Şimdi Ara

Fear the Walking Dead (2015) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.643
Cevap
42
Favori
52.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes öldümü şimdi
  • Kötüydü sanki. Son 20 dakikası hariç.
  • ilginç bir şekilde bitti

• Troy bok yoluna gitti. Adam tam düzelmişti ne gerek vardı ölmesine. Bana göre dizide sağlam bir karakterdi bu sezon. 3. sezonda harcanan 2 karakteri bana söyle derseniz ;
    Travis ve Troy derim net bir şekilde.

• hocam kımsenın öldüğü yok, madıson zaten kurtuluyor, alicia ve standrt ta muhtemelen suda yuzup cıkacak bıryerden. baraj ustundekılere gelınce ortada öldüklerine dair bır ız yok. bence yıne ölen olmaz bu kadrodan. baksana adam ağzından mermı yıyor ; ölmeyı bırak termınator gıbı hala saldırıyor.

bence yenı sezon yenı yer lazım lakın sankı boyle buyuk sehır fılan olsa ıyı olur. habıre kırsal kasaba çöl mezra sıktı sankı.
  • The Loner kullanıcısına yanıt

troy gercekten renk ve heyecan katan bır karakterdı. hadı öldürdün barı ölüm sahnesı dolu dolu olsaydı,
    geçiştirdiler resmen; hoş sonda sular dolarken gösterdi belki ölmemiştir bir umut
  • Sezon finali

Ölen ölene, ortalık kan gölü oldu resmen. Sonda Alicia ve Nick'e ne oldu acaba? Nick ölmesin bence.

Birde dizi sitelerinde sürekli Madison'a laf atıyolar ölse de kurtulsak falan. Bu kadın niye millete batıyor anlamıyorum. Bana o kadar itici gelmiyor. Artı kadın başrol oyuncusu, TWD'de Rick gibi. Nasıl ölsün kadın? Az mantık ya.

• Bence Troy ölmedi.

• ben de inanmiyorum. i cekic darbesi ile mi olecek olmesin biktik madison nun hep one cikartilmasindan yav

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bu sezonu hala izleyemedim en kısa sürede izlemem lazım. Çok ilginç bir olay oldu mu bu sezon?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeAndre

Ben bu sezonu hala izleyemedim en kısa sürede izlemem lazım. Çok ilginç bir olay oldu mu bu sezon?

ben bıraktım ne yazık ki

pek sarmamaya başladı
  • Yeni sezon ne zaman . Bilgi var mı ?

• istisnalar da olsa efsane bir dizi olmuş, yeni sezonu çıkarsa çok güzel olur.
  • TWD'deki Morgan FTWD'ye geçiyormuş.

Baktılar TWD'den daha çok sevildi, Morgan'ı yollayalım da FTWD'den de iğrensinler dediler herhalde.

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    ilginç gerçekten, nasıl bir geçiş yapacaklarını merak ediyorum şimdiden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. sezondan ilk görseller

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    ne zaman baslıyordu?
  • twdye göre çok daha başarılı bir dizi twd de sürekli ruh hastalarının saçma sapan hareketlerini izliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

ne zaman baslıyordu?

mid-2018 denmiş
  • 4. sezon 15 Nisan'da
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.