Şimdi Ara

Fear the Walking Dead (2015) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.643
Cevap
42
Favori
52.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ftdw'nin bu sezonu twd'nin son sezonundan daha iyi şuana kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bölümü izleyen var mı bilmiyorum ama bence çok iyi bir bölümdü. Adamlar iyice seviyeyi arttırdı ama dizinin şuan tek sıkıntı geçmiş iki sezonu. İnsanlara iyi dediğimizde garipseyip ilk iki sezondan örnek veriyorlar ama şu sezonla birlikte dizi çoğu The Walking Dead sezonundan kaliteli ilerliyor.

    Özellikle Troy karakteri çok iyi işleniyor. Adamın bilinç altında yatan psikopatlık ama özünde bulunan iyilik ve kaybolmuşluk hissi çok iyi yansıtlıyor. Özellikle son bölümde kendi içinde kararsız kalışı çok iyi anlatıldı.
    Diğer karakterlerden Nick'in şu an yaşamakta olduğu değişimi de çok güzel gösteriyorlar, kendi iç dünyasında Troy'a ne kadar benzediğini ve onun yapmış olduğu şeyleri yapmaya ne kadar yaklaştığı vb. konuları fark edişi ve kabullenme şekli çok iyi yansıtılıyor. Ancak kardeşi Alicia karakterinin değişimi biraz temelsiz oluyor gibi geliyor bana. Verdiği ve yaptığı tepkisel hareketler çoğunlukla anlamsız ama yine de o da nazar boncuğu olsun. Konu ilerleyişi olarak 3. Sezon 2. Yarısı süper başladı ve temposunu sıkmadan hatta heyecanlı bir şekilde sürdürüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataaay -- 12 Eylül 2017; 3:2:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noobs Gona Wild

    zombi dizilerinde niye karakterler zombi hariç herşeyle uğraşıyorlar ? anlamıyorum dizide zombi kıyametini anlatıyor ama inatla insanlar birbiri arasında savaşıyor ve dizi bunun üzerine kuruluyor

    Çünkü zombiler düşünemediğinden her bölüm zombilere odaklanan senaryonun derinliği olmazdı. Dizi aksiyon değil drama dizisidir bu yüzden insanlar arasındaki ilişkileri konu almalıdır. Aksiyon dizisi olsaydı ömrü bu kadar uzun olmazdı. Her bölüm zombi kesip biçmek sıkıcı bi hal alırdı bir süre sonra.
  • ilk 2 sezon vasattı ama bu sezon iyi özellikle Otto ailesi ve Qaletaqa ile halkı'nın gelmesiyle baya toparladı
  • Diziye hareket gelemedi gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi ben izlemiyorum yurttayım şu an evdekilere link atacağım da bu 9 ve 10. bölümü aynı anda mı yayınladılar nasıl oldu mesela Fear the Walking Dead S03E09-E10 REAL PROPER 720p HDTV x264-AVS şunun içinde 9 ve 10 art arda mı izleniyor tek parça çünkü dosya?
  • Arkadaşlar bu the walking dead ile fear the walkin dead arasındaki fark nedir. Aynı dizimi yoksa farklımı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kugutex

    Arkadaşlar bu the walking dead ile fear the walkin dead arasındaki fark nedir. Aynı dizimi yoksa farklımı.

    adındanda anlaşılacagı gibi twd nin öncesini anlatıyor..ne kadar öncesi dersen orası muamma..
  • dizi leş!

    Adam kamyonla giderken zombi sürüsü önünde duruyor, saldırmaları lazımken öylece dikiliyorlar, bunları yoldan çekmek için adam bip sesi çıkaran küçük bir remote atıyor.

    Dibinde kaç yüz beygir kamyon motoru çalışırken o bip sesini kim napsın be!! Yol boyunca görünen 120 zombi sayısı birden 30'a iniyor.

    Yani TWD kurguda bazen sapıtıyor fakat bu junior dizi ise hiç mi oturaklı olmaz. Attım gitti bu ne ya, tam bir vakit kaybı. Mad Max'in daha present continuous hali. Hiç gerçekçi zombi gerilimi de yok.

    Başlamayanlar izlemezse hiç bir şey kaybetmez. Ben geçen sezon da bırakmıştım diye hatırlıyorum salak gibi oturdum izledim yine.
  • reko kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeş. öyleyse diğeri final yaptı heralde.

    Yakında the walking olanına başlıycamda. Kimi övüyor kimi yeriyor. Ama yinede başlıycam bakalım. Bu game of thorones sezon arası bitiririm heralde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 19 Eylül 2017; 7:14:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi canlandı biraz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfn1907

    Revolution diye bir dizi vardı fazla tutmadığı için ikinci sezon final yaptılar sizin yazdığınız tarz olarak izlenir tavsiye ederim bence güzel bir diziydi

    O dizi aslında çok iyi bir diziydi . Dünya elektriksiz kalsa nasıl olurdu


    Ayrıca onda elektriğin nasıl ve neden gittiğini 1.sezonun sonunda öğreniyorduk .benim beğendiğim bir diziydi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reko


    quote:

    Orijinalden alıntı: kugutex

    Arkadaşlar bu the walking dead ile fear the walkin dead arasındaki fark nedir. Aynı dizimi yoksa farklımı.

    adındanda anlaşılacagı gibi twd nin öncesini anlatıyor..ne kadar öncesi dersen orası muamma..

    Aslında olay çok çok öncesi değil

    Niye ?


    Çünkü TWD'de Rick vurulana kadar böyle bir virüs zombi yoktu .Rick kendine geldiğinde ise ZOmbi muhabbeti başlamıştı ,yani olsa olsa maximum 1-1.5 aydır

    Fear The Walking Dead 1,5 ay öncesini anlatıyordur TWD den





  • herkesin havasızlıktan ölüp bi alicianın hayatta kalması saçmaydı, en azından bir iki kişi daha sağ kalabilirdi.
  • bu dizi çok kötü hiç takip etmiyorum ilk başladıgında 4 bölüm izledim baktım cacik yok bıraktım, sözde salgın nedeni anlatılacaktı twd tutulunca çakmasını yapmışlar resmen, başroldeki kız güzel oynadığı dizi leş böle güzel kızlar şöyle dizilerde oynatıyorlar komedi ya
  • 12 ve 13. bölümler baya iyidi, twd kalitesini yakalıyor bence görsel anlamda, senaryo açısından da twd'ye göre çok daha hızlı gelişiyor.
  • Bu dizi twdyi 50 kere sollar orjinalinden iyi dizi yapmışlar ekşın ölüm zombi gırla bekleneni veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twd karakteriyle kesişecek olan bölümü merakla bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende başta öyle düşünmüştüm ama sonradan bozdu, birde twd oyuncu kadrosu daha etkili , bunlar birleşince tartışmasız twd galip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizide kim var kim yok harcıyorlar arkadaş sonunda diziyi izlettirecek oyuncu kalmayacak
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.