Şimdi Ara

Fatih Terim'in lisansını iptal edelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galatasaray'ın Mersin İdmanyurdu maçında tepkileri Türkiye'nin gündemine oturan Fatih Terim hakkında bu kez Fatih Altaylı konuştu.

09 Nisan 2013 Salı - 09:14
    Haberturk
    Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, Habertürk TV'de "Ece Üner ile Akşam Raporu" adlı programa katıldı. Fatih Altaylı; Fatih Terim ve Real Madrid maçıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı:
    "GALATASARAY ÜZERİNE OYUNLAR OYNANIYOR"
    Fatih Terim'in, tribüne yollanmasından sonra yapmış olduğu hareketlerin savunulacak tarafı yok. Görüntüleri sonradan izlediğinde, o da kendisine yakışan şeyler olmadığını görmüştür. Ama olaylara bütün olarak bakmak lazım, Terim'in o hale nasıl geldiğine... Galatasaray'ın üzerine oyunlar oynanıyor. Fatih Terim de bunu biliyor. Galatasaray iyi bir ivme yakaladı. Avrupa'nın çok iyi futbolcuları geldi, stadını yaptı, büyük gelir elde etmeye başladı. Avrupa kupalarından gelir elde etmeye başladı. Avrupa'nın en iyi 20 takımı arasına girdi. Bütün bunlar harekete geçirdi. Bazı Galatasaraylı yöneticiler de buna dahil."
    "TERİM'İN BAŞARILI OLMASINI İSTEMEYENLER VAR"
    "Galatasaray'ın çok dikkatli olması lazım. Terim'i çileden çıkaran da bu bütünlüğün olmaması. Fatih Terim'in başarılı olmasını istemeyenler var. Kulüpten yapılan açıklamada Fatih Terim'e destek çıkan tek kelime yok. Sadece Ali Dürüst, bazı toplantılar yapıyor. Bütün yük de Fatih Terim'in üstüne biniyor. Fatih Terim'in asıl tepkisi bunlara."
    "SÜLEYMAN ABAY FANATİK FENERBAHÇELİ"
    "Süleyman Abay, Galatasaray'ı hazmeden bir hakem değil. Fanatik Fenerbahçeli taraftarı. Hatta fanatik bir anti-Galatasaraylı olduğu konuşuluyor. Ben hakem hocalarına da güvenmiyorum. Kendilerine çalışan insanlar. Bence Mersin İdman Yurdu maçındaki pozisyon kırmızı kart değil. 2 futbolcu omuz omuza koşuyor, arkadan müdahale yok. Fatih Terim kenarda topa vurdu diye tribüne yollanıyor. Mersinli futbolcu ceza sahası içinde yapıyor, bir şey yok. 'Ben Terim'i atarım kardeşim' diyerek iyi bir hakem olduğunu göstermek istiyorlar. Televizyonlarda yorumcu olmak için hakemlik yapanlar var."
    "TERİM'İN LİSANSINI YIRTALIM"
    "Fatih Terim'e 32 maç ceza biçmişler. Aykut Kocaman her maçtan önce federasyon ile ilgili beyanat veriyor. Emre Belözoğlu rakip takım kulübesine küfrediyor. Bunlar sümenaltı ediliyor. Galatasaray olunca 8-10 maç ceza... Fatih Terim'in lisansını yırtalım o zaman. 'Dünyada hangi teknik direktör böyle yapıyor?' diye soruyorlar. Bunlar cahil. Sir Alex Ferguson, soyunma odasında kramponla kafa yarıyor. Cüneyt Çakır'ın üstüne yürüdü. Keza Mourinho. Her maçtan sonra herkese hakaret. Türk medyası Fatih Terim karşısında ezilmenin intikamını almanın peşinde. 62 maç ceza verirler inşallah da Türkiye kurtulmuş olur."
    "RIDVAN'IN DİKKATLİ OLMASI LAZIM"
    "Galatasaray kolay goller yiyor. Futbolda her şey var ama imkansıza yakın. Real Madrid karşısında mucize lazım."
    "Rıdvan Dilmen çok değerli bir yorumcu. 1980'lerden beri tanıdığım ve sevdiğim bir kardeşim. Ama ben ne kadar tarafsızsam, Rıdvan benden daha da az tarafsız. Bir de işin içinde... Fenerbahçe'nin şike sürecinde yönetici gibi devreye girdi. Hakimlerle görüştü, Başbakan'a çıktı. Rıdvan'ın diğer camialarla ilgili konuşurken dikkat etmesi lazım."

• Helal olsun güzel yazmış.Yönetimden Fenerbahçesine Rıdvanına hepsinde haklı.
    Fatih Terime nasıl 3 maç ceza verildiyse geçenlerde aynılarını Aykut yaptı ve röportajda vermişti.Ancak tek maç ceza bile almadı.
    Futbolun kirlileri ellerini çeksin artık.Ben eskiden Fenerbahçe maç kazandığında asla galibiyette bit aramazdım ancak artık arıyorum.
    Buna sebep olanlar 2 tane yıldırımdır.2si futboldan ellerini çektiğinde ben daha rahat maç seyredeceğim.
  • Cemaat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • He he oyunlar oynanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Maganda terim hakeme atar yapıyor suçlu aziz yıldırım oluyor

Teknik direktör,yöneticiler ve futbolcular hakkında uygunsuz kelimeler kullanmak yasaktı sanırım.Şikayet ettim.İnşallah gereken yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pomo

quote:

Teknik direktör,yöneticiler ve futbolcular hakkında uygunsuz kelimeler kullanmak yasaktı sanırım.Şikayet ettim.İnşallah gereken yapılır.

Arkadaşım Fakesin biliyoruzda niye bu kadar zorluyorsun şansını BJKli kardeş ? Şikayeti eden ben bide utanamdan şikayet ettim diye prim yapıyorsun !
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

quote:

Arkadaşım Fakesin biliyoruzda niye bu kadar zorluyorsun şansını BJKli kardeş ? Şikayeti eden ben bide utanamdan şikayet ettim diye prim yapıyorsun !

Sen ne diyorsun arkadaşım ? Ben doğduğumdan beri Galatasaraya aşığım.Bir insana fake damgası vurma.Yaklaşık 1 hafta önce de Sohomudur nedir birisi demişti.
    Bi gidin yahu.İşiniz gücünüz yok insanlara sataşıyorsunuz.Hesabım kapanmıştı haklı bulundum açıldı.Fakede değilim.Bir daha damga vurursan ben seni şikayet ederim.
    Bak işine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

quote:

Şikayetten sonra bu tür mesajlar atılmasına bende gıcık oluyorum. Ettiysen ettin, oradaki url'yi kopyalamanın veya şikayet ettiğin mesajı alıntılamanın alemi ne? Konuyu açan arkadaşınız da aynı şeyi yapmış.

• Ama ben ne kadar tarafsızsam, Rıdvan benden daha da az tarafsız. Bir de işin içinde... Fenerbahçe'nin şike sürecinde yönetici gibi devreye girdi. Hakimlerle görüştü, Başbakan'a çıktı. Rıdvan'ın diğer camialarla ilgili konuşurken dikkat etmesi lazım."

% 2215462 haklı.
  • ne oyunu oynanıyor ben anlamadım, oynanan bir oyun varsa hakemin üstüne oynanan oyundur.
    süleyman abay 4/4 lük maç yönetti ama yinede gs düşmanı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Schultz

ne oyunu oynanıyor ben anlamadım, oynanan bir oyun varsa hakemin üstüne oynanan oyundur.
    süleyman abay 4/4 lük maç yönetti ama yinede gs düşmanı...

ya işte amaç belli hakemleri naparsa yapsın Galatasarylı bi oyuncuyu yada fatih terimi oyundan atamayacak psikolojiye sokmak.
  • "Bence Mersin İdman Yurdu maçındaki pozisyon kırmızı kart değil." kısmından sonrasını okumadım.

Mert Aydın (NTVSpor'da 7/10 programının yorumcusu, bilmeyenler için) dün diyordu ki; "Galatasaray'da bir olay çıkıyor hemen yöneticiler isyan ediyor, demeçler veriyorlar "Bizim üzerimize oyunlar oynuyorlar" diye, ertesi hafta benzer bir hata Fenerbahçe alehine yapılınca bu kez Fenerbahçeli yöneticiler aynı şekilde demeçler veriyorlar. Puan durumunu bilmesem bu iki takımı 5'nci 6'ncı sırada sanarım ama bakıyoruz puan durumuna biri 1'nci diğeri 2'nci. O zaman kim bu takımların üzerine oyunlar oynuyor; Anadolu kulüpleri mi, Beşiktaş mı, TFF mi? Yani Galatasaray üzerine oyunlar oynayan aynı zamanda Fenerbahçe'nin, Fenerbahçe'nin üzerine oyunlar oynayanlar aynı zamanda Galatasaray'ın üzerine mi oynuyor?"
  • Yine düğmeye mi basılmış. Nedense TT arena'da Terim Galatasaray'ın yenildiği son 2 maçın ortasında bir şeyler yaptı, bir olaylar oldu ve iki maç da döndü. Terim'in olmadığı ve golü yediğinde sahaya girmediği tek maçtan Galatasaray mağlubiyetle ayrıldı. Altaylı bunu da yazsaymış. Fanatik Fenerbahçeli dediği adam 8.6 not aldı. Bizim her maçı Fırat Aydınus yönetirdi Beşiktaşlı olduğu hiç gündeme gelmedi. Düğmeymiş. Oldu o zaman biz kalkalım
  • kırmızı haklıydı. %1000000

bence hakem yanlı değildi. yanlı olsa penaltıyı vermezdi. artık terimin suyu ısınmaya başladı yavaş yavaş. ünal aysal sezon bittikten sonra gerekli hamleyi yapacaktır.
  • vatanını seven insanlar fatih altaylı gibi pis adamlara kulak vermesinler. ne yazıkki bu ülkede futbol siyasettende öte bir araç oldu kitlelerin saatlerce tv başlarında futbol ile muhattap olmaları ve ahlaksızlıkları izlemeleri cahil insanların değer yargılarının şekillenmesinde önemli bir rol alıyor. ben bu ahlaksızlıkların birileri tarafından desteklenip türk toplumunun karşısına bilerek getirildiğine inanan bir insanım.

ne yazııki futbollan ilgilenen insanların çoğu toplumun alt tabakasından olan cahil insanlardır bunların algıladıkları tvlerden öğrendikleridir zira kitap,dergi vb gibi şeyler hayatlarında yoktur.

eski bir futbolcuyum bazı şeyleri futbollan ilgilenen insanların konuşmalarından doğrudan takip ederim ve bunların çoğuda doğru çıkar.

süleyman abay bu ligde en temiz hakemlerden birisidir bakın mesela ligdeki en pis ve birilerinin yalakası olan hakem geçen haftaki maçınızı yöneten serkan çınar denen adamdır . onun gibi 5 tane adı bende kalsın pis hakem vardır. yan hakemleri tam olarak bilemiyorum bunların pislikleri öyle tek maçlan öğrenilmiş şeyler değildir. futbollan ilgilenen insanlar bazı istatistiki bilgileri toplayıp bir yoruma varması sonucu öğrenilen şeylerdir.

yukardaki konuşmalarımdan gsye karşı bir düşmanlığım varmış gibi algılanmasın gs nin şampiyon olmaması için herşey yapılıyor bunu herkez kolayca anlayabilir fatih terimin yaptıklarınada onay vermiyorum ama adamıda pek suçlayamıyorum. zira hakem atamalarında ve psikolojik kavramlarda o kadar çok pislik yapılıyorki.

• Daha yakın zamanda Sow'un golünü hakem görmedi diye sitesinden ''suçlayıcı'' bir duyuru yayınlayan Fenerbahçe yönetimi ve golün verilmemesini ''kadrolaşmaya ve hatta 'Derin' Galatasaray'a'' bağlayan Fenerbahçe taraftarlarının '' hakem maçı bize göre dört dörtlük'' yönetti demesi çok manidar. Çünkü ''O hızda giden topu hakem nasıl görsün?'' denildiğinde neler söylediklerini hepimiz okuduk.

Maçların birilerinin isteklerine göre manipüle edildiğini göremeyecek halde gözlerini fanatiklik bürümüş olanlar ''Nasıl olursa olsun da yeterki Rakibim puan kaybetsin'' diye düşünenler, bu işin ucu kendilerine dokunduğunda sayfalarca yazı yazanlar, şimdi gelmiş '' Galatasaray'ın üzerine oynanan oyunlar varmış daha neler'' diyebiliyor.

İlginç bir ülkede yine ilginç insanlarla birlikte yaşıyoruz vallahi.

• Helal olsun güzel konuşmuş fatih abi.

Ancak ben düşünülenin aksine abayın iyi maç yönettiğini düşünüyorum, olayın fitilini ateşleyen tek olay kırmızı karttı ve bu kararda doğruydu pozisyonu net görmeden herkes abayı suçladı eminim pozisyonun tekrarını izleyince yönetimde hak vermiştir ama nedense geri atmadılar olayı devam ettirdiler, başkan abayı falan şikayet etmiş bunlar olmaması gereken şeyler, top çizgiyi geçer vermez falan neysede hakemin kararlarını yeterince analiz etmeden bir hışımla bu olayı büyütmek ve devam ettirmek yönetime yakışmadı, fatih hoca zaten hatalı onu konuşmaya gerek yok Galatasaray gibi büyük bir klübün teknik direktörü bu tür haraketler yapmamalı sinirlenirsin tamam ama hakeme gözlemcilere küfür etmek ortamı germek doğru değil, çünkü ortamı bu kadar gerecek bir olay yok ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Mesajı Şikayet Et
    Nick değişimi yapmak istiyorsanız buraya tıklayınız
    Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.

Bi ceza vermezler merak etme.
  • Adam resmen hakeme saldırdı la sövdü saldırdı yani bunun oyunu ne
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.