Şimdi Ara

Fatih Terim ile yollar ayrıldı ! [ ANA KONU ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
313
Cevap
5
Favori
8.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: Enthusíast

quote:

Tff ve Fatih Terim arasında imzalanan sözleşme kağıdı
    Fatih Terim ile yollar ayrıldı ! [ ANA KONU ]

Hocam bu belge duzmece degil degil mi eger dogruysa ft ciler ne diyecek cok merak ediyorum

Belge doğru hocam ,http://www.ntvspor.net/haber/futbol/94529/iste-terimin-imzaladigi-kagit

Sözlesmede cikacaktir nasilsa ortaya 5 milyon + basari primleri bu tarz seyler eninde sonunda ortaliga dökülür hic bir sey sakli kalmaz.
    Baskani gercekten takdir ediyorum büyük risk aldi ama yaptigi dogrudur neticede bunca harcattigi paraya dur demek gerekliydi sert sistemli bir hoca alinmali Hollanda ve ispanya kökeni harici Gs yoluna devam eder yurt icindede bu takimi aldigi gibi getirecek zaten 4 isim mevcut.

Peki başarı gelmezse ne diyeceksin? Bakıyorum da hemen avrupalı edalarına girdiniz. Anamızın ligine dönersek nolacak Terim gelmeden önceki gibi?

Yeter artik be anamizin ligine kimin yüzüne döndük Gs takimini 10 sene sürecek bu batakliga kimler soktu ?
    Hersey unutuldu bunun yedigi haltlar olmasa Gs bu derece sürünmezdi sampiyon kadroyu dagitip o dönemin sartlarinda Canaydina istedigini yaptirdi 18 ay gibi süredede bakti olmuyor cekti gitti sonrasinda Hagiler, Geretsler vs vs ler ile transfer yapamadan ordan Japon burdan ilic gibi adamlarla oynamak zorunda kimin yüzüne kaldik.
    Sen Gerets ile 5 parasiz sampiyon oldun sen Kalli gibi 80 merdiven dayayan adamla Baris, Serkan gibi oyunculara sampiyon oldun.
    Bu havaniz cok bilmisliginiz nedir hadi ilk sene neyse en az 10 kez Bjk ve Fb senin puan kayiplarinda ensene binecekken kaybettiler.
    Sanki takimda sistem var super oynuyoruzda biz bilmiyoruz Gs takimi gecen sezondan beri dökülüyor.

Ay pardon Terim olmadığı zamanlarda Şampiyonlar Liginde şampiyon oluyorduk ama Terim geldi çeyrek finale düştük

Bak dostum somut birseyler yazicaksan gel tartisalim bir seyler söylemissin bende cevabini vermisim olayi cirkinlestirmeye gerek yok vericek cevabin varsa ver tartisalim yoksa konu zaten kapanir gider.
    Terim oldugu dönemlerde Gs ile toplamda 8 kez avrupa kupalarina katilmisiz 8 kez katilmanin 6 tanesinde gümletmis lastigi 2 tanesi basarili sadece üstelik adamin Fioratina ve Milan karneside rezil ilk tuda gümletmis ayni sekilde.
    Sampiyonlugun yoktu Terim öncesi ama Sampiyon klupler kupasinda yari finalin vardi zaten 88 itibari ile Gs belli araliklarla ceyrek final vs vs görmüs ha biz basarisini inkar etmiyoruz ama Terim ile analar ligi derken adam 3 farkli takimda 10 kez kupalara katilip sadece 2 tanesinda basarili olabilmis basari ölcütüm sampiyonlukta degil ceyrek final vs vs hatta 2ci tur cikmak o bile yok.
    Konuyu uzatacak degilim umarim tatmin olmussundur olmadiysan hatam varsa düzelt tartisalim yoksa komik sekilde yaklasimlara yeniden kalkisma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enthusíast

quote:

Tff ve Fatih Terim arasında imzalanan sözleşme kağıdı

Hocam bu belge duzmece degil degil mi eger dogruysa ft ciler ne diyecek cok merak ediyorum

Belge doğru hocam ,http://www.ntvspor.net/haber/futbol/94529/iste-terimin-imzaladigi-kagit

Sözlesmede cikacaktir nasilsa ortaya 5 milyon + basari primleri bu tarz seyler eninde sonunda ortaliga dökülür hic bir sey sakli kalmaz.
    Baskani gercekten takdir ediyorum büyük risk aldi ama yaptigi dogrudur neticede bunca harcattigi paraya dur demek gerekliydi sert sistemli bir hoca alinmali Hollanda ve ispanya kökeni harici Gs yoluna devam eder yurt icindede bu takimi aldigi gibi getirecek zaten 4 isim mevcut.

Peki başarı gelmezse ne diyeceksin? Bakıyorum da hemen avrupalı edalarına girdiniz. Anamızın ligine dönersek nolacak Terim gelmeden önceki gibi?

Yeter artik be anamizin ligine kimin yüzüne döndük Gs takimini 10 sene sürecek bu batakliga kimler soktu ?
    Hersey unutuldu bunun yedigi haltlar olmasa Gs bu derece sürünmezdi sampiyon kadroyu dagitip o dönemin sartlarinda Canaydina istedigini yaptirdi 18 ay gibi süredede bakti olmuyor cekti gitti sonrasinda Hagiler, Geretsler vs vs ler ile transfer yapamadan ordan Japon burdan ilic gibi adamlarla oynamak zorunda kimin yüzüne kaldik.
    Sen Gerets ile 5 parasiz sampiyon oldun sen Kalli gibi 80 merdiven dayayan adamla Baris, Serkan gibi oyunculara sampiyon oldun.
    Bu havaniz cok bilmisliginiz nedir hadi ilk sene neyse en az 10 kez Bjk ve Fb senin puan kayiplarinda ensene binecekken kaybettiler.
    Sanki takimda sistem var super oynuyoruzda biz bilmiyoruz Gs takimi gecen sezondan beri dökülüyor.

Ay pardon Terim olmadığı zamanlarda Şampiyonlar Liginde şampiyon oluyorduk ama Terim geldi çeyrek finale düştük

Bak dostum somut birseyler yazicaksan gel tartisalim bir seyler söylemissin bende cevabini vermisim olayi cirkinlestirmeye gerek yok vericek cevabin varsa ver tartisalim yoksa konu zaten kapanir gider.
    Terim oldugu dönemlerde Gs ile toplamda 8 kez avrupa kupalarina katilmisiz 8 kez katilmanin 6 tanesinde gümletmis lastigi 2 tanesi basarili sadece üstelik adamin Fioratina ve Milan karneside rezil ilk tuda gümletmis ayni sekilde.
    Sampiyonlugun yoktu Terim öncesi ama Sampiyon klupler kupasinda yari finalin vardi zaten 88 itibari ile Gs belli araliklarla ceyrek final vs vs görmüs ha biz basarisini inkar etmiyoruz ama Terim ile analar ligi derken adam 3 farkli takimda 10 kez kupalara katilip sadece 2 tanesinda basarili olabilmis basari ölcütüm sampiyonlukta degil ceyrek final vs vs hatta 2ci tur cikmak o bile yok.
    Konuyu uzatacak degilim umarim tatmin olmussundur olmadiysan hatam varsa düzelt tartisalim yoksa komik sekilde yaklasimlara yeniden kalkisma.

Hadi git işine ya sana ne anlatayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Anlatacak bilgi ve birikimin yokki anlatasin burasi Forum burda amacta fikir tartismak ha senden bir sey olmaz o gayet acik. 14 15 yasinda kisilere ne kadar anlatsanda anliyamazlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Schultz

Bu güzeldi işte.
  • quote:

Anlatacak bilgi ve birikimin yokki anlatasin burasi Forum burda amacta fikir tartismak ha senden bir sey olmaz o gayet acik. 14 15 yasinda kisilere ne kadar anlatsanda anliyamazlar zaten.

Senin zeka yaşın kadar benim çocuğum var. 2 yıl önce adını bile duymadığınız adama tapar hale geldiniz. 2 yıl önceki sezonu hemen unuttunuz. Bu vefasızlığınızı vicdanınız unutmayacak. Bilgi birikimi dediğin şey nedir ha? Senin bilgi dediğin şey istatistiklerse İmparator hepsinden önde.

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Ben Aysala da inanmıyorum, yalanı çok.
    bugüne kadar hicbir teknik adamla görüşmedik diyor, uzun süredir mancini ile görüştüklerini herkes biliyor.
    beşiktaş maçı öncesi drogba yı arayıp prim görüşmesi yapıyor, terim bu olaydan sonra telefonlarına bir daha cevap vermemiş diyorlar.
    Aysal kimdir, yemişim Aysal i.
    Terim demek galatasaray demek.

• Takım 2 sezon önce ne haldeydi Şampiyonlar liginde çeyrek final oynayacak seviyeye geldi. Takıma 1 yıldızını kazandıran bu adama yapılan vefasizligi tarih unutmaz.

• Fatih Terim'i takımdan gönderen zihniyete lanet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: How Ghastly

Bo mccaleeeb

• Galatasaray'da Fatih Terim sonrası için teknik direktör arayışı sürüyor. Sarı-kırmızılılarda birçok aday var.
    Yönetim takımı, Avrupa'da üst düzey çalışmış, başarılı olmuş, kariyer sahibi ve tecrübeli bir isme teslim etmeyi düşünüyor. Sarı-kırmızılılarda Mustafa Denizli'nin sportif direktörlüğü ve altında çalışacak genç bir teknik direktör formülü de masaya geldi ancak sıcak bakılmadı.
    Galatasaray'da listenin başında Roberto Mancini bulunuyor. Inter ve Manchester City'nin eski teknik patronu ile temasa geçilde ve olumlu yanıt alındı. İtalyan çalıştırıcı ile görüşmeler devam ediyor.
    Sarı-kırmızılılar, Jupp Heynckes'e eski kaptanlarından Erdal Keser aracılığı ile resmi olmayan bir teklif iletti. Alman teknik adam bu sezon takım çalıştırmak istemediğini bildirdi. Ancak yönetim, ilerleyen günlerde Heynckes'e menajeri aracılığı ile resmi teklifte de bulunmayı düşünüyor.
    reklam

Ads by CouponDropDown

Galatasaray, son olarak Chelsea'yi çalıştıran Roberto Di Matteo ile de temas kurdu. İtalyan teknik adamın gelmeye hazır olduğu belirtildi. Ancak daha deneyimli bir isim isteyen yönetim, Di Matteo'yu şimdilik ikinci planda tutuyor.
    Sarı-kırmızılıları listesindeki diğer deneyimli isim Marcello Lippi... Çin'in Guangzou takımını çalıştıran İtalyan teknik adam, kulübü ile yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrılmak istiyor ancak yüksek bir tazminat denmesi gerekiyor. Bu sorunun çözüme kavuşturulması halinde Lippi, en güçlü aday olacak...
    Lippi gibi kulübü ile sorunlar yaşayan bir isim de Benitez... Napoli'nin İspanyol teknik direktörünün uzun süreli ve yüksek bedelli bir kontrat karşılığı Galatasaray'a gelmeyi kabul edebileceği alınan bilgiler arasında...
    Milli takımın eski teknik direktörü Guus Hiddink'in de ismi gündeme geldi. Ancak Belçika'nın Antverp kentinde bir evi bulunan ve zamanını bir kısmını burada geçirip hafta sonları maçlara gelmek isteyen Hollandalı çalıştırıcı bu nedenle listenin alt sıralarına itildi.
    Rusya milli takımının Hollandalı çalıştırıcısı Dick Advocaat ile Barcelona'dan sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Tito Vilanova ve son olarak Werder Bremen'i çalıştıran Thomas Shaff da Galatasaray'ın ilgilendiği ve temas kurduğu diğer teknik adamlar. Ancak bu isimlerin Galatasaray taraftarını heyecanlandıracak özellikte olmaması nedeniyle yönetim girişimlerini alt düzeyde tutuyor.
    Kulüp Başkanı Ünal Aysal'ın teknik direktör konusunda maddi olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı belirtiliyor. Aysal'ın yöneticilere "En iyi ve en istekli teknik direktörü getirelim. Para hiç önemli değil" dediği, bunun da görüşmeleri sürdüren isimlerin elini rahatlattığı kaydedildi.

KAYNAK : NTVSPOR

• iSTE TERiM GERCEGi SOZ SIRASI HINCALDA
    http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/uluc/2013/09/26/tarih-tekerrurden-ibarettir
    ----------------------------------
    Tarih tekerrürden ibarettir!..
    Gazeteciliğimin taze yıllarıydı..
    Galatasaray Yönetimi, tarihin en büyük Galatasaraylılarından biri, benim tanıdıklarım içinde birincisi Gündüz Kılıç'ı kovdu. Karar ittifakla alındı.
    Sonra..
    Baba Gündüz'ü kovanlar, kulüpten arkalarından teneke çalınarak yollandılar. Gündüz Kılıç Hasnun Galip'e omuzlar üzerinde döndü..

Üç yıldızın üzerindeki satırları kesip saklayın.. Özellikle de Ünal Aysal ve emir kulları mutlak yapsınlar..
    Bir gün çıkarıp bakacaklar..

"Gündüz Kılıç" deyin, bugün 7 yaşında bir Galatasaraylıya.. Bilir.. Duymuştur, okumuştur.
    "Peki onu kovanlar kimlerdi" diye sorun, en yağız Galatasaray muhabiri ve yorumcusuna.. Üyeleri geçin.. "Başkan kimdi, o sırada" deyin.. Bakın bakalım bir, tek bir kişi hatırlar mı?.
    Ünal Aysal ve onun "İttifakla" karar veren emir kullarını yarın hatırlayacak tek kişi olmayacaktır.
    Fatih Terim ise, tarihe çoktan geçmiştir bile.. Hem Türk, hem Galatasaray, hem de Dünya tarihine..
    Tarih kimi yazacağını iyi bilir.

Levent Tüzemen NTV'de tokat gibi konuştu, anlayanlara..
    NTV sunucusu "İttifakla alınan karar" deyince, Levent sözünü kesti.
    "Olağanüstü kongre, bu karar ittifakla alınsın diye yapılmıştı zaten.."
    Tezgah o zaman kurulmuştu yani..
    Eski yönetim kurulu olsa, Aysal, geçin "İttifak"ı, "Ekseriyetle" bile çıkaramazdı o kararı..
    Olağanüstü Kongre, Fatih Terim'i camia baskısı ile kerhen takımın başına getiren, arka arkaya gelen lig ve kupa şampiyonlukları yüzünden atma fırsatı da bulamayan Aysal amacına ulaşsın diye yapıldı.

Şimdi herkesin birbirine söylediği bir şey var..
    "Aysal gibi başarılı bir iş adamı, hem de tam dere geçilirken, B Planı olmadan at değiştirmez. Aysal Terim'in yerine getireceği ile anlaşmasını yapmıştır bile.. Ama işin önceden tezgahlandığı izlenimini vermemek için, bir süre oyalanacaktır."
    Bir yanılgısı var, böyle düşünenlerin..
    Fatih Terim'in kendisi B planıydı Aysal'ın.. Başkan olurken kafasında çok başka bir isim vardı.
    Terim'i "İlk fırsatta harcama kararı" ile işin başına ve "Kerhen" oturttu.
    İlk eylemi, Bülent Tulun'u sağ kolu ilan etmek oldu. Terim, Tulun'u Florya'dan kovdu. Aysal bu hareketi yutmak zorundaydı, yuttu.. Ama Tulun'u getirip Ali Sami Yen Kompleksine yerleştirdi ki, Terim'e karşı kullanmaya devam etsin..
    Ne var ki, başarılar ard arda gelince, camianın zaten sevgilisi anıt adamı kovmanın intihar olacağını gördü. Oyununu değiştirdi. Yeni planını "Terim'i istifa ettirmek" üzerine kurdu.
    Tuzaklarıyla Terim'i eninde sonunda istifa ettireceğine inandığı için, birbirinden abartılı söylemlere de girişti..
    "Ben yaşadığım sürece Terim işin başındadır. Ben Başkan kaldığım sürece Terim'le çalışacağım.."
    Bol keseden atıyordu ki, yarın Terim gittiğinde "Ben elimden geleni yaptım, söyledim, ama adam gitti ne yapayım" diyebilsin..
    Herkesi kör alemi sersem sanıyordu Aysal..
    Terim, hepsi birbirinden çirkin hamlelerle kurulan tuzaklardan hiçbirine düşmedi..
    Açık seçik ve net konuştu..
    "Ben Galatasaraylıyım. Bu kulüp için tek satır mukavele imzalamadan da çalışırım.. 'Git' denilene kadar buradayım.."
    Ünal Aysal için yapacak tek şey kalmıştı artık.. Terim'i kovmak..
    Emir kullarını göstermelik topladı.. O kullar, kararı açıkladılar.

"İttifakla..
    ""Galatasaray değerleri" gibi caf caflı laflar taşıyan açıklama televizyonlarda alt yazı olarak geçerken,

Fatih Terim, Florya'da takıma antrenman yaptırıyordu.
    "Galatasaray değeri" antrenmandaki hocayı, kendisine haber bile vermeden mi kovmaktı?.
    Sırf bu eylem, bizzat "İttifak Kulları"nın Galatasaray değerleri denen şeyden zerre nasiplerinin olmadığını göstermiyor muydu?.

Ünal Aysal "Hiç kimse ile görüşmedik. Planlarımız arasında Yerli Hoca yoktur" diye konuştu, kararın ertesi günü..
    Televizyonda dinlerken güldüm..
    "Daha önce kimseyle görüşmedik. Planlarımız arasında yerli hoca yok!.."
    Emin misiniz Bay Aysal?.

Ünal Aysal ile Fatih Terim bir arada olamazdı. Olmadı nitekim.. Aysal Terim'i kovdu sonunda.. Bugün tablo öyle..
    Gerçekte "Kazanan" Fatih Terim oldu.. Aysal'ın tüm tuzaklarını boşa çıkaran Terim oyunu kazandı.
    Aysal ve ittifakçıları (!) bu bölümü de kesip saklasınlar..

• Galatasaray’ı Florya değil, yönetim kurulu yönetir” diyen Başkan Ünal Aysal’ın, toplantı sırasında ise 3 noktanın altını çizdiği belirlendi.

Hem Sportif AŞ’de hem de yönetim kurulu toplantısında görüşlerini aktaran Aysal, “Başkanlık makamına saygısızlık var. Ama bunu geçtim ben. İşte size telefonumu gösteriyorum (O sırada saat 18.00’dir). Geri dönüş olmadı” dedi. Ünal Aysal’ın bu çıkışı “Başkan son ana kadar aslında Terim’i tutmak için direndi” yorumlarını beraberinde getirdi.

"KURUMSALLIĞA UYMAZ"

Galatasaray Başkanı, ikinci noktada bazı gazetelerin ve gazetecilerin Florya’ya sokulmamasını eleştirerek, bunun kurumsallığa aykırı olduğunu dile getirdi. Florya’nın kendi başına göre hareket ettiği ve bazı gazetecilerin yasaklanmasının doğru olmadığı da savunuldu.

Son olarak ise Fatih Terim’in futbol takımıyla ilgili rapor vermemesini eleştirildi. Hatta bununla ilgili toplantı odasında “Senede 4.5 milyon euro alan bir hoca, 10 bin TL verip rapor yazdıramıyor mu?” eleştirisi bir üye tarafından dile getirildi. Bülent Tulun kriziyle başlayıp, transfer, kurumsal yapı, eleman, milli takım, sözleşme ve telefon polemiğiyle zirve yapan sıkıntılar, zaten pamuk ipliğine bağlı olan birlikteliği bitirdi. Son telefon olayı ise Aysal ve ekibince “bardağı taşıran son damla” olarak değerlendirildi.

Toplantıda Ünal Aysal’a yakınlığı ile bilinen Adnan Nas ve Aka Gündüz Özdemir’in değerlendirmelerinin de oldukça çarpıcı olduğu belirlendi.

"SON VERMEK LAZIM"

Nas’ın, “Fatih hoca protokol tribününde bir laf ettim diye beni medyaya malzeme etti. Oysa ben onun yöneticisiyim. Beni aramaya tenezzül bile etmedi. ‘Bunlar doğru mu’ diye gazetecilere ihbar etti. Medyaya bunları yazdırdı. Bize sormadan nasıl böyle bir açıklama yapar? Bir yönetici olarak teknik direktörü ararken bile imtina ediyoruz. Hangi kulüpte yönetici hocasını ararken böyle düşünür? Aramızda doku uyuşmazlığı var. Kurumsallaşmadan söz ederken bunu getiremediğimiz tek yerin Florya olduğunu üzülerek görüyorum. Burayı ıslah edemezsek kurum olamayız” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Aka Gündüz Özdemir’in ise “Yıllarca Koç Holding’te çalıştım. İstikrar için düzen gerekir ama Florya’da Fatih Terim’in düzeni var. Buna bir son vermek gerekiyor” dediği kaydedildi.

"BEN ELEMANI DEĞİL MİYİM"

Fatih Terim’le özel bir bağı olan ve tecrübeli hocanın oyunculuğunda da yönetici olarak kulüpte bulunan 2. Başkan Özkan Olcay, acele edilmemesini istedi.

Olcay, “Çok hızlı karar alıyoruz. Temkinli olmamız gerekiyor. Ben hoca ile konuştum. İzin verin tekrar konuşayım. Hocayı arayıp ‘Gel yönetimin ve basının karşısına çık. Yanlış anlamalardan dolayı gerekirse özür dile ve yola devam edelim’ diyelim” ifadelerini kullandı.

İşte bu noktada önceki gün medyada çıkan, “Ben elemanı değil miyim?” haberi masaya yatırıldı. Terim’in kendisine ulaşamayan Başkan Aysal için kullandığı bu ifadenin doğru olduğu belirlendi ve deneyimli hocanın işine son verilmesi kararlaştırıldı.

Webaslan

• Olaylar sanıldığı gibi 1 2 haftalık değil.Taa Sneijder transferinden bu yana gelen süreç var.

Terim Sneijder'i değil Kaka'yı inatla istiyor.Kaka için Real Madrid o dönem için Sneijder'ın Inter teklifinden daha yüksek bonservis istiyor.

Daha fazla para vereceksiniz.Daha yaşlı oyuncu alacaksınız.Ve Kaka Kronik sakat.Yönetim haliyle Kaka'yı istemiyor.

Fatih hoca Diego'yu istiyor bu sefer.Diego'yu da marka değeri olarak yeterli görmüyor Aysal ve yönetim.(Sneijder neree Diego nereee)

Fatih Terim'de hiç yoktan yere sırf istediği adam alınmadı diye gidip Sneijder'a takıyor.60. dakikada felan oyundan almalar filan felan.

Bundan sonrası duyumlar üzerine;

Söylenene göre Sneijder gidip başkana şikayet ediyor Terim'i.(Bence Sneijder'da haklı burada) Fatih hocayı oyuncu yüzünden göndermek hem imaj kaybı olacak hem Sneijder o dakikadan sonra takımda kalamayacağı için Sneijder transferi de Galatasaray'a zarar getirecek.Aysal hem Terim'le Hem Sneijder ile konuşuyor.

Sneijder Terim'den özür diliyor.Fatih Terim adamı kovuyor.Daha sonra Aysal ve Terim'in arası iyice açılıyor.En son Fatih Terim'in canlı yayında sürekli ayar vermeleri başlıyor.(Galatasaray bu senaryoyu yalanladı)

En son gelinen raddede Fatih Terim'e derbi primi için aranıyor Terim telefonları açmıyor.(Terim'e yakın kaynaklar bunu yalanladı) Drogba ile maç primleri ayarlanıyor(GS bunu yalanladı) Ve Yönetim Kurulu olarak Fatih Terim'in görevine son veriliyor.

Ek olarak Fatih Terim'in Galatasaray'a kontrat konusunda Milli takımı koz olarak kullanmasının da tansiyonu arttırdığı yazılıyor.

Herkes bir şey yazıyor.Ama net bir açıklama yok.

• F.T.'in gönderilmesinin ana nedeninin gerçekten Sneijder olduğunu mu düşünüyorsun?
  • Jonny_J kullanıcısına yanıt
    (Galatasaray bu senaryoyu yalanladı)

diyerek belirttim.Sıkıntı da orada zaten.Herkes açıklama yapıyor.Ama net elle tutulur tek bir açıklama yok.O zaman da akbabalara gün doğuyor.

Fatih Terim çıksın dobra dobra Aysal beni çekemedi fikirlerimiz ayrı düştüğü için kovdu desin. ya da ne bileyim Sneijder gitti beni şikayet etti bir futbolcu yüzünden beni sildiler bende mesafeli yaklaştım desin.Ya da tam tersi Sneijder ile hiç bir sorunum yok tamamen sizin uydurmanız desin.

Aysal çıksın Fatih Terim amatörce davrandığı için yollandı desin.

Ama NET bir şeyler desinler artık.
  • Fatih Terim e GSTV yasağı

http://haberozeti.blogspot.co.uk/2013/09/fatih-terime-gs-tv-yasak.html#.UkP1q4Zotw8

quote:

Fatih Terim’in biletinin kesilmesinin ardından, satranç hamleleriyle geçilen süreçte yaşanan ilginç gelişmeler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın, geçtiğimiz pazar gecesi kurmaylarına talimat verdiği, bu vesileyle kulübün televizyonu GSTV’ye haber gönderildiği öğrenildi. Haberin içeriği ise çarpıcı bir başka talimattan ibaretti. Buna göre GSTV’den, artık Fatih Terim’le ilgili hiçbir klip, olumlu ya da olumsuz haber veya yorumun yayınlanmaması istendi. Kanal personeli bu talep karşısında şaşkına dönerken, tecrübeli teknik adamın bu talimattan kısa sürede haberi oldu.
    Karardan 1 gün önce yüz yüze görüşme

Beşiktaş derbisinin ardından Ünal Aysal’ın sadece oyuncuları kutlaması, 1 gün sonra da GSTV’deki yayın yasağı, Terim için kaderinin belirlenmesine kısa süre kaldığını gösteriyordu. Nitekim ertesi gün, yani yönetim kurulu toplantısından 1 gün önce, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, hocayla yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdi. Burada yönetimin düşüncesi Terim’e üstü kapalı olarak iletildi. Sonraki gün başkanın hocaya 48 saat süre verdiğini belirten sözleriyle de artık ipler kopma noktasına geldi ve son yönetim kurulu toplantısında nihai karar verildi.

• Anladım. Bence bu olayın aslı uzun bir süre gizli kalacak. Konuşacaklarını sanmıyorum. Sneijder konusunda seni yanlış anlamışım. FT'in gönderilme nedeni Sneijder olamaz.
  • Galatasaray yönetimi, Fatih Terim'den boşalan teknik direktörlük görevi için yoğun bir çaba içine girerken bir çok teknik adamın gündeme geldiği ancak adaylar arasında İtalyan Roberto Di Matteo isminin ön plana çıktığı belirtildi.

Fatih Terim konusunun masaya yatırıldığı geçtiğimiz salı akşamından bu yana yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Sportif koordinatör Bülent Tulun'un önemli isimlerle görüştüğü ve bunlardan biri olan Jupp Heynckes'e teklif götürdüğü ancak Alman teknik adamın bu sezon takım çalıştırmak istemediği yönünde görüş bildirdiği belirtildi.

Jupp Heynckes'i son ana kadar zorlamayı planlayan Galatasaray yönetiminin daha sonra Mancini'ye teklif götürdüğü belirtiliyor.

Bu iki adayın ardından Drogba ile Chelsea'da Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran İtalyan Di Matteo sarı kırmızılı yönetimin büyüteci altına girdi.

Şu anda takım çalıştırmayan İtalyan teknik direktör Galatasaray'ın yaptığı ilk teklife olumlu yanıt verirken, sarı kırmızılı kulüpten bir ekibin bu ülkeye giderek Di Matteo ile masaya oturduğu bildirildi.

Galatasaray yönetiminin de bütçe olarak en iyi aday olarak gördüğü Di Matteo konusunda fikir birliğine vardığı yapılacak son görüşmelerden sonra yönetim kurulunun teknik direktörü belirlemesi bekleniylor.

Öte yandan Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Fatih Terim'siz ikinci günde de takımı tecrübeli teknik adamın yardımcıları çalıştırdı.

Hasan Şaş, Ümit Davala ve Taffarel'in çalıştırdığı sarı kırmızılı takımın taktik ağırlıklı bir antrenman yaptığı belirtildi.

KAYNAK : LİG TV

• Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Fatih Terim ile yolların ayrılması konusunda NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.
    Spor Servisi Programı'na bağlanan Ergün, "Terim bu kararı antrenmanda öğrenmedi" dedi.
    "Terim kararı antrenmanda öğrenmedi"

Dünkü basın bildirisinde belirttikleri nedenlerden dolayı Fatih Terim'le çalışamama kararı aldıklarını vurgulayan Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, "Geldiğimiz noktada sebepten çok sonuca bakmak gerekiyor. Dün de açıkladığımız nedenlerden dolayı hocamızla artık çalışamama kararını almış bulunuyoruz" dedi.
    "TERİM ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRDI"
    "Fatih Terim ismini Galatasaray tarihine altın harflerle yazdırmıştır" ifadelerini kullanan Ergün, Tabii ki Fatih Terim sıradan bir antrenör değil. Bunu ben şahsen defalarca dile getirdim. Fatih Terim, Galatasaray tarihinin bir parçasıdır. Artık ismi Galatasaray tarihine altın harflerle yazılmış bir şahsiyettir. Bunun hepimiz farkındayız. Ancak hiçkimse Galatasaray'ın manevi şahsiyetinden daha yukarıda değildir" diye konuştu.
    "BAŞKANA HÜRMETTE KUSUR EDİLMEMELİ"
    Sarı-kırmızılı camianın başkanlık makamına saygıda kusur edilmemesi gerektiğinin da altını çizen Şükrü Ergün, "Galatasaray'ı temsil eden başkanlık makamına hürmette kusur etmemek, bizim değerlerimize uygun davranmak ve çok uzun yıllardır yerleşmiş hiyerarşik düzenimize saygı göstermek gerekir" ifadelerini kullandı.
    "O TELEFON HİÇ ÇALMADI"
    Bütün toplantı boyunca Terim'in, başkan Aysal'ı aramasını beklediklerini vurgulayan Ergün, "Yönetim Kurulu toplantısına tam katılım oldu ve oybirliği ile karar alındı. Toplantıda herhangi bir tartışma da olmadı. Bütün toplantı boyunca, belki Fatih Terim'in Ünal Aysal'ı arayabileceği üzerine konuşmalar oldu. Sayın Terim'den başkanı aramasını bekledik. O telefon hiç çalmadı" dedi.
    "FATİH TERİM KARARI ANTRENMANDA ÖĞRENMEDİ"
    Son olarak Fatih Terim'in bu karardan habersiz olmadığını da vurgulayan Ergün, "Lütfi Arıboğan, bir gün öncesinde Fatih Terim'le bir görüşme yaptı. Yani Fatih hoca hiçbir şeyden habersiz değildi. Yani bu kararı antrenman sırasında öğrenmiş değildi" şeklinde k konuştu.

• Galatasaray, Fatih Terim'den boşalan teknik diröktörlük görevi için Roberto Mancini ile görüştüğünü borsaya bildirdi. Sarı-kırmızılı ekipten Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda, "Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü için Şirketimiz ile Roberto Mancini arasında görüşmelere başlanmış olup kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir" denildi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.