Şimdi Ara

## Feel kasaya LCD Grafik Ekran uygulaması (içerde) ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
15.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben Asus Ta9a 'ya bu işlemi uygulamak istiyorum ama lcd monitörü bu cdrom takmak için bulunan lanların kapağına takmak istiyorum.Bunun için ne olur ne olmaz beceremem lcd monitörü takmayı bu kapaklardan bulabilirmiyim acaba?
    Yazı tam anlaşılmazsa diye bahsettiğim kapakları göstereyim :

## Feel kasaya LCD Grafik Ekran uygulaması (içerde) ##
  • kapakları ekran geçecek şekilde rahatkıkla kesebilirsin..
    o kapakların benzerleri de piyasada çok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: necoinside

kapakları ekran geçecek şekilde rahatkıkla kesebilirsin..

Ama önümed büyük bir engel var bilgisayarı yeni aldığım için topladığım yer kasa garantisi açısından arkaya etiket yapıştırmış.Büyük ihtimalle gidip konuşup yaptıktan sonra yine yapıştırtıcam ya da 2 sene sonra

• çok güzel durmuş eline sağlık hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: inorax

quote:

Orjinalden alıntı: necoinside

kapakları ekran geçecek şekilde rahatkıkla kesebilirsin..

Ama önümed büyük bir engel var bilgisayarı yeni aldığım için topladığım yer kasa garantisi açısından arkaya etiket yapıştırmış.Büyük ihtimalle gidip konuşup yaptıktan sonra yine yapıştırtıcam ya da 2 sene sonra

merak etme arkadaşım necoinside arkadaşımızın dediği gibi o kapaklardan piyasada oldukça var ama genede sen önce 2 tane kapak bul ondan sonra başla için rahat olur.
    Garanti meseleside o 2 yıl aldığın firmanın sana verdiği garantidir. Kapağı açsan bile garantin bozulmaz çünkü içindeki parçaların herbirinin en az 2 yıl ithalatçı firma garantisi vardır sana satanda arızayı gidermek zorundadır. O kapağa takılan etikette bi nevi firmaların müşteriyi kendine bağlama numarası bi bağlayıcılığı yok için rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamirCakir -- 13 Ağustos 2007; 17:38:13 >

• abi pardon abiler dehşet olmuş yaa okuldan hocaya söyledimde olmaz demişti bi de elektronikçi olcak tebrikler valla pravo
  • saolasın ama neye olmaz dedi hocan ?
  • Herkese Merhabalar..

İstek ve ihtiyaç üzerine LCD nin driver katını çizdim.
    Download linki:
    http://r@pidshare.com/files/49559580/glcd.rar.html

PASS: forum.donanimhaber.com
    elle yazmanızı öneririm yoksa boşluk fln gelir hata verir

Proteus 7.1 ile açabilirsiniz..

Bugün bende 128x64 grafik lcd aldım ama samsung kontrolcü oldugundan emin değilim.
    Datasheet de sf0108 gibi bişey yazıyordu bende 0108 görünce atladım inşallah çalışacak

Fiyat 30 ytl mavi

• güzel olmus gercekten bende yapmak isterim siz bu devre semalarını kendiniz mi yapıyosunuz elektronik falan mı okudunuz
  • aslında elektronik okumakla bir alakası yok tamamen merak. ben ilkokulan beri bu işin içindeyim. tabi insanların hedefleri vardır bizim de hedefimiz bu oldu elektronik okuyorum. endüstriyel elektronik,otomasyon pic,plc,invertör,kamera alarm ihbar sistemleri falan da işlerimin bölümleri arasında alışınca bu gibi şemalar çerez gibi geliyor. yapması kolay ama vakit yok. boş buldum bi an hemen dal işe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizra -- 18 Ağustos 2007; 18:46:00 >
  • biraz download var bitsinde bende bi bakim çizime. elektronik işi yapabilene hakkaten çok zevkli onca uğraşıp çalıştığını görmek çok güzel bi duygu bende 10 yaşlarımda yılbaşı ağacı süslemesi yapardım tabi fişi olmayan kabloları prize sokarak doğal olarak çarpıldım Bu işler bol bol boş zaman isteyen şeyler o yüzden benimde @nicaleus gibi pek vaktim olmadığından uğraşamıyorum arada bir vaktimiz oldukçada yapıyoruz ufak tefek şeyler
  • benim lcd den bir görüntü arkadaşlar

Fikri olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizra -- 19 Ağustos 2007; 7:03:05 >

• Harika ötesinin ötesi
  • reklam kokan bir image

• bende geçen sene heveslenip yapmıştım sonra renkli ekranları görünce hoşuma gitmedi forumda 10 liraya sattım gitti
    siz çok emek vermişsiniz walla elinize sağlık
    bu lcd kullanılan programların adı neydi bi yazarsanız belki tekrar gaza gelip bi dokunmatik lcd fln yapmaya kalkarım lazım olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySerkan -- 26 Ağustos 2013; 23:14:43 >

• hoca sendeki grafik lcd değil haberin olsun o karakter lcd
    onun gibi 2 3 tane yapıp satmıstım bende
    onda lcdsmartie yada crystalfontz kullanılır en iyi çözüm olarak
    grafik lcdde ise lcdstudio kullanılır
  • samircakir sen winamp plugin yükleye bildin mi
    yada sende licence varmı bu lcd studio nun
  • yav beyler bende 16 pin bi lcd var. ama arkadasin yaptigi 20 pin ben 16 pin ile yapmak istiyorum olmazm1 olursada devresi falan varsa ltfn yard1mc1 olun..simdiden tsk.
  • buyur

• çok saol yav çok makbule geçti birde benim lcd nin grafik lcdmi deilmi yani olurmu olmazm1 nas1l anlayaca1z
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.