Şimdi Ara

Fear the Walking Dead (2015) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.643
Cevap
42
Favori
52.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xattorneyx

TWD tadını veriyor mu hiç izlemedim de bunu

Ne diyosunuz arkadaşlar güzel mi
  • quote:

quote:

İdare eder bence. Virüsün tam olarak nasıl ortaya çıktığını falan açıklamadılar. Detaylıca anlatsalardı bence daha iyi başlardı dizi.
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Hep onu merak etmiştim resident evil'daki gibi mi acaba
  • RE'da virüsü detaylıca açıklamışlardı, son filminde de virüsü kimin saldığını açıkladılar. Bu dizide böyle değil ama. Dediğim gibi virüsün nasıl ortaya çıktığı belli değil olayların başını anlatsalar bile.
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Karakterler falan nasıl iyi mi oyunculuklar
  • Bana kalırsa berbat bir dizi. Sırf TWD nin hatrına sıkıcı sahneleri atlaya atlaya izliyorum. İlk sezon belki değişik bir şeyler gösterirler diye düşünüyordum ama izlemesen de olur. Zaman kaybı kısaca
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    TWD çok seven biri olarak ilk çıktığı günden beri biliyorum bu diziyi fakat başlamaya korktum aslından soğurum diye :)
  • quote:

quote:

İlk 2 sezonu beğenmedim ama 3. Sezon da twd kalitesi yakalanmış bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Şimdi 3'den itibaren de izlenmezki ya en baştan almak lazım değil mi :)
  • 3.sezon Twd'nin son sezonundan çok daha iyi gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

RE'da virüsü detaylıca açıklamışlardı, son filminde de virüsü kimin saldığını açıkladılar. Bu dizide böyle değil ama. Dediğim gibi virüsün nasıl ortaya çıktığı belli değil olayların başını anlatsalar bile.

hocam bır RE hastası olarak son fılmı fınal capter e de gıttım tabıkı, serının son fılmı dendıgı halde resmen fılmın ucunu acık bıraktılar ardından fılm gelecekmıs gıbı. bu saçma ve gereksız bır beklentıde bırakmadımı sızcede ızleyıcıyı. Gercı fınal dendıgı halde ardından fılmın devamı gelen yapıt pek yok gıbı ama bır umut belkı yaparlar bır devam fılmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

RE'da virüsü detaylıca açıklamışlardı, son filminde de virüsü kimin saldığını açıkladılar. Bu dizide böyle değil ama. Dediğim gibi virüsün nasıl ortaya çıktığı belli değil olayların başını anlatsalar bile.

hocam bır RE hastası olarak son fılmı fınal capter e de gıttım tabıkı, serının son fılmı dendıgı halde resmen fılmın ucunu acık bıraktılar ardından fılm gelecekmıs gıbı. bu saçma ve gereksız bır beklentıde bırakmadımı sızcede ızleyıcıyı. Gercı fınal dendıgı halde ardından fılmın devamı gelen yapıt pek yok gıbı ama bır umut belkı yaparlar bır devam fılmı.

PM attım konu değişmesin burada

• İlk sezondan sonra bırakmıştım devam edeyimmi beyler nasıl gidiyor, Ortam TWD ile aynı ise izlemeye değmez diye düşünüyorum sonuçta öncesini konu alıyor.
  • Nick the walking dead'ın 10 sezonunda oynayabilir

10 sezon diziye gelicek fısıldayan grubunda nick'de olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

Nick the walking dead'ın 10 sezonunda oynayabilir

10 sezon diziye gelicek fısıldayan grubunda nick'de olucak.

Ne yani Rick önümüzdeki 2 sezon boyunca Negan'la mı mücadele edecek? Ve birde çizgi roman a göre sanırsam tüm ABD Negan ın elinde galiba biraz anlatır mısın bu durumu?

• Bu bölümden sonra Salazar artık favori adamım
  • Arkadaşımın biri önerdi,efsane dizi diye tanımladı,akşam bakayım dedim ilk bölümün 28.dakikasında kapattım sonrasını bilemem ama oyunculuklar çok kötüydü,oyunculuk kötü olunca malesef devam edemiyorum.
  • 4. bölüm gayet iyiydi. Oyunculuklar konusunda kesinlikle ana seriye yaklaşamaz ama senaryo iyi işleniyor çok keyifli şu an dizi.

• Salazar son sahnede şovunu yaptı
  • Can sıkıntısından basladim 2.sezonu bitirdim.Cok iyi degil cok kotu de degil orta halli bazi bölümleri baya bi hosuma gitti.TWD tadı tabi ki yok ama yine de izlettiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.