Şimdi Ara

Fear the Walking Dead (2015) (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.643
Cevap
42
Favori
51.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amazon da 6. sezon görünüyor ama oynatmıyor niye acaba

• Arkadaşlar Amazon Prime’da 6. sezon ne zaman aktif olacak? Bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

amazon da 6. sezon görünüyor ama oynatmıyor niye acaba

Normalde amazon prime video'nun netflix'ten ayrıldığı bir konu var. o da bu yeni sezon olayı.

Netflix bildiğiniz gibi kendi yapımı olmayan dizilerin yeni sezonları için bir kaç ay geçtikten sonra anca ekliyor. Amazon prime video ise daha bizde o sistem yürürlüğe girmedi ama yurtdışında şu mantıkla çalışıyor ; dizilerin yeni sezonunu da direkt olarak ekliyor sisteme ama diyor ki ya bölüm bölüm satın alabilirsin ya da direkt yeni sezonun tümünü satın alıp önceden önceden izleyebilirsin diyor. Sonra o da netflix gibi bir kaç ay veya bir kaç hafta sonra prime sistemine dahil ediyor o sezonu. Para verenler önceden izlemiş oluyor ve beklememiş oluyor yani.

ne zaman geleceğini ancak allah bilir 6.sezonun  Fear the Walking Dead (2015) 

@Venomstr

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Normalde amazon prime video'nun netflix'ten ayrıldığı bir konu var. o da bu yeni sezon olayı.

Netflix bildiğiniz gibi kendi yapımı olmayan dizilerin yeni sezonları için bir kaç ay geçtikten sonra anca ekliyor. Amazon prime video ise daha bizde o sistem yürürlüğe girmedi ama yurtdışında şu mantıkla çalışıyor ; dizilerin yeni sezonunu da direkt olarak ekliyor sisteme ama diyor ki ya bölüm bölüm satın alabilirsin ya da direkt yeni sezonun tümünü satın alıp önceden önceden izleyebilirsin diyor. Sonra o da netflix gibi bir kaç ay veya bir kaç hafta sonra prime sistemine dahil ediyor o sezonu. Para verenler önceden izlemiş oluyor ve beklememiş oluyor yani.

ne zaman geleceğini ancak allah bilir 6.sezonun  

@Venomstr

Alıntıları Göster

valla ben dizi sitelerinden takip ediyorum mecburen 6. bölüme geldim şimdilik

• Dizi ara verdi galiba

• Madison stadyumda öldü mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizimizin yeni sezonu ne zaman acaba ?

• yusufziya Y kullanıcısına yanıt

Daha belli değil sanırım.

• Şu spoiler butonunu kullanmayı ne zaman öğreniceksiniz acaba ?

• Son sezon amazon prime da kullanilamiyordu bi ara hala oylemi? Ne zaman izlenebilir duruma gelcek acaba illegalden indirip izlemek istemiyorum.
  • Sezon arası sona erdi ve The Door isimli yeni bölüm yayınlandı.

6x08 Spoiler:

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Lanet olsun böyle bölüme!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

Son sezon amazon prime da kullanilamiyordu bi ara hala oylemi? Ne zaman izlenebilir duruma gelcek acaba illegalden indirip izlemek istemiyorum.
    Kaç ay geçti hala 'kullanılamıyor' diyor nedense. Ben de bekliyorum.

• Ya alt tarafı bir dizi ama John kafayı yavaşça kaldırırken neredeyse dua ettim zombi çıkmasın diye.

• başladı mı tekrar

• 6x8'i yazan herkesin Allah, Odin, Zeus hangisi varsa belasını versin.

Bakın, sadece bu dizide değil, şu ana kadar izlediğim bütün dizi/film/animelerde ölmesine gerçekten üzüldüğüm/üzüleceğim çok az karakter var. Bunlardan biri Twd'deki
    Glen'di. Okulda sabah boş derste arkadaşla izlemiştik ve abartmıyorum, Glen'in öldüğü sahnede bir hışımla yerimizden kalkıp 10 - 15 dakika ara vermiştik izlemeye.
    İşte bu dizide de böyle karakterlerden biriydi John benim için, Daniel ve Morgan var bir de. Bölümün başından beri öleceğini hissetmiştim ama zombileri geçtikleri yerden sonra yok ölmez bundan sonra dedim. Dakota vurduğu zaman şoka girdim. Dakota'yı da bu bölüm iyiden iyiye sevmiştim, bir de oradan darbe yedim. Ne desem bilemiyorum. John, Daniel, Morgan 3'lüsü için izliyordum ben bu diziyi. Favorim John zaten. Ftwd'de hiçbir karakterin ölümüne yas tutmadım, şoka girdiğim oldu Travis gibi (biraz daha yaşatsalardı John kadar sevebilirdim) ama hiçbirinde böyle isyan etmedim.
    Ya bak tamam öldür de arkadaş niye Nick v2 yapıyorsun ya? Bir kere yaptın tamam, ikinciye ne gerek var? Oldu olacak June'u da Alicia yap. Böyle bir şey olursa cidden söverim.
    Yine de umarım Dakota ölmez erkenden. Dakota'yı oynayan oyuncu mükemmel oynuyor. Ayrıca umarım bu kızdan Charlie çıkarmaya çalışmazlar, böyle kalır. Charlie Nick'i öldürdüğünde küçüktü ve Nick sahip olduğu tek aileyi öldürmüştü, haklı nedenleri vardı yani. Ama bu kız direkt psikopat. Konuşmayla düzelmemesi lazım.
    Ölüm şeklini ve öldürülecek kişi tercihini beğenmesem de yine de bu ölümün ileriki bölümleri daha da iyi yapacağını düşünüyorum. Morgan ölüm makinesine dönüşecek. Twd'deki Clear haline dönmez, dönmesin de ama daha acımasız olacağı bir gerçek. June'dan da bir Carol çıkabilir diye düşünüyorum.

• Bu arada Dakota'nın gerçek kişiliği beni şaşırtmadı. Şöyle açıklayayım, böyle bir şey yapacağını düşünmedim hiç ama yapınca da "Aaa bu karakter böyle bir şeyi nasıl yapar, kişiliğine ters" demedim. Güzel inşa etmişler karakteri o açıdan.
    Kişiliğinin belirtilerinden biri o evde tanıştığı adamın ölümüne çok üzülmemesiydi. Alicia daha çok üzüldü hatta. Dakotada zaten doğuştan psikopatlık varmış, dünya daha da kötü hale getirmiş.

• Bu ne la her bölüm bir twist yiyorum?

Virginia'nın ölmeyeceğinden çok emindim. Morgan'ın infaz sahnesinde daha kafasını koymadan ölmeyeceğini anlamıştım orada. En son sahnede June silahı sıkınca bile öldüğüne inanmadım. "Heh, duvara sıktı" dedim. Öldüğünü görünce ağzım açık kaldı. O kadar emindim ölmeyeceğinden.
    Ne yalan söyleyeyim, üzüldüm biraz. Colby Minifie o kadar iyi oynamış ki acıdım kadına. Dakotayı da alsın gitsin dedim. Mutlu da oldum bir yandan çünkü tekrar 4 ve 5.sezonlar gibi kimsenin ölmediği saçma sapan bir diziye döneceğinden korktum. June'un bu hamlesiyle öyle olnayacağı belli gibi duruyor. Diğer grup Virginia'nın grubuna benzemez.
    Bu arada June'un çocuğa suç yüklememesi de hoş olmuş. Delirmediğini görüyoruz. Bunun suçlusu sensin dedi çekti vurdu.

• Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Virgina'nın ölmesi güzel olmadı yav kadın güzel rol yapıyordu ah june yaktın bizi şimdi kime bağlancaz
  • 6x12

Off off depresyona soktu bu bölüm beni. Grace ölecek falan diye bekliyordum, e zaten onu amaçlamışlar. Doğum sahnesindeki müzikte de zaten sorgulamadım bile bebeğin ölüm ihtimalini. Ölü doğunca kaldım öyle. Bir yandan da göreceklerimiz için sevindim, dizinin daha da dark olacağını gösteriyor bu bebeğin ölümü. Grace ölseydi biraz üzülecektim daha yumuşak bir rotaya devam edilecek diye.
    Şimdi Morgan girer yine psikopat haline.

• 1. sezon bitti. nick hep böyle özürlü gibi mi yürüyor ?

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.