Şimdi Ara

fem mi final mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fem tabii kardeş
  • Hangisinde ücretsiz bademli pilav ve sohbet ortamı varsa onu tercih et derim.

fem mi final mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shqiponje Madhe

quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

Orijinalden alıntı: RoCKy_Mk

quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Final , feme gittiğim zamanlarda ders bitimlerinde dışarı çıkartmıyorlardı namaz kılacaz diye en üst kata çıkartıyorlardı bir süre sonra dershaneye gitmemiştim.

Yalan...

Yalan olduğunu nereden çıkartıyorsun yaşadığım birşey bazı kişiler 1 ders önceden çıkmaya çalışıyorlardı , genelde hoca çıkış kapısında bekliyordu gerçek bir mazeretin yoksa dışarı çıkarmıyorlardı.

Namaz kilacagiz diyolar evet ama gidicem dersen de kirbaclayip falakaya yatirmiyolar tamam diyolar.
    Fem'e gidiyorum ben de.

Not: Fem cok iyidir, egitim olarak da cok iyidir, hocalari olsun sinavlari olsun femset femdergi olsun..
    Danisman hocalarin ilgisi olarak da bir numara bence. Bayram gununde kahvalti ve hali saha maci ayarlayan baska dersane gormedim.

Anafenede gitmiştim ortaokulda orada da aynı şekilde kahvaltı , halı saha maçları oluyordu , ama anafende dinle ilgili diretme yoktu , feme gittiğimde ise böyle birşeyle karşılaştım , benim sevmediğim şey eğitim ile dini birleştirmeleri(pek birleştirmek denmez gerçi) , fem bir dershane ben buraya sınavlarda iyi bir derece yapmak için gidiyorum namaz kılmak için değil benim sinirlendiğim olay bu , sabah kahvaltılarına ve yemeklere gelecek olursak güzel birşey ama onlarıda öğrencilerle daha çok vakit geçirmek için yaptıklarını düşünüyorum(ne kadar fazla bizle olurlarsa o kadar iyi mantığıyla) bunun dışında iyi dereceli öğrenciler için sınıfları var o sınıflardaysan zaten iyi bir yerler kazanırsın , hangi dershaneye gidersen git.

Bunun dışında son sınıfta Birey dershanesine gitmiştim , ilk 2 haftası güzeldi ödevler veriliyor ve günü gününe takip ediliyordu , bire bir dersler 1 saate yakın oluyordu ama zaman geçtikçe ödevler verilmemeye ve kontrol edilmemeye başlandı , bire bir derslerde daha çok öğrenciye ulaşmak için zamanı 20dk ya indirildi(Evi uzak olan birinin gelmesi baya zor oluyordu , 20dk için dershaneye gel sonra tekrar eve dön).Bireyde yaptığım netlerden 50 puan daha fazla yaptım sınavda.Ben dahil , birey e giden birçok arkadaşım dershaneden memnun değildi.Belki benim şubemde böyleydi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.