Şimdi Ara

Felipe Melo'dan Fırat Aydınus Olayına Cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Felipe Melo, orjinal instagram hesabından yayınladığı fotoğrafın altına şöyle yazdı ;

'' Fırat hocamla maç boyunca hiçbir problemim olmadı,bütün hakemlere saygım #sonsuz,onlarında bana..maç içinde yüksek tansiyonda bazen istenmeyen kelimeler çıkabiliyor,büyütmeye gerek yok.. ''

Felipe Melo'dan Fırat Aydınus Olayına Cevap

Aklınızdan Çıkarmayın ,
    TÜRKİYE'DİR GALATASARAY !!...
  • yani küfür etti demiş. Şimdi melo Türkçe anlamıyorsa yanlış bir açıklama. Yok anlıyorsa ve cidden bu lafı ettiyse hakem, alttan alınacak bir durum değil, hakemler maç içinde olur böyle şeyler demiyor, yapıştırıyor kırmızıyı.

GALATASA|RA|Y
  • ayindus'un o ilgili goruntude kufur ettigine beni kimse inandiramaz arkadas. cunku o bahsedilen o kufur o dudak hareketlerine tam uymuyor, bir de etmesi sacma cunku yan hakemler de bunu duyar.
    I7 860 4000mhz 1.31v -|- Gigabyte P55-UD6 -|- ATI Radeon 5870 900mhz-1300mhz 1.125v -|- 2 x 2 gb Patriot Sector5 2000mhz CL 8-8-7-21 1T 1.55v -|- Corsair 120 gb F120 -|- 2 x Seagate 500 gb 7200.12 -|- Noctua NH-U12P SE -|- Corsair TX 750w -|- Logitech Illuminated -|- Logitech Z2300 -|- Logitech Rumblepad 2 -|- Razer Imperator -|- OCZ Behemoth -|- Acer H243H -|- Thermaltake Tsunami -|- Windows 7 Ultimate x64
    Katılım zamanı: 9 Ağustos 2002
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

ayindus'un o ilgili goruntude kufur ettigine beni kimse inandiramaz arkadas. cunku o bahsedilen o kufur o dudak hareketlerine tam uymuyor, bir de etmesi sacma cunku yan hakemler de bunu duyar.

Ben de öyle düşünüyorum. Ayrıca ne olaylarda küfür etmiyor hakemler öyle boş bir pozisyonda dediğini de sanmıyorum. He dediyse tansiyonla açıklanacak bir durum değil bu ceza almalı.

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

ayindus'un o ilgili goruntude kufur ettigine beni kimse inandiramaz arkadas. cunku o bahsedilen o kufur o dudak hareketlerine tam uymuyor, bir de etmesi sacma cunku yan hakemler de bunu duyar.

Ben de öyle düşünüyorum. Ayrıca ne olaylarda küfür etmiyor hakemler öyle boş bir pozisyonda dediğini de sanmıyorum. He dediyse tansiyonla açıklanacak bir durum değil bu ceza almalı.

Aynen öyle,3-4 maç ceza verirsin olur biter.Düdük astırma vs. çok çok ağır olur.

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

yani küfür etti demiş. Şimdi melo Türkçe anlamıyorsa yanlış bir açıklama. Yok anlıyorsa ve cidden bu lafı ettiyse hakem, alttan alınacak bir durum değil, hakemler maç içinde olur böyle şeyler demiyor, yapıştırıyor kırmızıyı.

Sence Türkiye'ye gelen bir yabancının Türkçe olarak ilk öğreneceği şeylerin başında ne gelir

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.