Şimdi Ara

Fazla program yükleyip kaldırmak pc ye zarar verir mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar dediğim gibi bilgisayara sık sık program yükleyip kaldırmak PC ye zarar verir mi???

• Zarar vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dendoniz

Merhaba Arkadaşlar dediğim gibi bilgisayara sık sık program yükleyip kaldırmak PC ye zarar verir mi???

en fazla hard diske virüs bulaştırırsın..bir format atarsın hoop herşey tertemiz...
  • Donanımsal olarak zarar vermez ama sonuç olarak bilgisayarını yavaşlatır.
  • Pek bi zararını göremezsin ama harddiskin zamanla şişer. Bunu sen de anlayabilirsin, ne kadar format atsanda ilk aldığın gibi olmadığını farkedersin.
  • Programları yükleyip sildiğin advanced system care gibi optimized programı ile tarat. Format işini en son çare olarak kullan her zaman.
  • her proğram ekle kaldır yaptığında, ne kadar advance cae system,ccleaner v.b temizleme proğ. kullansan da proğ. files veya başka klasörlerde de dosya uzantısı, dosya kalıyor.sen nasıl olsa proğramı kaldırdım diyosun ama geri de artıkları kalıyor.
    bu pc de yer kaplıyor. zamanla arkadaşlarında dediği gibi yavaşlama olacak. sen her format attığın da pc de ilk zamanki performansı yakalayamayacaksın,
    yeni format attım ilk zamanki performans yok diyeceksin,sorunlar uzayıp gidecek,,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Programları Revo Uninstaller vb. programlarla kaldırırsan arkasında bırakmayacağı dosyalarla sistemin daha rahat kalabilir.
  • denetim masasından kaldırırsan geride kalıntılar kalır ve yavaşlamaya neden olabilir. Onun için yukarıda da söylendiği gibi bazı programlar var geride kalan dosyaları da siliyor onları kullanabilirsin. Ama benim tavsiyem gereksiz programları boş yer yükleme elbetteki zararı vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.