Şimdi Ara

Fear the Walking Dead (2015) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.643
Cevap
42
Favori
52.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.sezon 4.bolüm bütün sezonun en iyi bölümü bana göre ne ararsan var hayatta kalma mücadelesi aksiyon dram gerilim 10/9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Salazar'ı sevemeyen bir tek ben miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fast Rise -- 25 Haziran 2017; 0:26:39 >
  • Ben hala mesajimin arkasindayim orjinal diziye bin basar fear walking dead her bolumde kan govdeyi götürüyor ters köşeler heyecan aksiyon orjinal dizi pembe dizi gibi kalir bunun yanında

• M60 ve assasult rifle ile 2 tane aptal tarıyor :D. M60 50cal bi silah zombileri lime lime etmesi lazımdı.Tahmin ediyorum orduda kimsenin el bombası yok.

Çogu zombi filmindede böyle.
    Hava desteği yok
    Tank yok
    Jet yok
    Helikopter yok
    Artillery forces yok
    Tecrübeli askerler yok
    Deniz kuvvetleri yok
    Grenade launcher yok
    Orda bir tank olsa Twd de vardı gerçi.Ama Rick'e karşı kullandı :D artık nerden bulduysa müzeden çalmış sanırım ww2 den kalma rus T34/85i:D.Aylakları çim gibi biçerdi.Veya ac-130 gunship maf ederdi kürdan bacaklı zombileri
  • arkadaslar tatilden dolayi diziyi pek takip edemedim kac bolum yayinlandi 3. sezondan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena bölüm değildi dramayı iyi işliyorlar Troy ve Jake arasındaki çıkmazı izlemek güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

arkadaslar tatilden dolayi diziyi pek takip edemedim kac bolum yayinlandi 3. sezondan?

5 sanırım

• bobsantino kullanıcısına yanıt
    tesekkurler

• 7 ve 8. bölümler çıkmış
  • efsoydu her 2 bölümde
  • Çok iyi değil miydi ya yarı sezon finali bayağı keyif aldım.
  • Madison'dan korkmaya başladım

• KRALLL

Fear the Walking Dead (2015)
  • Sezon 3, 7. Bölüm

Abi Ofelia'nın bir şey yapacağı çok açıktı ben tahmin ederler dedim ama Türk dizileri salaklığı gibi kampın içine saldılar kızı. Birde bu Alicia'nın babasını öldürmüş bir adama empati kurması ne kadar saçma bir durum. Bu bölüme kadar hiç böyle mantıksızlıklara rastlamamıştım. Bu arada orjinal TWD'den daha iyi olduğu kesin.
  • 3. sezon boynuz kulağı bayağı bir geçti.TWD'den kat be kat daha iyi bu dizi.Müzikler, açılış sahneleri çok fena seviyelerde.

-Travis'i diziden çıkartma kararını verenler kimse hepsine helal olsun, inanılmaz bir boyut kazandırdılar seriye.Madison'ın içindeki cevher ortaya çıktı.2 başrol görevinin de altından kalktı diyebiliriz.

-Madison'ı oynayan oyuncu zaten dizinin en tecrübeli ve tanındık oyuncusuydu, tamamen şov yaptı bu sezon.Aynı zamanda ona verilen senaryo metni de çok iyiydi tabi.Ama kadın öyle bir oynadıki tam gediğine oturttu rolünü.

-Dizinin 2. yıldızı tabiiki Strand.Karizması, sesi, mimikleri çok iyi.Rolü daha da arttırılmalı ve arttırılacaktır devam eden bölümlerde.

-Yan karakterler de hiç fena değildi bu sezon.Troy, Jake, özellikle Otto harikaydı.Dante, salazara yardım edenler, kızılderililer de iyiydi.

-Nick ilk 2 sezona göre daha tutuktu.Ottoyla olan sahneler onu kurtardı bir nebze, Otto'nun ona babalık yaptığı sahneler çok iyiydi.3. sezon sonunda bence Nick'e de elveda diyeceğiz.Manitası gitti, Otto gitti, tutunacak tek dalı annesi kaldı, bakalım.

-Alicia güzel kız kontenjanından devam ediyor.Vasat.

-Salazarlar çok az değerlendirildi, kesinlikle daha fazla görmek lazım.Ekibin 3. sezon sonunda amerikaya berbaer döneceklerini düşünüyorum.

-Bu sezondan en sevdiğim sahne Strand'in rus kozmonot ile konuştuğu sahneydi.Resmen ağlattı.Bu sahnelerden daha çok görmek lazım, eski hayatı, yeni hayatı sorgulayan tartışan değerlendiren kıyaslayan vs.Aynı zamanda Walker ile Jake'in eski hayatta mahkemelerde karşılaştığını falan da işlediler orası da çok hoşuma gitti.Umarım artık bu hastalığa çare, yeni, sıfırdan devlet kurulması gibi işlere dönülür.Uzaydan hala bağlantı kurulabildiyse insanlık tekrar ayağa kalkabilir mesajını aldım ben şahsen.

-Öbür asıl dizideki saçma sapan çizgi romana bağlı kalınmayıp zaten farklı bir senaryoyu daha da radikal değişikliklerle özünden çıkartabilirse (her defasında yeni düşman, yeni savaş, sonra göç vs) on numara iş olur.Ama asıl dizinin önüne geçmesine izin vermez yapımcılar ben öyle düşünüyorum malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Port Valdez -- 12 Temmuz 2017; 2:22:25 >

• Port Valdez P kullanıcısına yanıt
    Asıl dizinin "geyik" olayı ve sezon sonundaki ultra berbat savaştan sonra seviyesi baya yerlere indi. Bu saatten sonra FTWD ne olursa olsun benim gözümde çok daha iyi ama takipçisi çok az galiba.

Bu arada 9. bölüm iki ay sonra arkadaşlar. 2 ay sonra görüşürüz.
  • O zamanda yazmıştım tekrar yazıyorum twd nee ftwd nere. Twd elma ise ftwd elmanın içerisinde olduğu bozdolabın altında fayansı yapıştıran çimento en fazla. Hayır yani anladık bir diziye zaman ayırıyorsunuz,onunla karakterle özdeşleşiyorsunuz eyw saygı duyuyoruz ama göz var nizam var bi.butcesi belli oyuncusu belli buna rağmen hala ben ısrar ediyorum ftw cook iyi yhaa demek artık saplatıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnlamakYetmez

O zamanda yazmıştım tekrar yazıyorum twd nee ftwd nere. Twd elma ise ftwd elmanın içerisinde olduğu bozdolabın altında fayansı yapıştıran çimento en fazla. Hayır yani anladık bir diziye zaman ayırıyorsunuz,onunla karakterle özdeşleşiyorsunuz eyw saygı duyuyoruz ama göz var nizam var bi.butcesi belli oyuncusu belli buna rağmen hala ben ısrar ediyorum ftw cook iyi yhaa demek artık saplatıdır.

Oyunculuk konusunda kesinlike ana seriye yaklaşamaz. Alicia Travis falan bunlar üçüncü sınıf oyuncular, sokaktan bulup da getirmişler gibi duruşları vardı. Ama senaryo konusunda drama konusunda kesinlikle orijinal seriden daha iyi iş çıkardı son sezonu itibariyle.
  • Ben kim ne derse desin orjinal diziye 1000x basacagini dusunuyorum fear walking deadin hemde oyle bir binki yerinden kimildayaz normal walking dead aksiyon kan senaryo bu dizide digeri ölü gibi ilerliyor

• ya o maddison un bölümün sonunda, başında durduğu sandık ne işti hiç anlamadım o kısmı.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.