Şimdi Ara

Fazla mhz göz çıkartır mı?:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim anakartım 333 mhz ram destekliyor.
    daha yüksek mhzli bir ram takmam durumunda, mesela 533mhz, uyumsuzluk yapıp çalışmaz mı yoksa anakarta ayak uydurup 333mhzde mi çalışır?

Orjinalden alıntı: crash88

benim anakartım 333 mhz ram destekliyor.
    daha yüksek mhzli bir ram takmam durumunda, mesela 533mhz, uyumsuzluk yapıp çalışmaz mı yoksa anakarta ayak uydurup 333mhzde mi çalışır?

benim eski anakartim 333mhz destekliyordu 400mhz taktim sorun cıkmadı ama 333mhz anakart ddr1 olur 533mhz ddr2 rem olmaz...

• Eski raminiz 333 mhz olduğuna göre anakartınız ddr ram destekliyor. 533 mhz dediğiniz ramler ddr2'dir ve değil mhz uyuşması anakartınıza bile takamazsınız. Herhangi bir markanın 400 mhz olan ddr ramlerinden alırsanız onlar kendini anakarta göre ayarlayarak problemiz 333 mhz olarak çalışırlar.
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • tamam anladım 533mhz lerin hepsinin ddr2 olduğunu bilmiyodum
    400 mhz takabilirim diyorsunuz.. teşekkürler

"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
    Yüzbaşı Kadri Bey
    22 Nisan 1915

Dokuz Eylül Üniversitesi-2011

• ya konu harici ama yeni bir topik açıp kirtlilik yapmak istemedim neyse bende birşey sormak istiyorum bende kingston 400ddr ram var onun yanına başka bir marka ram taksam sorun olurmu??
    Geri sayım sen doğduğunda başladı !Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden!Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin!Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini!Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR
  • olur.ddr 400 ram takacaksın.markalar aynı olmasına dıkkat et.baska marka uyusmaz.
    Daha Fazla Göster
  • sağol dostum bende ddr 400 takacam ama marka farkı olacaktı ama sanırım bu sorun oluşturacak
    Geri sayım sen doğduğunda başladı !Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden!Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin!Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini!Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigsoldier

ya konu harici ama yeni bir topik açıp kirtlilik yapmak istemedim neyse bende birşey sormak istiyorum bende kingston 400ddr ram var onun yanına başka bir marka ram taksam sorun olurmu??

Hayır sorun çıkarmaz. Elixir ve Kingston ramleri aynı makinada kullanmıştım...
    Hatta bazı farklı marka ramler bile tam uyumla dual kit olarak çalışabiliyorlar.
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • Bu marka farkı konusu biraz karışık. Bende Kingston varken aynı mhz aynı değerlerde bir Kingston daha sipariş etmiştim. Geldiğinde bildiğimiz kutusu garanti kitapçığı aynı var ve Ram üzerindeki etiketlerde numarasına kadar Kingston yazmakta (eskisindeki gibi).. Ama programlardan yeni aldığıma üretici Samsung diyor.. Yaw Samsung ne zaman DDR2 Ram üretmeye başladıki Kingston mu ürettiriyor ne oluyor anlamadık. Ama şükürki hiç bir sorun çıkmadı. Her iki 1GB+1GB olarak DUAL Channel çalışyorlar, en azından böyle gözüküyor...

Orjinalden alıntı: Ravenholm

Bu marka farkı konusu biraz karışık. Bende Kingston varken aynı mhz aynı değerlerde bir Kingston daha sipariş etmiştim. Geldiğinde bildiğimiz kutusu garanti kitapçığı aynı var ve Ram üzerindeki etiketlerde numarasına kadar Kingston yazmakta (eskisindeki gibi).. Ama programlardan yeni aldığıma üretici Samsung diyor.. Yaw Samsung ne zaman DDR2 Ram üretmeye başladıki Kingston mu ürettiriyor ne oluyor anlamadık. Ama şükürki hiç bir sorun çıkmadı. Her iki 1GB+1GB olarak DUAL Channel çalışyorlar, en azından böyle gözüküyor...

Samsung belleklerin üzerinde bulunan çiplerin üreticisidir. Ekran kartları üzerindeki belleklerinde bir çoğu Samsung tarafından üretilir.
    Geçmiş yıllarda meşher Ati Rodeon 9550Ge'ler vardı. 5ns Samsung belleğe sahip olanlar en iyi oc olanlarıydı.

• quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

ya konu harici ama yeni bir topik açıp kirtlilik yapmak istemedim neyse bende birşey sormak istiyorum bende kingston 400ddr ram var onun yanına başka bir marka ram taksam sorun olurmu??

Hatta bazı farklı marka ramler bile tam uyumla dual kit olarak çalışabiliyorlar.

ya kızmayında şimdi benim kafam karıştı şimdi ben twismon ram alsam taksam sorun olmaz sadece dual olmaz yani ölemi doğrumu anlamışım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

ya kızmayında şimdi benim kafam karıştı şimdi ben twismon ram alsam taksam sorun olmaz sadece dual olmaz yani ölemi doğrumu anlamışım

Kızacak bişey yok.
    Twinmos alırsanız iki rami sorunsuz olarak kullanırsınız. Hatta dediğim gibi bazen farklı ramler bile dual kit olarak çalışabiliyor.

• benım laptop toshiba 333 mhz sodim pc2700 desteklıyor. 333 mhz bulamıyorum tam 4oo mhz alsam sorunsuz calisirmi gercekten?

http://forum.donanimhaber.com/forumid_216/tt.htm

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.