonra dershaneye gitmemiştim.

Yalan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstüne para verseler Fem'e gitmem. Bakırköy'de düşünüyorsan Fen Bilimleri'ne git derim. Hem genel şubesi olarakta Bakırköy şubesi geçiyor. Ama illa ikisi arasında birine gideceksen kesinlikle Final.
  • Kesinlikle Final.
    Fem'e gittikten bir süre sonra abiler muhabbeti dönmeye başlar.
  • Uğur
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoCKy_Mk

quote:

Final , feme gittiğim zamanlarda ders bitimlerinde dışarı çıkartmıyorlardı namaz kılacaz diye en üst kata çıkartıyorlardı bir süre sonra dershaneye gitmemiştim.

Yalan...

Yalan olduğunu nereden çıkartıyorsun yaşadığım birşey bazı kişiler 1 ders önceden çıkmaya çalışıyorlardı , genelde hoca çıkış kapısında bekliyordu gerçek bir mazeretin yoksa dışarı çıkarmıyorlardı.
  • fem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

FEM'e git soruları da alırsın beleşe sınav kazanırsın her sene olduğu gibi.

yok be dostum vermiolar ben gidiyorum ama yok yinede vermiolar
  • Bence Fem'e git..Bende seneye Fem'e gideceğim.
  • quote:

quote:

Yalan...

şubeden şubeye değişebilir belki. benim gittiğim şubelerin hiçbirinde olmadı ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

quote:

quote:

Yalan...

şubeden şubeye değişebilir belki. benim gittiğim şubelerin hiçbirinde olmadı ama.

Tabi ki şubeler arasında farklılıklar vardır.
  • finale gidiyorum gayet iyi bi dershane ama ilk haftalar sürekli sayısal ders anlatıyorlar ve bende sayısal sevmiyorum. buradan finaldeki ders programını ayarlayan yetkili kişilere hayatım boyunca duyduğum öğrendiğim bütün küfürleri ediyorum
    aklınıza gelebilecek bütün ahlaksızlıkları yapıyorum ve söylüorum.
  • quote:

quote:

quote:

Yalan...

Yalan olduğunu nereden çıkartıyorsun yaşadığım birşey bazı kişiler 1 ders önceden çıkmaya çalışıyorlardı , genelde hoca çıkış kapısında bekliyordu gerçek bir mazeretin yoksa dışarı çıkarmıyorlardı.

Namaz kilacagiz diyolar evet ama gidicem dersen de kirbaclayip falakaya yatirmiyolar tamam diyolar.
    Fem'e gidiyorum ben de.

Not: Fem cok iyidir, egitim olarak da cok iyidir, hocalari olsun sinavlari olsun femset femdergi olsun..
    Danisman hocalarin ilgisi olarak da bir numara bence. Bayram gununde kahvalti ve hali saha maci ayarlayan baska dersane gormedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Francis Underwood -- 13 Kasım 2011; 23:15:38 >

• iki senedir feme gidiyorum eğer 1. sınıfta okuyacaksan fem öteki türlü her türlü final

namaz sohbet işleri falan da rıza usulü ile yapılıyor safsatalara inanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Femi baştan ele zaten. Final de iyi dersanedir fakat sen bişey yapmazsan hiç yüzüne bile bakmazlar senin. 2-3 gün gitme unuturlar bile seni.. ders durumunu bilmiyorum ama eğer ortalama veya ortalamanın altında ise bu 2 dersaneyi önermiyorum be. Kavram,Birey,Birikim,Sınav gibi daha orta bütçeli dersanelere gidebilirsin. Eğer ders durumun çok iyiyse Fen Bilimlerini tavsiye ederim.pahalıdır fakat çok iyi ders anlatıyorlar.

arkadasın dedikleri dogrudur.. Ben de bu sekil dusunuyorum
  • final
    neden dersen?
    femde ya dindar olacaksin ya da asrisi caliskan yoksa ilgi sifir!
    finalde herkese esit
  • feme git
  • tartışmasız final
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.