Şimdi Ara

Öneri: Her Şeyin Teorisine Cevap - Mehmet Çobanoğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, son dönemlerde takip ettiğim ve paylaştığı bilgilerin çok özel olduğunu düşündüğüm "Mehmet Çobanoğlu"nun yeni kitabı "Her Şeyin Teorisine Cevap" ı tandığım-tanımadığım herkese tavsiye etmek istiyorum. Kitap siyonist düzenin esiri olmaması için sadece e-kitap olarak "Google Play"den temin edilebiliyor. Şu an en çok satanlar listesinde.

    Bir solukta okuyacağınız ve bir kere okumanızın bile hayatınızda bir çok şeyi değiştireceğine inandığım bir kitap. Sonrasında da zaten tekrar tekrar okuyup; anlamaya, araştırmaya çalışacağınız bilgileri barındıran kitaba ulaşabileceğiniz link aşağıdadır.

    Her Şeyin Teorisine Cevap - Mehmet Çobanoğlu

     Öneri: Her Şeyin Teorisine Cevap - Mehmet Çobanoğlu
     Öneri: Her Şeyin Teorisine Cevap - Mehmet Çobanoğlu







  • Arkadaşlar lütfen hiç değilse ücretsiz bölümünü okuyun. Gerçekten olabildiği kadar çok kişiye bu kitabı ulaştırmayı amaç edindim.
  • Hocam ben wp kulllanıyom başkabi yerden ücretsiz bolumunu temin edemezmiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap olarak basılınca siyonist düzene mi hizmet etmiş oluyor?
  • Stephan Hawking 'e reddiye mi yazmış bu adam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamın önceki kitapları ilk haftada 10000 satarken sonraki hafta raflardan kaldırıldı. Yazara ve yazarın kitaplarının üzerine oynanan büyük oyunlar olduğuna inanıyorum
  • kskdelter K kullanıcısına yanıt
    arkadaşım reklam mı yapıyorsun (iyisi kötüsü olmaz hesabı) yada biri mi beynini bulandırdı bilmiyorum ama konuyu biraz araştırdım.

    bu yazarın youtube'da 2 videosuna kısaca baktım:

    kendisi trafik kazası yapmış kurtulmuş, allah katında kontenjanının olduğu gibi bir şey söyledi. metafizikten dinden, büyüden ve bunun frekansından, enerjiden felan bahsediyor. herşeyi çorba yapıp karıştırmış.

    çok saçma sapan şeyler bunlar. bilimsel olarak ispatlanmamış bir şeyi kendince anlatıyor. ne olduğu da belirsiz bir kişi. bunun kitaplarını yasaklayıp da ne yapsınlar? bu gibi konulara merak saranlar frekansın ne olduğunu, elektromanyetik dalganın ne olduğunu nasıl enerji taşıdığını anlatan kitaplara yönelsinler.

    kendinizi kaptırmayın bunun gibilerine. eğer okuyacaksanız bunun yerine daha güzel dini kitaplar var onları okuyun.
  • Stephen Hawking daha her şeyin teorisini bulamamış ve üstünde çalışıyorken bu adam nasıl cevap vermiş? bence çöp
  • İki satır okumadan 40 tane laf söyleyen insanlarız ne yazık ki... Birisi demiş reddiye mi diğeri demiş bu adam mı bulmuş cevabı. Yazık çok yazık. Ne biçim bir ülke ne biçim bir insan olup çıkmışız acıyorum. Ne bir emeğe saygı var, ne ön yargılardan arınıp bir sorgulama var... İnsan önce bir kitabı okur bakar veya en azından ücretsiz bölümünü analiz eder sonra eleştirilerini sıralar.

    Kitapta Stephen'a reddiye yok aksine Kuran ve diğer kutsal kitaplarla destek var. Bugüne kadar yazılmamış, bilinmemiş, konuşulmamış konular bulunmuş aktarılmış. Düşünen insanlara hizmet olarak sunulmuş hiçbir şey yoksa emek var. Ama kime hizmet için yazıldığını düşününce gerek yokmuş diye iç geçiriyor insan. Yazık
  • Kitap şuan da ücretsiz zaten artı "benim kitabımda korsana evet, hakkım helaldir" diyen birinin kitabı neden reklama ihtiyaç duysun..? Mehmet bey'i ben de sosyal medyadan takip ediyorum.. Kişisel gelişim, melek enerjisi ıvır zıvır seminer, terapi vs ticaretini yapmamış birisi.. Neyse kitap zaten başında belirtildiği gibi düşünebilen insanlar için. Önyargılı ve peşin hükümlüler için değil... Tercih etmez okumazsınız ama kimseyi de reklam yapmakla itham etmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.