amazon da 6. sezon görünüyor ama oynatmıyor niye acaba |
Fear the Walking Dead (2015) (80. sayfa)

-
-
Arkadaşlar Amazon Prime’da 6. sezon ne zaman aktif olacak? Bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekizamazon da 6. sezon görünüyor ama oynatmıyor niye acaba
Normalde amazon prime video'nun netflix'ten ayrıldığı bir konu var. o da bu yeni sezon olayı.
Netflix bildiğiniz gibi kendi yapımı olmayan dizilerin yeni sezonları için bir kaç ay geçtikten sonra anca ekliyor. Amazon prime video ise daha bizde o sistem yürürlüğe girmedi ama yurtdışında şu mantıkla çalışıyor ; dizilerin yeni sezonunu da direkt olarak ekliyor sisteme ama diyor ki ya bölüm bölüm satın alabilirsin ya da direkt yeni sezonun tümünü satın alıp önceden önceden izleyebilirsin diyor. Sonra o da netflix gibi bir kaç ay veya bir kaç hafta sonra prime sistemine dahil ediyor o sezonu. Para verenler önceden izlemiş oluyor ve beklememiş oluyor yani.
ne zaman geleceğini ancak allah bilir 6.sezonun
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLeadNormalde amazon prime video'nun netflix'ten ayrıldığı bir konu var. o da bu yeni sezon olayı.
Netflix bildiğiniz gibi kendi yapımı olmayan dizilerin yeni sezonları için bir kaç ay geçtikten sonra anca ekliyor. Amazon prime video ise daha bizde o sistem yürürlüğe girmedi ama yurtdışında şu mantıkla çalışıyor ; dizilerin yeni sezonunu da direkt olarak ekliyor sisteme ama diyor ki ya bölüm bölüm satın alabilirsin ya da direkt yeni sezonun tümünü satın alıp önceden önceden izleyebilirsin diyor. Sonra o da netflix gibi bir kaç ay veya bir kaç hafta sonra prime sistemine dahil ediyor o sezonu. Para verenler önceden izlemiş oluyor ve beklememiş oluyor yani.
ne zaman geleceğini ancak allah bilir 6.sezonun
Alıntıları Göstervalla ben dizi sitelerinden takip ediyorum mecburen 6. bölüme geldim şimdilik
-
Dizi ara verdi galiba
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizimizin yeni sezonu ne zaman acaba ?
Daha belli değil sanırım.
-
Şu spoiler butonunu kullanmayı ne zaman öğreniceksiniz acaba ?
-
Son sezon amazon prime da kullanilamiyordu bi ara hala oylemi? Ne zaman izlenebilir duruma gelcek acaba illegalden indirip izlemek istemiyorum. -
Sezon arası sona erdi ve The Door isimli yeni bölüm yayınlandı.
6x08 Spoiler:
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Lanet olsun böyle bölüme! -
Kaç ay geçti hala 'kullanılamıyor' diyor nedense. Ben de bekliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ
Son sezon amazon prime da kullanilamiyordu bi ara hala oylemi? Ne zaman izlenebilir duruma gelcek acaba illegalden indirip izlemek istemiyorum.
başladı mı tekrar
-
6x8'i yazan herkesin Allah, Odin, Zeus hangisi varsa belasını versin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu ne la her bölüm bir twist yiyorum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Virgina'nın ölmesi güzel olmadı yav kadın güzel rol yapıyordu ah june yaktın bizi şimdi kime bağlancaz -
6x12
1. sezon bitti. nick hep böyle özürlü gibi mi yürüyor ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X