Şimdi Ara

Fazla nüfus kadar kötü birşey yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah kahvaltılık vs almaya evden çıktım; bime git 10dk sıra bekle fırına git 10 dk sıra bekle insanlar tavşan gibi çoğalıp duruyorlar. yer:istanbul

Türkiyenin nüfusu şuan 60 milyon civarı olsa refahımız, yaşam kalitemiz en az 2 katı olurdu

• Lüksemburg kişi başına düşen milli gelirde 1. sırada. Nüfusu 640 bin. Ne kadar az nüfus o kadar kaliteli yaşam demektir.

İzlanda dünyanın suç oranları en düşük ülkesi. Nüfusu 370 bin.

Yeni Zelanda dünyanın en yaşanabilir ülkesi. Nüfusu 5 milyon.

Finlandiye düyanın en mutlu ülkesi. Nüfusu 5 milyon.

• Lüksemburg kişi başına düşen milli gelirde 1. sırada. Nüfusu 640 bin. Ne kadar az nüfus o kadar kaliteli yaşam demektir.

İzlanda dünyanın suç oranları en düşük ülkesi. Nüfusu 370 bin.

Yeni Zelanda dünyanın en yaşanabilir ülkesi. Nüfusu 5 milyon.

Finlandiye düyanın en mutlu ülkesi. Nüfusu 5 milyon.

• Ama o ülkelerdede musluğun bozulsa tesisatçı sigortan atsa kaldıracak elektrikçi yok. 

• Istanbulda yasayan kalabaliktan sikayet etmesin. Delhide yasayanlar aklina bile getirmiyor bunu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 20 yılda ülke nüfusu 20 milyon artmış mültecileri saymıyorum bile
    Diyeceklerim bu kadar
    Üretmeden sürekli tüketen nüfus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 çocuk yaparsa birde bakamazlarsa daha da kötü olur idiocracy diye bir film var orası gibi olacak yakında

• Nüfus 10 misli artmadıkça rahatlık gelmez. Bime gidip de 10 dakikada 2 ufak paket alıp çıkarsan, sonra ki 50 paket için zaten bekletyeceksindir.... Toplu al,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son senelerdir istanbul feci. felaket. boğucu. birbirine benzeyip sigara içen insanlardan kurulu.

bu kadar kötü halini hiç görmedim. keşke kaçabilsem.

• 10 yıldır insan kalitesi logaritmik artışla bozuluyor. Maymunları sal İstanbul'a daha medeni yaşarlar yaw

• O zaman kendinizi atın bir yerden de teziniz gerçekleşmeye başlasın.

• Türkiye nüfusu 10 milyon olsa şimdi ülke uçuyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wRambo kullanıcısına yanıt

İyi de hocam dünyaya gelmiş birine sen yaşama demek de çözüm değil mesela siz olmasanız dünyada -1 kişi eksilmiş olacak ama yine bir şey değişmeyecek her şey aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama olsun herkes evlenip çocuk yapmalı

• GaravelUsta kullanıcısına yanıt

Hocam ben yaşamasınlar vs demiyorum. Sığır gibi yaşamasınlar diyorum temelinde. Özgürlük nerede başlar nerede biter bilmiyorlar, şuur yok, kültür yok, etik/ahlak yok ork gibi dolaşıyorlar etrafta.

İşin kötü yanı dünya genelinde yozlaşma almış başını gidiyor. Huzur için Elon gardaşımla Mars'a çıkmak lazım ellam  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.