Şimdi Ara

FB 5:0 GS (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu son cümle tam bir rezalet..Resmi site mi fan klüp mü lan bu..İyice ahıra çevirdiler klübü..Hep Aziz'in işleri, tam onun tarzı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercenary.

quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Berabere kalınca üçlü çektiren adamlar gelmiş burada bize tek derdiniz galatasarayı yenmek diyor

Son beraberliği anlatmamı ister misin?

22 Mayıs 2005 i anlatmamı istermisin genç..

Bir anlat bakalım hadi dinliyorum. Her yerde 100.yılınızda şampiyon olduk diye kıvranıyorsun hadi anlat rahatla biraz. Daha beterini duyacaksın hadi anlat.

Golün adı nobre fener tribünleri sevinçten haykırıyor ve milyonlarca GS taraftarı kafasını kuma gömup GS bizim karnimizimi doyuruyor demeye başlıyor. Senin anlatacağın hikaye 2012 şampiyonluguysa hiç uğraşma berabere kalarak almış olduğunuz şampiyonluk

Neyi anlatacağımı nasıl da biliyor ama... Bir de bok atmaya çalışmış yok beraberlik yok bilmem ne.. Kadıköyde kupa kalkmış sen hala beraberlik.. Avun avun böyle sen, senin gibilere yakışan bu zaten. Komik.

Nonda' nın kafasını da iyi bilirsin sen, hadi onu anlat birde. Ulan oturup seninle tartışıyorum birde ben ya.

Ben ne diyorum sen ne diyosun koskaca 100. Yilinızda sampiyon olduk hala yok nonda falan bizim 100. Yılımızda şampiyon olmadın sen koçum aklına yaz bunu. # 100.YılındaSampiyonOldugumununCocuklari.

Şu özentiliklere, şu troll lüklere bak.. Kadıköyde 55.000 taraftarın önünde kupa kalkmış yerim 100. yılını antu kafası seni. İlkokul çağındaki çocuğa laf anlatıyoruz ya ne diyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Berabere kalınca üçlü çektiren adamlar gelmiş burada bize tek derdiniz galatasarayı yenmek diyor

Bir anlat bakalım hadi dinliyorum. Her yerde 100.yılınızda şampiyon olduk diye kıvranıyorsun hadi anlat rahatla biraz. Daha beterini duyacaksın hadi anlat.

Golün adı nobre fener tribünleri sevinçten haykırıyor ve milyonlarca GS taraftarı kafasını kuma gömup GS bizim karnimizimi doyuruyor demeye başlıyor. Senin anlatacağın hikaye 2012 şampiyonluguysa hiç uğraşma berabere kalarak almış olduğunuz şampiyonluk

Neyi anlatacağımı nasıl da biliyor ama... Bir de bok atmaya çalışmış yok beraberlik yok bilmem ne.. Kadıköyde kupa kalkmış sen hala beraberlik.. Avun avun böyle sen, senin gibilere yakışan bu zaten. Komik.

Nonda' nın kafasını da iyi bilirsin sen, hadi onu anlat birde. Ulan oturup seninle tartışıyorum birde ben ya.

Ben ne diyorum sen ne diyosun koskaca 100. Yilinızda sampiyon olduk hala yok nonda falan bizim 100. Yılımızda şampiyon olmadın sen koçum aklına yaz bunu. # 100.YılındaSampiyonOldugumununCocuklari.

Şu özentiliklere, şu troll lüklere bak.. Kadıköyde 55.000 taraftarın önünde kupa kalkmış yerim 100. yılını antu kafası seni. İlkokul çağındaki çocuğa laf anlatıyoruz ya ne diyim.

55.000 taraftarın önündemi yoksa karanlıklardami iyi düşün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

55.000 taraftarın önündemi yoksa karanlıklardami iyi düşün.

Bu nasıl bir mantık yahu. Kardeşim yaşında olduğunu düşünüyorum fazla uzatmıyorum.

• u16 da 3-0 dan 4-3 aldık maçı..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

quote:

liglerin sonunda ki kupa durumu Galatasaray : 5 Fb : 0

Her yerde Fatih Terim yok. Pardon pardon her yerde Aykut Kocaman yok
    Diğer branşların grafiğini tekrar koydurtmayın buraya, sonra kaçacak delik arıyorsunuz

niye kaçalım dostum sen koyacan bende kadıköy kupasını koyacam ekrana bakacaksın , hüzünleneceksin o noktada susup ekranın başından gitmek ile konuyu başka yerlere çeken msj atmak arasında kararını verdikten sonra "biz sizi 6 - 0 yenmiştik" mesajını yazarken bulacaksın kendini.

Canım benim kıyamam peki güzel insan sana bir soru sormak istiyorum 100. Yılında şampiyonluk göremeyen klüp hangisidir cevap bekliyorum

bak dediğimi yapıyorsunuz işte "konuyu saptırıyorsunuz" çünkü verecek cvbınız yok. ne alaka şimdi 100 yıl ? lütfen klişelerin dışına çıkmayalım 6-0 iyidir, 6-0 candır, 6-0 kandır.

Dostum kendinle çok fena çelisiyorsun kendin diyince Kadıköy de kupa bisey yok ben 100. Yılında şampiyon olmayan klüp kim diyince hemen başka yere çekiyorsun yapma bu kadar da olmaz. Ayrıca merak ediyorum gercekten 100. Yılında şampiyonluk göremeyen klüp hangisidir

herhalde idarakta sıkıntı yaşıyorsun , öğretmen gibi sabırlı bir şekilde nalatacam ama anlamanı beklemiyorum bu yazıyı yaşça büyüklere okut anlar. Şimdi arkadaş demişiki fb : 5 Gs : 0 , bende demişim ki bir maçla havaya girmeye gerek yok , sezon sonunda ztn sizin sahanızda kupayı sizden puan alarak kaldırdık? demekki yazdığım fb - gs ile alakalı, şimdi sen diyorsun ki 100 yıl da şampyon olamadınız ? konu ile ne alakası var ? 7 sene önceden bahsediyorsun , ayrıca 100 yılımızda tüm maçları sizinle yapmışızda odnan şampiyon olamamış ? Ne alaka sorusu burada anlam buluyor işte.

Hala soruyorum 100. Yılında şampiyonluk göremeyen klüp hangisidir ve o klübün 100. Yılında hangi takım şampiyon olmuştur beni aydinlat

pfff senin olman gereken yer antu dostum o yüzden cvp vermeyeceğim çünkü antu zihniyetine laf anlatımayacağını dh de göstermiş oldun.

Sadece merak ediyorum beni aydinlat evde Google çalışmıyor o yüzden soruyorum 100. Yılında şampiyonluk göremeyen klüp hangisidir ve o klübün 100. Yılında hangi takım şampiyon olmuştur

Usta biz 1 Ekim 1905 tarihinde kurulduk diye biliyorum. Mayıs 2005 tarihinde siz şampiyon olduğunuzda biz tamamen 100. yılı doldurmamış oluyoruz. Şimdi okuyup dalga geçeceksin ama tamamen kendi görüşümdür. Zaten hep böyle lanse edildi. Mayıs 2006 sonrası biz şampiyon olduğumuza göre bence 100.yılda şampiyon olmuşuzdur ama dediğim gibi farklı lanse edildi. Yani sende ne desen haklısın kendince bende ne desem haklıyım kendimce.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

Çok sevindim bu açıklamaya.Aziz Yıldırım yine taraftarın gazını almaya başlamış.5 Şubat'a kadar uyanmasa bari taraftarlar.

• basketbol maçını hatırlarım 1sn kala kupa sevinci şampiyonluk sevinci yaşıyordunuz geçen senelerdeki timsah yürüyüşü misali..

1sn ile kupayı yine biz aldık
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.