Şimdi Ara

FB TS DÜŞMANLIĞI NE ZAMAN BİTER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son 20 senedir böyle 96 dan beri özellikle bize karşı kinleri var..

3 Temmuz olayıda ateşe benzin dökmek gibi bir şey oldu bitmez yanii...
  • bizim sıkıntımız yok adamlar bizi yenemedikleri için iyice kudurdular..
  • Ben Barbara'dan 3. çocuğu yapınca.Gerisini sen anla artık.
  • İki tarafta birbirine yaklaşacak. Kimse burnundan kıl aldırmıyor. Bu şekilde çözülmez bu iş.
  • Her 2 tarafın başkanlarının siyaset yapmadığı bir zaman biter heralde.
  • şu an türk futbolunun yüz karası, ortalığı karıştıran başkanlarından ikisi bu iki takımın başında. ne zaman bu başkanlar giderse ve adalet yerini bulursa o zaman düşmanlık falan kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    GS HUKUK NE ABİ YA
    7 yıl önce açıldı
    GS BJK kardeşliği doğru mu ?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bitme imkanı yok gibi, tek ihtimal Trabzonun bizden daha fazla nefret edeceği birini bulması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon başarısızlılık faturasını başkasına değil kendine kestiğinde, bizim yöneticiler de rahat durduğunda bu biter. Ama böyle birşeyin olmayacağını hepimiz biliyoruz. Belki taraftar akıllanır da durulur.
  • Bitmez kolay kolay.. ama sıkıntı bizim değil onların sıkıntısı, oturup düşünsünler. Her sene beleşten 3 puan veriyorlar bize Avni Aker'de :)
  • Düşmanlik derken? Hiç bu kadar rahat 3 puan aldiğimizi hatirlamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşmanlığın bitmesine gerek yok ki, böyle kalsın ama belli sınırlar içinde, futbolun içine şiddet katmadan. Fenerin Trabzon düşmanlığı ya da diğeri kulüplere birşey kaybettirmez. varsın Hacıosmanoğlu ile Yıldırım aynı sofrada yemesinler, ama şiddet bir şekilde son bulmalı.
  • 96 değil,
    kuruluşundan beri var,
    anlatmıştım,
    76-84 arası KTÜ okudum,
    o yıllarda bile düşmanlık demesekde,
    açık bir FB karşıtlığı vardı.
    nereden gelmiş bilemiyorum.

acaba o yıllarda FB başarısına karşılık rakip olarak FB yi mi seçtiler?

neyse,
    kendileri bilir,
    keskin sirke hesabı kendilerine zarar verirlr,
    bizim için hava hoş,
    sorun yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde spor alanında kim kafaya oynarsa onun rakibi genelde biz olduğumuzdan sadece Ts değil hepsinin rakibiyiz.
    ülke sporunu bu kadar domine edersen rakip değil düşman kazanırsın elbette.
    bizim için elbette sorun yok. rakip olacaklar düşünsün.
  • Bıtmez avni akerde maratondaydım adamlar nasıl dolular anlatamam :)
  • trabzonun başına doğru düzgün bi başkan geldiğinde azalır. ama biteceğini sanmıyorum. 3 temmuzdan da çok daha öncesinde vardı zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e 2000 le 2010 arası biz domine ettik ligi.Bu nefret özellikle bu seneler arasında oluştu.Şampiyonluklaırmız olsun transferlerimiz olsun hep konusulan biz olduk.Doğal olarak dikkati üstümüze çektik.2010/2011 den beri ise gs domine ediyor ligi.Dikkat ederseniz beşiktaş 2000-2010 arası fenere gıcıkken artık beşiktaşda gs ye gıcık olmaya basladı.ligi domine edenler sevilmez bu kadar basit.
  • zaman makinesi icad edilip, 96 yılına dönülüp aykut kocaman o golü kaçırdığında
  • Pardon ya ben direk FB düşmanlıgı diye okudum o yüzden yazıdım üstteki mesajı...Biz ts ye düşman değilizki.Senelerdir yendiğimiz , ne futbol olsun ne maddi durum olsun yanımıza bile yaklasamayan anadolu takımına neden düşman olalımki.Bizim için ha eskişehirspor ha trabzonspor... aynı şey.. Bizim muhattabımız bizim dengimiz GS ile BJK dir.Trabzonspor değil.
  • yıl 1985 fenerbahçe otobüsüne taşlı ve silahlı saldırı.Kursunlardan biri camdan giriyor futbolcunun gözü önünden geçiyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.