Bildirim
faturasorunum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Taahhutunuz bitmis olabilir ek hizmet olabilir tivibu vs. Gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aradım taahhut bitmiş size bu ay 83 lira 50 kurusu kitledik dediler ben böyle bişi görmedim 30 lira nedir ya tavsiye ettiniz paket yada internet sağlayıcı var mı süper online vs pingsiz olursa iyi olur online oyun oynuyoz -
memnunsan ara taahhüte bağla
diğer servis sağlayıcıların bir stabilitesi yok.
diğerlerine geçeceksen öncelikle fiber olanları tercih et. -
18 mbs paketleri varmıs bağlatım bari onu yapcak bişi yok -
Taahhütü takip edeceksin yoksa affetmiyorlar. Hemen taahhüt imzala veya başka firmalarin kampanyalarına göz at.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arayın iptal ettiricem deyin sonra 50 kere arıyorlar şu kadar yapalım kotanızı bu kadar yükseltelim. Ben 65 lira ile başladım çıkıcam dedim 53 e indirdiler memnun kalmadım iptal etticem dedim 35 e kadar indiler. Kime ne tuttururlarsa -
53 liraya kullanıyodum bi onceki ay 65 geldi şaşırdım dedim bişi olmustur nese ub ay 85 küsür mü ne bi dahaki ay 100 gelmeden iptal ettirmem lazım sanırım bu nedir ya asgeri ücretin 1 000 lira olduğu yerde 85 internete verilir mi :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X