Şimdi Ara

Fatih trynd hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranızda barbar olduğu ve türklere barbar diyorlar diye düşünen varsa bunu yazıyorum.

Eğer bi türklere özel padişahı skin yapsalardı kimi yapabilirlerdi bi söyleyin ? Jarvan olurdu en azından o da spear gibi bişey kullanıyor bence harika olmuş.Riot gamesin kurucusunun yani onların mistır prezıdıntın adını alan bir heroya skin yapmışlar harikada olmuş daha ne laf ediyorlar anlamıyorum

facebookdaki bir yorum ; türklere muhteşem yüzyıl izletmeyeceksin böyle etkileniyorlar :D
    diğer açıdan bakın oyundaki en iyi savaşçılardan biri tyrn.. türklerde savaşçı bir millet bunu yapmaları gayet normal
    ne yapsalardı teemo ya takım elbise giydirim türkler şöyle böylemi deselerdi
    hem bu sadece bir oyun ve bize özel bir skin yapmışlar. iyi bakın düşmanımızın kralı bile bizim önümüzde taç çıkartıyor o kadar iyiyiz yan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HurinThalion -- 19 Eylül 2012; 17:44:43 >

Death is like the wind; always by my side

• Ben cok begendim, barbarliktan bahseden arkadaslarin cahilligine veriyorum sadece. Yazik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I'm the Avatar. Doing my Avatar thing, keeping the world safe.
  • Ayrıca skin'de Kralın Tac'ını vermesi ve Skin'in kalitesinede laf edilmemeli
  • Yarası olan gocunur demek istiyorum.Örneğin asosyal biri olunca (benim gibi ) herkes sana bakıyormuş gibi gelir, biri gülünce sana gülüyorlarmış gibi gelir.Bu da eskiden barbardık her barbarlarla, savaşçılarla alakalı olan şey bize hakaret gibi geliyor.

Orijinalden alıntı: SorakaGeriDöndü

bize barbar diyorlar 6 yaşında bebe bile anlar bunu

İlik sut detected.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I'm the Avatar. Doing my Avatar thing, keeping the world safe.
  • tryndamere op diye ağlarlar normalde şimdide dövüyolar heroyu la op dediğiniz heroya skin çıkardılar işte

Death is like the wind; always by my side
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tryndamere'in lakabı "The Barbarian King" bildiğin gibi. Bu şampiyona skin olarak "Fatih" uyarlaması yapıyorlar. Güzel olur kötü olur ayrı konu. Ama ilk iki cümlemi okursan böyle eleştirmezsin sanırım. Riot Games ya düşüncesizce hareket etmiş ya da kasten yapmış ama hoş değil. Ha, skini almayı düşünmez misin dersen niye düşünmeyeyim. Yani demek istediğim, "barbar" mevzusu ayrı konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: HurinThalion

tryndamere op diye ağlarlar normalde şimdide dövüyolar heroyu la op dediğiniz heroya skin çıkardılar işte

tryn mi op sorakayla tek atıyorum

Orijinalden alıntı: HurinThalion

tryndamere op diye ağlarlar normalde şimdide dövüyolar heroyu la op dediğiniz heroya skin çıkardılar işte

+1
    Ayrıca skin de güzel olmuş. Tam şampiyonunu bulmuşlar.

Feuer und Wasser kommen nicht zusammen
    Kann man nicht binden sind nicht verwandt
    In Funken versunken steh ich in Flammen

und bin im Wasser verbrannt

Im Wasser verbrannt
  • olaf da tryn de viking , ve barbarlık konusu başka bir tartışma konusu... Bence alakasız alınganlık ve salak bir paranoya başlattık millet olarak , sadece bu oyun için değil alakasız yerlerde türk-türkiye ile ilgili birşey geçse kulak kesilip altında hakaret arıyoruz. Çoğu avrupalı haritada türkiyenin yerini göstermeyi bırak kendi ülkesi dışındaki ülkelerden birhaber yaşıyor. Siyasetle ilgilenen ama yanlış ilgilenen bir milletiz
    Vogel im Kafig
  • Türkleri çok seviyorlar bu konudan bunu mu çıkarmamız lazım hala kapatın gözlerinizi ama tryndamerenin altında kocaman bir The barbarian king yazıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphadora -- 19 Eylül 2012; 18:30:26 >

Yalanı çabuk söylersin, gerçeği çabuk hatırlarsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

Yarası olan gocunur demek istiyorum.Örneğin asosyal biri olunca (benim gibi ) herkes sana bakıyormuş gibi gelir, biri gülünce sana gülüyorlarmış gibi gelir.Bu da eskiden barbardık her barbarlarla, savaşçılarla alakalı olan şey bize hakaret gibi geliyor.

2. cümlenle aynı beni anlattın
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.