Şimdi Ara

...Fatih Ürek' in Bi MSN Muhabbeti Vardı Hani!!!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Star TV'de sabah kuşağında yayınlanan "Orada Neler Oluyor" programına katılan Fatih Ürek, şok açıklamalar yaptı: "Tarkan'la hamamda fotoğraflarımız var" Elif Güvendik ve Müge Dağıstanlı'nın sunduğu "Orada Neler Oluyor" programının bugünkü konukları Nilgün Belgün ile Fatih Ürek'ti.
    Programda bir süre önce MSN'de ortaya çıkan çıplak görüntülerle ilgili soruları yanıtlayan Fatih Ürek, bu fotoğrafların kendisine ait olduğunu açıkladı.
    Ürek, programın ilerleyen dakikalarında ise bir başka ilginç açıklama daha yaptı.
    Geçmişte Tarkan'la birlikte hamamda çekilmiş fotoğrafları bulunduğunu söyleyen Fatih Ürek, bu fotoğrafların ne zaman çekildiği ve nerede olduğu konusunda ise sır vermedi. Bakalım, Ürek'in bu açıklamalarına Tarkan cephesinden yanıt gelecek mi?

meğer gerçekmiş...

• Komedi bunlar ya ..
  • Birde utanmadan söylüyor
  • pişkin adam ya
  • Fatih Ürek'in Msn muahbeti neydi ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3r1nC

pişkin adam ya

Adam?Bizim burada ona başka şey derler
  • devlet uçurum kenarında sizin uğraştığınız konulara bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bide biri vardı fatih ürek di galiba kıçını başını açıp gosteriyordu
    ama kimdi unuttum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yüzeyseladam

quote:

pişkin adam ya

kısaca top işte yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkyaNuS. -- 20 Ağustos 2007; 16:23:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: laikcocuk

devlet uçurum kenarında sizin uğraştığınız konulara bak

Merak etme herşeyin farkındayız...Lütfen kişileri eleştirirken bu ortamda daha önce yaptıklarını göz önüne alalım...

• quote:

Orjinalden alıntı: proxTed

quote:

Orjinalden alıntı: yüzeyseladam

quote:

pişkin adam ya

kısaca top işte yaa

agzımdan kactı

• Ona forum içinde ŞÖYLE BÖYLE.... Desek daha iyi olur sanırım..
  • şimdi ban yiyeceniz
  • Arkadaşlar ne MSNB muhabbeti ben bişey anlamadım neler kaçırdım ben NOLUR SÖYLEYİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Arkadaşlar ne MSNB muhabbeti ben bişey anlamadım neler kaçırdım ben NOLUR SÖYLEYİN

camda bir erkeğe soyunmuş hatta öyle şeyler yazmışki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Se®] + [Can] -- 20 Ağustos 2007; 17:22:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Se®] + [Can]

quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Arkadaşlar ne MSNB muhabbeti ben bişey anlamadım neler kaçırdım ben NOLUR SÖYLEYİN

camda bir erkeğe soyunmuş hatta öyle şeyler yazmışki

Resim falan var mı nerden bakacam biri göndersin meraktan ölürüm

• şimdi çıkıyorum ya kimse koymazsa akşama koyarm bi sitede vardı ordan bulurum yine
  • görünce karnıma ağrılar girdi gene

Fatih ABLA
  • quote:

Orjinalden alıntı: laikcocuk

devlet uçurum kenarında sizin uğraştığınız konulara bak

söyle bakalım çok bilmiş arkadaşım. Devlete ne olmuş?Siyaseti hiç sevmem ve bugüne kadar hiç bir siyasi konuya bir şey yazmadım.Şimdi çok şey derdim ama ban yemeye ve seninle tartışmaya niytim yok.

Burası konudışı arkadaşım. Burda herşey hakkında konuşulur. Hep sizin istemediğiniz şeyler oldu diye onların hakkında mı konuşmak zorunda burada insanlar.İnsanlar isterse Fatih ÜREK midir ne zıkımdır onun çıplak resmini konuşur ister birisi sana sataşsa ne yaparsın diye sorulan soruya cevap veririr. Sen mi karışacaksın bu özgürlüğe

Şimdi kafanı kaldır ve bak dünya sadece devlet, millet, İDEOLOJİ değil.Yanlış anlaşılmasın. DÜNYADA BAŞKA ŞEYLERDE VAR ANLAMINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemir_ -- 20 Ağustos 2007; 17:34:49 >

• Google da arattım buldum muhahaha süper yaa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.