Şimdi Ara

Fear the Walking Dead (2015) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.643
Cevap
42
Favori
51.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 3 sezonu izlemiştim güzel gelmişti sonra bozdular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu diziyi kurtaracak şeyleri yazıyorum.
    Morgan psikopatlaşsın.
    Travis, Troy, Madison, Taka, Taka'nın yanındaki meksikalı gibi ölüsü görünmeyen ya da akıbeti belirsiz karakterlerden birkaçını geri getirsinler.
    Virginiayı adamakıllı bir kötü karakter yapsınlar. Şimdiye kadar kötü karakter diye gördüklerimiz ya maldı ya da öldürmeye tenezzül etmiyordu.

Zombi dizisi diye izliyoruz da ölen ya da öldüren yok 1.5 sezondur. Ana karakterleri bir çırpıda öldürdüler, şunlardan birini bile öldüremediler.
    Yardım yardım artık sıktı. Morgan dediğin adamın 30 küsür adam öldürmesi var, sadece gördüklerimiz bir de bunlar. Ve bu adam hala iyilik timsalı olarak ortada dolaşıyor. Kazara birini öldürse seri katile bağlayacak hala şöyle yapmayın böyle yapmayın.
    Yine de ölmesin. Belki psikopatlaşır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar, yeni sezon ne zaman olacak acaba ?

• yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    The Walking Dead bitince 1 ay sonra olsa gerek bu dizi başlıyor.
  • Arkadaşlar bu diziyi nereden izleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

The Walking Dead bitince 1 ay sonra olsa gerek bu dizi başlıyor.
    gençler.

Türkçe alt yazısını zor okuyorum.

ingilizcesi olan arkadaşlar..

dizinin ne zaman başlayacağını öğrenebilirler mi acaba ??
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    yeni sezon başlaması lazımdı sanırım.

fragmanı bile geçen aylarda yayınlandı.

ne zaman yayına gireceğini bilen var mı ?
  • Çöp diye 5.sezonu izlememiştim unutmuşum izlemediğimi hiçbir halt anlamadım 6.sezondan . 6.sezonun ilk bölümü güzeldi, polyanna morgan gitti yerine izlenebilir bir morgan geldi. 5.sezonu bir gözden geçirecem sanki güzel bir sezon mu geliyor ne.

Hatta imdbdede ftwnin en beğenilen bölümü olmuş bozmazlar umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C2A57AC2

Çöp diye 5.sezonu izlememiştim unutmuşum izlemediğimi hiçbir halt anlamadım 6.sezondan . 6.sezonun ilk bölümü güzeldi, polyanna morgan gitti yerine izlenebilir bir morgan geldi. 5.sezonu bir gözden geçirecem sanki güzel bir sezon mu geliyor ne.

Hatta imdbdede ftwnin en beğenilen bölümü olmuş bozmazlar umarım.

ben ilk sezon yarıda bırakmıştım. şimdi amazonvideo ya gelince sıfırdan başladım 4. sezonun ortasına geldim. morgan burda da kılçlıklarını yapmaya devam ediyormuş  Fear the Walking Dead (2015) 

yeni 6. sezon bi yerde var mı hocam amazonvideo da falan

• Sezon 6 olmuş. Açtım baktım morgan malı ne ölmeye geliyor ne yaşamaya. Walking Dead'den Fear the Walking Dead'e geçip aynı mallığı sürdüren mal oğlu mal.

Acaba kimi temsilen yazılmış bir karakter bu? Bunlardan da gına geldi valla.

• amazon prime da neden 6. sezon kullanılamıyor diyor ne zaman eklenir acaba?

farklı yerlerden izlemek zorunda kalıyoruz.  Fear the Walking Dead (2015) 

• quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

amazon prime da neden 6. sezon kullanılamıyor diyor ne zaman eklenir acaba?

farklı yerlerden izlemek zorunda kalıyoruz.  

Bunu ben de merak ediyorum, kısa zamanda gelir umarım.

• Sezon 6 ilk 2 bölümüde güzeldi ben 5.sezonu atlamışım son 3-4 bölümünü izleyince anladım olayları. Sanki bu sezon güzel olacak gibi geçmiş sezonlardan derslerini almışlar.

• Ben the walking dead 9 sezonu da izledim

Bu dizi ne zamanda geçiyor? Bunun 6 sezonu da the walking dead öncesi mi?

• BlackLead kullanıcısına yanıt

ilk 4 sezon olayların başlangıcından itibaren anlatıyor, son sezonda falanda eşitleniyor galiba zaman emin değilim.  Fear the Walking Dead (2015) 

ilk bir kaç sezon twd den iyi sonra kronik walking dead hastalığına yakalanıyor.  Fear the Walking Dead (2015) 

• quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

ilk 4 sezon olayların başlangıcından itibaren anlatıyor, son sezonda falanda eşitleniyor galiba zaman emin değilim.  

ilk bir kaç sezon twd den iyi sonra kronik walking dead hastalığına yakalanıyor.  

teşekkürler hocam, başlayalım bakalım.

ne kadar bir zaman sonra poka sarsa da bu evreni seviyorum ya  Fear the Walking Dead (2015) 

• Nick Clark öldükten sonra izlemek için bir gayem kalmadı ve diziyi bıraktım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hilbo Haggins

Nick Clark öldükten sonra izlemek için bir gayem kalmadı ve diziyi bıraktım.

Aynen, Çok umudum vardı bu diziden maalesef twd ile aynı yolu seçti.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Hocam fark ettin mi bilmiyorum ama Nick ölmeden ya bir bölüm önce ya da aynı bölümde Nick karakterinin karakter gelişimini gösteriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam böyle Kitaplar falan okumaya başlıyor ve farklı düşünüyordu sonra bam diye öldürdü gerizekalı yönetmenler neden böyle bir şey yaparsın ki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Walking deadi izlemeyi bırakmıştım. Şimdi baştan başladım şuan 4. sezon 10. bölümdeyim. Acaba spinn-off olarak bunu izlemek gerekiyor mu? İki dizi birleşiyor mu? İzleyin derseniz walking deadin hangi sezonundan sonra başlamak lazım?

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.