Şimdi Ara

Fatih Terim Totem Konusu(Videolarla destekli) Gitme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğerki şu forumda Sneijder ve Drogba gibi 2 Worlds Class Futbolcuyu getirebilecek kapasite varsa, Fatih Terim gibi bir adamıda bu takımda tutmasını bilir! Haydi Bastır DH!
    Aslolan Galatasaraydır!

Timur Arslan'dan güzel bir video:

Uefa Finali konuşması:

Evet, o topuk vuruşlarını bile özleyeceğiz gidersen:

Ve sonunda, totem direğini dikiyorum!
    Gitme Fatih Hoca gitme
     Fatih Terim Totem Konusu(Videolarla destekli) Gitme!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerekirse tek başıma 100 yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: L'o

gitme fatih hoca

• destek...

taraftar sosyal medyayı imparator diye yıkarken, evinin önünde florya'da kamp kurarken imparator da bizi bırakmaz diye düşünüyorum. yani umuyorum.

• Nöbet bende

• İnşallah gitmez...şu son 2 yıldır o kadar rahatım ki Fatih Hocayı o kulübede gördükçe tüylerim diken diken oluyor...Yeter ki başımızda olsun...Ben onunla başarısızlıgada razıyım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk mill takımı sonunculukta çekse umrumda deil açıkçası. aslolan galatasaraydır aslolan lig takımlarının başarısıdır bence. lig kaliteli olmadığı sürece bin tane futbolcu yetişse kaç yazar.
    tff yi desteklemiyorum. tüpçü gitmeli, türk futboluna level attıracak yabancı sınırın kalkmasını istiyorum. ve beceriksiz türk futbolcuları sırf yabancı sınırı yüzünden Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş gibi takımların başında görmek istemiyorum. kaliteli yetenekli çok koşan 7 milyar insandan seçilmiş futbolcuları izlemek istiorum. 70 milyondan değil !!
  • Konuya ilgi çok az
    hocamiz gidiyor
    Herkese inat gerekirse ben 100 sayfa yaparim!

• quote:

Orijinalden alıntı: Didier Drogba1212

quote:

Orijinalden alıntı: L'o

gitme fatih hoca

birader neyin kafasındasın anlamadım?Terim'in gs yi bırakma ihtimali fenerin arsenali eleme ihtimalinden daha düşük.Sadece ikisini birlikte çalıştıracak

• Nöbeti devralıyorum.

• Gitmesin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeoritz

Nöbeti devralıyorum.

Su videoyu izledikce bi degisik oluyorum ya insallah bu senede boyle heyacanlar yasariz elensek bile boyle eleniriz .

• quote:

Nöbeti devralıyorum.

Tekrar bir duygulandım, tekrar bir mutlu oldum izleyince renktaşım sağolasın. Son zamanlarda en çok heyecanlandığım, en çok mutlu olduğum anlar hep bu maça ait.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Nöbeti devralıyorum.

Tekrar bir duygulandım, tekrar bir mutlu oldum izleyince renktaşım sağolasın. Son zamanlarda en çok heyecanlandığım, en çok mutlu olduğum anlar hep bu maça ait.

Niye bilmiyorum ama benim en çok üzüldüğüm maçtır bu sezon

• Mobilde 1 bile olmadi

• En ksa süren totem olma adayı ı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Terim'in ne kadar adam olduğu en geç bu akşam belli olur. Kendi kıçını kurtarmaya çalışan , şike destekçisi bu gayri meşru federasyonun emrine girer de milli takımın başına geçerse yazıklar olsun.. Kendisine topu yere vurdu diye 9 maç ceza verip ırkçılık yapan topçuya 1 maç ceza veren bu tüpçü federasyonunun dün akşam ayağına gidip görüşerek zaten adamlığının bir kısmını bıraktı. Kalanını göreceğiz bugün.

Kısa vadede bu milli takımdan bir halt olmayacağı gibi zaten bu yapılan da esasen Galatasaray ı karıştırıp bozmaktır. Tüpçü ,federasyonun başına geldiğinden beri Galatasaray 'a kupa vermekten iflahı kesilmiş psikolojisi bozulmuştur.

Bir olasılıkta Terim'in eğer hakikaten başbakan böyle istedi ise , gücün karşısında korkuyla bu görevi kabul etmesidir. Başbakan ın sözünü dinlemeyen adamların bu ülkede ne hale geldiği de malum!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.