Şimdi Ara

## Feel kasaya LCD Grafik Ekran uygulaması (içerde) ## (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
15.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: inorax

Beyler ben Asus Ta9a 'ya bu işlemi uygulamak istiyorum ama lcd monitörü bu cdrom takmak için bulunan lanların kapağına takmak istiyorum.Bunun için ne olur ne olmaz beceremem lcd monitörü takmayı bu kapaklardan bulabilirmiyim acaba?
    Yazı tam anlaşılmazsa diye bahsettiğim kapakları göstereyim :

## Feel kasaya LCD Grafik Ekran uygulaması (içerde) ##

Senin kapaklarla işin yokki sen sadece 2 kapak büyüklüğünde bir pleksi kestirip kapakların olduğu yere silikonla tutturacaksın..

• super
  • Hpinize çok teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: ALLEIN

Lcd studio sürekli açıkmı duruyor lcdde onları görebilmek için?

Programı açılışta belli bir ekran konfigürasyonunu açarak, görev alanında simgesi ile çalıştırabiliyor ve bunu windows başlangıcına alabiliyorsunuz.
  • değişik ve güzel olmuş sanki arabaların km ve yağ göstergelri gibi olmuş
  • eline sağlık hocam
  • yanı ne dıyım bılmıyomkı sımdıye kadar gordugum en guzel en temız ıs olmus tebrıkler cok super yapmıssınız ama cd rom yerlerını ısgal etmısınız cırkın olmus o yuzden kasanın ustune fln yapsaydınız keske
  • Hepinize teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: aM2_

yanı ne dıyım bılmıyomkı sımdıye kadar gordugum en guzel en temız ıs olmus tebrıkler cok super yapmıssınız ama cd rom yerlerını ısgal etmısınız cırkın olmus o yuzden kasanın ustune fln yapsaydınız keske

Dostum ilk etapta öyle gibi görünüyor haklısın. Fakat zamanla yeni cd-rom sürücüler eklersem, üst ve alttaki boşlukları küçülterek yeniden oturtma olanağımız var, bu sebeple o konuda endişeli değilim Sağol fikrin için.

• Usta sen biliyorsun bu işi tebrikler
  • Hocam Bende Hiç Dikkatli Bakmadım Meyse Kartonmuş
  • nasıl yapıyosunuz valla süper
  • Çok güzel çalışma, ellerinize sağlık.
  • Tasarım Süper Ellerine Saglık ta bi Sorum var Bende bundan yapmak istiyorum. Devre KOnusu felan elektronikçi oldugum için sorun degil bi tek o plexi olayında 1 sorum olcak sendeki Feel Kasanın Ekran koydugun yer nasıl düz yani orda normalde aralıklı CD rom yuvaları olur orasını nasıl öle yaptın onu söylersen sevinirim sagol çalısman gerçekten güzel... Karton mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vacao -- 19 Ekim 2007; 17:33:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vacao

Tasarım Süper Ellerine Saglık ta bi Sorum var Bende bundan yapmak istiyorum. Devre KOnusu felan elektronikçi oldugum için sorun degil bi tek o plexi olayında 1 sorum olcak sendeki Feel Kasanın Ekran koydugun yer nasıl düz yani orda normalde aralıklı CD rom yuvaları olur orasını nasıl öle yaptın onu söylersen sevinirim sagol çalısman gerçekten güzel... Karton mu?

Hepinize teşekkürler öncelikle. Soruna gelirsek; ön kısım aslında düz ve takılan cdrom kapaklarının üzerinde dişler var. Yani kapakların bu ön kısımda takılı kalmasını o kapakların üzerindeki dişler sağlamakta. Sonuç olarak düz bir kenar yapısına sahip olduğundan dolayı, plexy'i ölçü alıp kestiğinizde bu kısma ek bir işlem yapmadan. İçerden silikonlamak kalıyor bize de..

• Hocam Sendeki Grafik Lcd Ne Kadar Masrafın Gitti?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azad__Arda

Hocam Sendeki Grafik Lcd Ne Kadar Masrafın Gitti?

İlk mesajımda ayrıntılı olarak parça parça fiyatları yazdım, o mesajı inceleyebilirsin
  • temiz iş
    tebrikler
  • süper olmuşş eline sağlıkk
  • Hortlamış konu fakat süper olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.