Şimdi Ara

FB 5:0 GS (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaraylı olduğum için yine gurur duydum vallahi yazık size ağlanıcak halinize gülün psikolojik üstünlükmüş
  • Utandım valla ben bile bu açıklamadan resmi sitede yayınlanan şeye bak.
  • Tebrikler de resmi sitedeki yazı psikoloji üstünlüğün kaybedilmekte olduğunun bi belgesi
  • Resmi site mi yoksa liseli taraftar sayfası mı belli değil. 14 15 yaşındaki çocukların oynadığı karşılaşmalar için bile psikolojik üstünlük muhabbeti yapabilecek kadar alçalmamalıydı bu kulüp.
  • tebrikler Fenerbahçe
  • Koskoca adamlarsınız,şu yaptığınız konuşmalara bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Berabere kalınca üçlü çektiren adamlar gelmiş burada bize tek derdiniz galatasarayı yenmek diyor

Son beraberliği anlatmamı ister misin?
  • merak etmeyin beyler geçen gün bizim ünal başgan aziz yıldırımı tavlada mars etmiş.psikolojik üstünlük yine bizde
  • hep aynı. diğer branşlar adı altında fulboldaki rezaleti örtbas etmeye çalışmaktan bıkmadı bu aziz.

ama asıl komik kısım böyle bir şeyin resmi siteden yayınlanması olmuş. benim takımım yapsa şunu utancımdan dışarı çıkamazdım
  • Zaytung haberi sandım son açıklamayı okuyunca, resmi siteyi görünce diyecek birşey bulamadım. ne denebilir sizden fikir almak için buraya yazmak istedim
  • Resmen kafayi yemisleri toplamis Aziz yildirime etrafina..[

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynisini GS yapsa buralari dagitirdi gs liler...Simdi onemsiz..Daha gecen bayan baskette yenince herifler costu, koptu gitti, baslik actilar.Biz 5 bransta yenmisiz bir gunde, daha ne olsun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canus

u1 u2 u3 u4 u5 u6 u7 u8 u9 u10 u11 takımlarınıza tebrikler.Tek başarı hedefinizin galatasarayı yenmek olduğunu bir daha resmi sitenizde göğsünüzü gere gere göstererek dürüstlük örneğini gösterdiğiniz için.Alkış.

Kendinizi bu kadar küçük görmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donsuz gezen adam

Bunu okuyunca gururlanacağımızı falan mı düşünüyolar acaba bunu yayınlayanlar?

Herkes Azize Aykuta kızıyor ya Aziz de dikkat dağıttırmaya çalışıyor işte.

Bir diğer konu ise u14 u15 de falan hep kazanıyorsunuz da alt yapıdan oyuncu çıkarmaya baktığımızda sizde bir tık gömüyorum ben niye böyle oluyor hiç anlayamadım ki biz takır takır adam çıkarırken
  • Bizim psikolojik ustunluk tavan yapmis haberimiz yok

• Fenerbahçe vizyonu, amacı bu. O nedenle yadırgamayacaksın. Başarı ve mutlu olabilme çerçeveleri bununla sınırlı.
    Galatasaray'ı yenemedikleri zaman ellerinde ne kalacak merak ediyorum.
  • Bayan baskette baslik acan GS liler gelmis vizyondan bilmem neden dem vuruyor...Birgünde dönmeyin...

Su alemde sizin kadar abartmayi seven baska camiami var ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi Forum'da konu açmakla , Resmi siteden resmi kişiler tarafından bu açıklamanın yayınlanması aynı şey. Bravo size
  • 5 branşda şey etmişiz ama hala gurur duyuyorlar kendi takımlarıyla allahım bizim ne zaman böyle bir taraftarımız olacak
  • U18 macının ılk yarısı şimdi bitti. Fb 3 Gs 0 yalnız bizimkiler bir baskı bir oyun super valla. Dunku mactan sonra barcayı ızlıypm sandm:) cok keyıflı acın ızleyin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.