Şimdi Ara

Fear the Walking Dead (2015) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.643
Cevap
42
Favori
52.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. Sezonun 4. Bölümünde falan kalmıştım en son, sonra bırakmıştım ama iyi gidiyor diyorlar arkadaşlar bakılır mı sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FTWD twd ye göre çok daha iyi twdyi bu sezon final yaparlar umuduyla izliyorum.Bakalım Morganla hikayeyi nasıl kesiştircekler.Acaba diyorum bu morganın hikayesi alexandriaya geldikten sonrasını mı kapsıcak yoksa öncesi mi.
  • s4 trailer&key art

• Morgan ne ayak sanırım geçmişte Morgan geçiyor daha kafayı yemeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Morgan ne ayak sanırım geçmişte Morgan geçiyor daha kafayı yemeden.

acaba .. morgan .. morgan karakter ile mi aramızda ??
  • Morgan neden burada ya? TWD'den karakter görmek istemiyorum açıkçası bu dizide. Başka biri mi yoktu bu geldi?
  • Şu diziye bir türlü ısınamadım.
  • Morgan'ın geçmişte bu karakterler ile bir araya gelmesi iki farklı senaryo doğuruyor ya buradaki tüm karakterlerin öleceği ve bundan sonra yalnız kalan morgan'ın çıldıracağı ve hapishane zamanı gördüğümüz haline geleceği ya da peynirci reis öldükten sonra adam gibi adam olan morgan'ın bir şekilde bu arkadaşlarla yolunun kesişeceği ve sonra tekrar yine kopacağı. Benim aklıma bunlar geliyor
  • Bence geçmiş değildir. ftwd zaman atlaması yapacak olabilirler çünkü morganın elinde sopası var, sopayla dövüşmeyi biri öğretmişti ona kafayı yedikten sonra. Bence bu resimlerdeki morgan şu andaki walking deadde olan morgan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Bence geçmiş değildir. ftwd zaman atlaması yapacak olabilirler çünkü morganın elinde sopası var, sopayla dövüşmeyi biri öğretmişti ona kafayı yedikten sonra. Bence bu resimlerdeki morgan şu andaki walking deadde olan morgan.

O zaman Morgan'ın Alexandria'ya gelmeden önceki halleri bunlar.
  • delpieroalk kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen dediğiniz gibi.
  • aynı şeylerin sarıp sarıp anlatıyorlar diye sezon başı izlemeyi bırakmıştım. Nasıl güzel miydi bu sezon?
  • Maggie Grace’in katılması çok iyi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twd ve ftwd ikisini de izlemedim. Ftwd sanırım daha öncesi olayları konu alıyormuş ama hangisinden başlamalıyım? Twd izlemeden diziyi yakalayabilir miyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İki dizi birleşirse önümüzdeki sezon güzel olur bence belki'de morgan ön gösterimi bu durumun olabilir sonuçta aynı dönemler .
  • Aynı anda izlenebilir, sorun olmaz hikâye anlamında. Birisi batıda diğeri doğuda geçiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    İkisinden birine başlayacak olsanız hangisiyle başlamak daha mantıklı 😆

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnanın farketmez. Salgın nasıl başladı gibi şeylere merak duyuyorsanız yada insanlar en başlarda neler yapıyordu sorusunu soruyorsanız önce Fear the Walking Dead izlenebilir.
  • Şuan başlayacak olsam FTWD ile başlardım çünkü daha 3 sezon oynadı, hızlıca bitirip TWD'e geçerdim ya da bir bölüm ondan bir bölüm bundan diye de izlenebilir :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu bu mahallanın delisi morganın ne işi var burda ne alaka oraya gelmiş yaw .d
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.