Şimdi Ara

FB 5:0 GS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

O ha resmi sitede yayınlamışlar.

Hakkaten bende kendisi sonuna eklemiştir dedim ama siteye girince pöff oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Bu kadar büyük bir camiaya ve takıma bu kadar vizyonsuz bakkal ağızlı bir yönetim hiç yakışmıyor. Şu son cümleye bakın, kendi kendine gelin güvey olmak budur sanırım. Yazık çok yazık.

Sizin gibi Galatasaray'lılar canımı yesin.
  • bu konuyu arkadaş açtı zannedip bakıp geçiyordum ki linki farkettim şok oldum ciddi ciddi resmi siteden açıklama yapmış adamlar yazık acınası durumları gerçekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytanınavukatı.

3 değil 5 değil: 14-0

Kuruluşunun 100. yılını kutlayan Fenerbahçe, (A) takımlar düzeyinde yapılan maçlarda bu sezon ezeli rakibi Galatasaray'a büyük üstünlük kurdu. Futbol, basketbol ve voleybol branşlarında bu sezon 2 kulübün takımları arasında yapılan 14. maçı da Fenerbahçe kazandı. Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 2, Beko Basketbol Ligi'nde 4, Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde 4, Erkekler ve Bayanlar Birinci Voleybol Liglerinde de 2'şer olmak üzere, ezeli rakibiyle yaptığı 14 maçtan da yenilgiyle ayrıldı.

-FENERBAHÇE-GALATASARAY REKABETİ-

Fenerbahçe'nin, futbol, basketbol ve voleybol branşlarında, (A) takımlar düzeyinde Galatasaray'a karşı bu sezon aldığı sonuçlar şöyle:
    Turkcell Süper Lig:
    Fenerbahçe-Galatasaray: 2-1
    Galatasaray-Fenerbahçe: 1-2

Beko Basketbol Ligi:
    Normal Sezon:
    Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown: 75-64
    Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker: 57-91
    Play-off yarı final serisi:
    Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown: 76-70
    Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker: 64-69

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi:
    Galatasaray-Fenerbahçe: 63-74
    Fenerbahçe-Galatasaray: 86-67
    Play-off yarı final serisi:
    Fenerbahçe-Galatasaray: 79-77
    Galatasaray-Fenerbahçe: 52-77

Erkekler Voleybol Birinci Ligi:
    1. Etap:
    Galatasaray-Fenerbahçe: 1-3
    Fenerbahçe-Galatasaray: 3-0

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi:
    1. Etap:
    Fenerbahçe-Galatasaray: 3-0
    Galatasaray-Fenerbahçe: 2-3

ister 14-0 olsun ister 140 -0 hiçibirinin önemi , insanın verdiği sözü tutması kadar önemli değil. hani sınırsız ban?

• Hala psikolojik olarak fenerden üstünüz diyorlar.. Bak hele bak Fenerin gsye 28 Galibiyet farkı var. Yani gs şurda fenere karşı derbide 2-1 kazandığında cl şampiyonu olmuş gibi seviniyor Düşünün fenerbahçe onu taraftarına gsden 28 kez fazla yaşatmış. Gsnin kadıköyde 23 Yılda sadece 1 evet yanlış duymadınız sadece 1 galibiyeti var. Fenerin deplasmanda 4-0 içerde 4-0 3-1 .. Saçmalamayın. Psikolojik üstünlük hala fenerde.
  • yüzlerce yıllık kulüp tüm kariyerini sadece bir takımı yenmeye(galatasaraya) bağlar mı arkadaş bu kadar mı düştünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

ezeli rekabette ne denli psikolojik bir üstünlüğü olduğunu bir kez daha gösterdi.

Adamların ''resmi'' sitesindeki cümleye bak. Yemin ediyorum bizim sitede böyle bişey olsa yerin dibine girerdim utancımdan

Taraftar blog sayfası gibi maşallah, zamanında Galatasaray'a küfür bile edilmişti resmi sitelerinden. Resmi televizyonlarındaki yayınları da gördük, pek takılmamak lazım yönetimleriyle alakalı bir durum.
  • Helal olsun FB yönetimine. Vizyon sahibi olmak ne demek bilmeyen, tek başarısı Galatasaray'ı yenip havalara girmek olan bu yönetime helal olsun. Ondan sonra Aziz yıldırım Türk futbolunun düşmanı deyince auuvv, tek derdi GS deyince auuvv... Tamam, tebrikler, hak edip kazanmışsınız. Ne güzel. Ama bunu bu şekilde haberleştirmek ne demek? Neyse size bol Aykutlu ve Azizli günler diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bi Abi

quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

liglerin sonunda ki kupa durumu Galatasaray : 5 Fb : 0

Her yerde Fatih Terim yok. Pardon pardon her yerde Aykut Kocaman yok
    Diğer branşların grafiğini tekrar koydurtmayın buraya, sonra kaçacak delik arıyorsunuz

diğer branşta sporcularınızı say desem 20 isim sayamazsın gelmiş burda hava atıyorsun

Bu diğer branşlarda sizi ezdiğimiz gerçeğini değiştirir mi ? hayır.

tamam siz gidin u14 maçlarında ezin biz onların abilerini eziyoruz milyonların önünde o yeter daha fazla da trollemeye çalışma cevap vermeyeceğim

• Yonetiminden taraftarina kadar vizyonunuz Galatasaray i yenmek.Resmi sitemi 12numarami farketmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük takımlar yendikleri büyük takımlarla,büyük takımlar ise kazandıkları kupalarla gurur duyar.

saygılar tebrik ederiz.
  • O üstünlük Antep'e bile sökmüyor. Geçiniz.
  • 20 metre zıp zıp zıplama engelli, 10 metrelik kaydırakta kaymaca, taş atmaca, suda taş kaydırmaca, körebe, yakan top gibi branşlarda da Fenerbahçe bize kaşı büyük bir üstünlük kurmuş durumda. Bu haber baştan sona psikolojik eziklik kokuyor...
  • Ulan konu Fenerbahçe bölümüne açılmış yorum yapanların hepsi galatsaraylı
  • açıkcası Futbol dışındaki branşlar umrumda bile değil forumdaki çoğu kişi içinde öyle. Bu davranışlarınızı kendinizi üstün görebilmek için farklı bakış açıları aramanız olarak nıtelendırıyorum o yüzden geçiniz efendim geçiniz
  • Berabere kalınca üçlü çektiren adamlar gelmiş burada bize tek derdiniz galatasarayı yenmek diyor
  • quote:

quote:

quote:

Diğer branşların grafiğini tekrar koydurtmayın buraya, sonra kaçacak delik arıyorsunuz

niye kaçalım dostum sen koyacan bende kadıköy kupasını koyacam ekrana bakacaksın , hüzünleneceksin o noktada susup ekranın başından gitmek ile konuyu başka yerlere çeken msj atmak arasında kararını verdikten sonra "biz sizi 6 - 0 yenmiştik" mesajını yazarken bulacaksın kendini.

Canım benim kıyamam peki güzel insan sana bir soru sormak istiyorum 100. Yılında şampiyonluk göremeyen klüp hangisidir cevap bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mercenary.

quote:

quote:

quote:

niye kaçalım dostum sen koyacan bende kadıköy kupasını koyacam ekrana bakacaksın , hüzünleneceksin o noktada susup ekranın başından gitmek ile konuyu başka yerlere çeken msj atmak arasında kararını verdikten sonra "biz sizi 6 - 0 yenmiştik" mesajını yazarken bulacaksın kendini.

Canım benim kıyamam peki güzel insan sana bir soru sormak istiyorum 100. Yılında şampiyonluk göremeyen klüp hangisidir cevap bekliyorum

bak dediğimi yapıyorsunuz işte "konuyu saptırıyorsunuz" çünkü verecek cvbınız yok. ne alaka şimdi 100 yıl ? lütfen klişelerin dışına çıkmayalım 6-0 iyidir, 6-0 candır, 6-0 kandır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mercenary.

quote:

quote:

quote:

bak dediğimi yapıyorsunuz işte "konuyu saptırıyorsunuz" çünkü verecek cvbınız yok. ne alaka şimdi 100 yıl ? lütfen klişelerin dışına çıkmayalım 6-0 iyidir, 6-0 candır, 6-0 kandır.

Dostum kendinle çok fena çelisiyorsun kendin diyince Kadıköy de kupa bisey yok ben 100. Yılında şampiyon olmayan klüp kim diyince hemen başka yere çekiyorsun yapma bu kadar da olmaz. Ayrıca merak ediyorum gercekten 100. Yılında şampiyonluk göremeyen klüp hangisidir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.