Şimdi Ara

Fb taraftarı kalitesini göstermiştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fatih terimin kaşının açılması Hakan baltanın sevinc sırası atılan bayrak sopası Hasan Şaşın durumu . Fenerbahçe Cumhuriyeti diyorsunuz ya güldürüce 2-0 ken bişey yok dimi 2-2 olunca

• öyle deme hasan'ın, fatih terim'in kafasını yaran engin'e küfreden Galatasaray taraftarıydı.
  • Biz su şisesi attığımızda 5 maç aldık.Bir kişi yaralanmadı, t.d ve antrenör yaralanmış futbolculara defalarca madde yağmış maça kaç maç ceza verecekler merak ediyorum.
  • Haklısın maçtan önce Kadıköyde bazı yerlere sarı kırmızı boyaları da onlar atmıştır.Sizin kaliteniz belli asıl!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

öyle deme hasan'ın, fatih terim'in kafasını yaran engin'e küfreden Galatasaray taraftarıydı.

Ne içtin abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayram1905

Biz su şisesi attığımızda 5 maç aldık.Bir kişi yaralanmadı, t.d ve antrenör yaralanmış futbolculara defalarca madde yağmış maça kaç maç ceza verecekler merak ediyorum.

ha sadece su şişesi atıldı öyle mi

yine de yapılan büyük çirkinlik. yakışmıyor bu işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: draguh

Haklısın maçtan önce Kadıköyde bazı yerlere sarı kırmızı boyaları da onlar atmıştır.Sizin kaliteniz belli asıl!

Her konuya bir cevap nası buluyorsunuz ya? Gerçek taraftar görmek istiyorsan aç da ilk yarıdaki GS-FB maçını izle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Haklısın maçtan önce Kadıköyde bazı yerlere sarı kırmızı boyaları da onlar atmıştır.Sizin kaliteniz belli asıl!

Sizin T.d bizde aynısını yapmıştık dimi unutmuşum pardon
  • aklı başında fenerliler onları yapanlara küfrediyor. üçbeş kişinin yaptığını 50 bin kişiye mâl etmeyelim
  • en az 2 olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

quote:

TT Arena'da Türk A Milli Takımın Kalecisi Volkan'a şişe atan da bizdik.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşım biz cezamızı çekiyoruz en azından ben onu anlatmaya çalışıyorum ben atmadık mı dedim,

Şu maçtaki olaylara göre en az 3 maç bence.

• Taraftar olmak için insan olmak gerekir.
  • quote:

quote:

quote:

Bunun karşılığı gol yiyince kendinden geçmek mi öldürürcesine 1-2 mac ceza alırsa komik olur gerçekten .

• http://www.maraton.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=134816
    Herkes kendi kapısının önünü temizleyecek önce.
    Gereksiz gereksiz konular. Rakip takım taraftarı birşey yapınca, hemen en masum, en temiz rolüne bürünüyoruz. Balık hafızalıyız işte.
  • Galatasaray takımının kalitesi her zaman için bellidir, taraftarından futbolcusuna en üst düzey yönetim kadrosuna kadar, fenerbahçe? belli.
  • 3 maç yetmez arkadasım
    bi daha kadıkoyde oynamayalım
    nasılsa yenılmıyoruz dırek puanları bıze versınler
    kufur sınırında degılız dıye bılıyorum yabncı maddeden 1 maç verirler ama kufur sınırındaysak 2 maç alırız
  • Kusura bakmayın ama çok samimeysiz geliyor artık bu konular.Maç kimin sahasında olursa rakip takım taraftarı ev sahibi taraftara sitem ediyor.Ertesi sene kendisi yapıyor aynı şeyleri.3 büyükler için geçerli bu söylediklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onitelik

'karakter meselesi'

devletin polisini kör eden sizsiniz,stad çatısından adam atanda sizdiniz.Ama geçmişi unutupta bugün ahlak polisliğine girmeniz abes kaçmış.Malesef bu toplumca ayıbımız.Bunun gs si fb si yok.Bizim stadımızdada var bu olaylar.Kimse yok demiyorki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNu23

3 maç yetmez arkadasım
    bi daha kadıkoyde oynamayalım
    nasılsa yenılmıyoruz dırek puanları bıze versınler
    kufur sınırında degılız dıye bılıyorum yabncı maddeden 1 maç verirler ama kufur sınırındaysak 2 maç alırız

Güldüm sadece Silahla Futbolcu falan öldürsen 3 mac o zaman
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.