Şimdi Ara

Fatih Terim'in Bursaspor Maçından sonra AÇIKLAMALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Forum içinde gereksiz tartışmalara girmeyelim.Haftaya MP Antalyaspor maçı var ona odaklanmalıyız.O maçta kesin galibiyet almalıyız.

• son laflarında yine yönetime transfer konusunda giydirmiş. bu iş hayra gitmiyor.
  • Emre yi övüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka maka lig tv'ye verdiği açıklamalarda Sneijder+2 santrafor fazla olur diye düşündüm diyor... Drogba+Burak, Drogba+Elmander izleme şansımız olmayacak sanıyorum
  • Bunu görün artık görünnn F.Terim in yetenekleri potansiyeli günümüz futboluna yetmiyor ,yemiyor artık oyuncular.Gs kadro yapısı ,vizyonu ,hedefleri ,oyuncu potansiyeli bakımından Fatih Terim'in ötesine geçmiş durumda...Bir tek o bunun farkında değil ya kendini geliştireceksin doğru hamleler yapacaksın ya da ezbere gitmeyeceksin...

Hep saçmalık nerden baksan tutarsızlık anlamak mümkün değil

Sana gol lazım BJL maçında melekler yardım etmiş.Yahu BJK zaten tam gs nin hatalarını yapan (içerdeki gs maçı,ibb,eskişehir, maçları )tam kafa dengi bir takım BJK saldırıyor tıpkı gs gibi Burak ı BJK yi madara edeceksin fark atacaksın şansa bala 2-1 bitiyor maç.

Sana gol lazımken son tr ligi gol kralı ve Cl liginin gol kralı ve en değerli oyuncusu seçilen adamı üstelik bütün şartlar sağlanmışken kör sağır ve dilsizlerin bile koy artık Burağı kopar maçı dediği anda sen böyle bir adamı 180 dk boyunca oyuna almıyorsan o zaman sen Hoca felan değilsin!!!Eleştiriye de gelmiyorsun sorulara da düzgün cevap vermiyorsun....

Burak'ı tercih etmeyebilirsin buna saygımız var fakat takım tıkanmış rakipler saldırıyor arkada boşluklar bırakıyorlar Burak 'ı soksan yardıracak 33 golle kral olduğu sistem ortaya çıkacak ve belki de farka gideceksin Buna senin hakkın yok Morinho Ronaldo'yu kesebilir mi?Buna lüksün böyle bir hakkın yok CL nin en değerli oyuncusuna göz göre göre böyle davcranırsan kaybedersin bu adamı ve bunun altından kalkamazsın ilk 11 e alma tamam ama sonraki değişiklerde gol sıkıntısı çekerken almazsan senin herşeyin tartışılır çıkmış bir de konuşuyor bla bla bla....

• Terim bir yandan çok şanslı bir adam , bir üstteki mesaj sahibi gibi zerre bilgi sahibi olmadan kendisinden nefret eden tonla insan var bu ülkede.O da bunlara defalarca tokatladı yaptıklarıyla , tokatlamaya da devam edecek İnşallah , böyle stresli bir işte stres atabilecek insanların olması güzel.Ama uslanmıyorlar bir türlü.Umut'la,Emre Çolak'la şampiyonlar ligini alsak tırı vırı yapacak çoluk çocuk var , neyse demekki bunlar da tokatlanmaktan,söylediklerini yazdıklarını afiyetle yemekten hoşlanıyor.
  • İyi gün taraftarı diyen olabilir fakat bu benim fikrim , ben Fatih Terim'i başarılıykende eleştiriyordum başarısızkende , her klübün başarısız günleri elbet vardır ama Terim yavaş yavaş kredisini dolduruyor bu sene ligde zirvede CLde gruptan çıksakta çok başarısız bir futbol oynanıyor sahada , geçmişteki başarılar geçmişte kalmıştır , Ünal Aysal geleceğe bakan bir adam , geçen seneki şampiyonluk şuan ne kadar umrundadır Allah bilir. Kısacası Terim egolarından vazgeçmezse ( Emre Malak ve Aydın ) bu sene sonu yolcu gibi ve bence bu takımın başına , kalitesiz oyuncularla Galatasarayı şampiyon yapan Eric GERETS gelmelidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Terim bir yandan çok şanslı bir adam , bir üstteki mesaj sahibi gibi zerre bilgi sahibi olmadan kendisinden nefret eden tonla insan var bu ülkede.O da bunlara defalarca tokatladı yaptıklarıyla , tokatlamaya da devam edecek İnşallah , böyle stresli bir işte stres atabilecek insanların olması güzel.Ama uslanmıyorlar bir türlü.Umut'la,Emre Çolak'la şampiyonlar ligini alsak tırı vırı yapacak çoluk çocuk var , neyse demekki bunlar da tokatlanmaktan,söylediklerini yazdıklarını afiyetle yemekten hoşlanıyor.

Evet gerçekten öyle bir şanslı ki fakire fukaraya bir sürü kurban kesip dağıtması lazım...Hiçbirşey bilmeden İmparator olmak....Böyle bir şans gerçekten başka kimsede olamaz.

Zamanında vatan memleket duygularıyla oynayan Hakan şükür,hakan ünsal,okan ,arif lerle imparator oldu lig tv nin QUİZ programını açın bakalım ''Sizi en etkileyen T.Direktör?'' sorularına ne cevap veriyorlar???

Futbolcunun bir yan bakışına adam kesen adam hoca felan olamaz...
    Bahane üretmek değil ama diye başlayan cümlelerle gelen bahaneler ve inleyen nağmeler

Yağmur vardı
    Jeneriklik Goller yiyoruz
    Bu Defansa gol yetiştiremeyiz(Saçmalığa bakar mısınız kendi oyuncusunu ateşe atıyor ulan bu adamları sen almadın mı sen aldır madın mı? Tonla para saydırıp)
    Rüzgar vardı

Bu da benim önsezim bu adam zerre futboldan anlamıyuor sistemi kadro seçimi adalet uygulaması futbolculara yaklaşımı tamamen hatalı Oyunu okuma çok zayıf ezbere gidiyor ezbere....

Bu takım hocasız zaten taş gibi bir takım en iyiler transfer edilmiş bomba gibi bir takım kurulmuş sonuçlar ortada...cL de seni ipten alan adamı da oynatmıyorsun eski bir futbolcu olarak yazıyorum bunları...asla böyle bir hocayla çalışmak istemem....

• Fatih hocanın arkasındayım ben şüphem yok zerre.
  • Bazılarına inat inşallah yıllarca takımın başında kalır.
  • Bende Fatih hoca ile sonuna kadar devam edilmesini istiyorum ama bi yandan da işler kötüye gidebilcek ve aklıyla değil egosuyla kararlar vericek diye korkuyorum.

Hocamızada saygım sonsuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

İyi gün taraftarı diyen olabilir fakat bu benim fikrim , ben Fatih Terim'i başarılıykende eleştiriyordum başarısızkende , her klübün başarısız günleri elbet vardır ama Terim yavaş yavaş kredisini dolduruyor bu sene ligde zirvede CLde gruptan çıksakta çok başarısız bir futbol oynanıyor sahada , geçmişteki başarılar geçmişte kalmıştır , Ünal Aysal geleceğe bakan bir adam , geçen seneki şampiyonluk şuan ne kadar umrundadır Allah bilir. Kısacası Terim egolarından vazgeçmezse ( Emre Malak ve Aydın ) bu sene sonu yolcu gibi ve bence bu takımın başına , kalitesiz oyuncularla Galatasarayı şampiyon yapan Eric GERETS gelmelidir.

seni şimdi linç edecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

Şaka maka lig tv'ye verdiği açıklamalarda Sneijder+2 santrafor fazla olur diye düşündüm diyor... Drogba+Burak, Drogba+Elmander izleme şansımız olmayacak sanıyorum

Hayır bende izledim o röportajını, orda Sneijder'in şu an ki fizik durumunu özetledi. Maç eksiği olduğundan sahada zaten 1 kişi tam olarak hazır değilken çift forvet oynatmak istemedim diyor. Maç eskiğini kapatmış bir Sneijder'le forveti çiftler bence. Gerçi Sneijder'in ölüsü bile nasıl oynuyor gördük :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.