Şimdi Ara

Fatih Terim ile yollar ayrıldı ! [ ANA KONU ] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
5
Favori
8.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Enthusíast

Su basligi "fatih terimin sozlesmesi feshedildi yada fatih terim gonderildi" seklinde duzeltirseniz iyi olur ortada istifa yok yonetim kendi iradesiyle gonderdi

Hocam düzeltmek isterim ama , olay birden gelişince böyle açmış bulundum kasten öyle yazmadım ...
  • Off

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

quote:

Heynckes gelmiş

Bu haber gerçek mi ? kaynak falan varmı? inşallah gerçektir...

Tribun Dergi ‏@tribundergi 23 dk

SON DAKİKA - Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Jupp Heynckes, yardımcısı Erdal Keser.

Ne kadar güvenilir hocam ne diyorsun ?
  • Şükrü Ergün: "Başkan, Terim'den telefon bekledi"
    Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Ergün: "Başkanımız, Fatih Terim'den telefon bekledi ancak bu telefon gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

quote:

Heynckes gelmiş

Bu haber gerçek mi ? kaynak falan varmı? inşallah gerçektir...

Tribun Dergi ‏@tribundergi 23 dk

SON DAKİKA - Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Jupp Heynckes, yardımcısı Erdal Keser.

Ne kadar güvenilir hocam ne diyorsun ?

Bildiğim kadarı ile doğru şeyler yazıyorlar genelde ama bakalım

• Ümit ve Hasan'da istifa etti.
  • Sanırım Taffarel'de istifa etmiş.Doğru mu bilmiyorum.Herhalde doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Fatih Terim'in gidişi veya gönderilişinin doğruluğu kesimlerce tartışılır.

Ama tıpkı Alex de olduğu gibi Terim in de gönderiliş yöntemi çok etik değil. Bir adamı kovacaksan da bunu önce ona söylersin. Adam kızını arayıp hal hatır sorarken tesadüfen öğrenmemeli.

Sende buna inandın yani

• Golcü oyuncu Burak Yılmaz da idmanın ilk yarım saatine katılmadı, antrenmana sonradan dahil oldu. İdmanda takımın başında kondisyonerler yer aldı.
    Fatih Terim'in görevden alınması ile sıkıntılı bir süreç geçiren Galatasaray'da Eboue ile Sneijder bu sabah yapılan antrenmanda birbirine girdi.

kaos yakın stadı yakın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Fatih Terim ile yollar ayrıldı ! [ ANA KONU ]

koıvuldu
    neden istifa etti halen başlıkta duruyor ey adminler bir el atın şu topiğe

• Fatih Terim ile yollar ayrıldı ! [ ANA KONU ]
  • Tff ve Fatih Terim arasında imzalanan sözleşme kağıdı
  • "O benim elemanım değil, kader birliği yaptığım hocam"
    25 Eylül 2013 13:50
    Demirören'den Aysal'a taş, Terim'e tam destek! Fatih Terim'in Milli Takımın başına geçtiği süreçte Aysal'dan "İsterseniz Ocak ayında yollarımızı ayıralım" teklifi geldiğini söyleyen Demirören, bir de göndermede bulundu: "Terim benim elemanım değil, kader birliği yaptığım hocam"

Galatasaray Yönetimi'nin Fatih Terim ile yolları ayırmasının yankıları sürüyor!

Bugün de TFF Başkanı Yıldırım Demirören önemli açıklamalar yaptı. Demirören, Terim'in Milli Takım'ın başına geçişi öncesi Ünal Aysal'ın kendisine "İsterseniz Ocak ayında Terim ile yolları ayırıp başka bir hoca bakalım" diye teklifte bulunduğunu söyledi.

Fatih terim ile sözleşme imzalamadıklarını da açıklayan Demirören, tecrübeli hocanın sadece hatıra kağıdına imza attığını belirtti. Demirören, törende Terim'in imzaladığı kağıdı da basın mensuplarına gösterdi.
    reklam

Yıldırım demirören toplantıda Ünal Aysal'a çarpıcı bir göndermede de bulundu. Ünal Aysal'ın Fatih Terim hakkında kullandığı "eleman" benzetmesine atıfta bulunan Demirören "Fatih Terim benim elemanım değil, kader birliği yaptığım hocamdır" diye yanıt verdi.

• Demirörenin oyununa gelmeyecekti.Bir koltukta iki karpuz taşınmaz.
  • İyi oldu bu adama. Ayrıca onu kimse Son maçlar yüzünden kovmadı. 2 senelik sözleşme uzatmaya yanaşmayıp milli takım için tüpçüye göz kırpan o. Başkan duracağı kadar terimin arkasında durdu. Yalvarıp yakaracak hali yoktur. Kimse GALATASARAY dan büyük değildir. Bence çok iyi oldu. Ben sevindim açıkçası.

• hoksi kullanıcısına yanıt
  • Ünal başkan en doğrusunu bilir, bu adam profosyonel, kimse GALATASARAY'ın üstünde olamaz.Taraftarda sağ duyulu olmalı.Tek üzelecegim nokta taffarel, umarım o kalır.
  • ne doğrusu hocam bu zamana kadar 1 tane şeyi doğru yazmadılar hep sallamasyon adam emekli oldu allah aşkına
  • quote:

Tff ve Fatih Terim arasında imzalanan sözleşme kağıdı

Hocam bu belge duzmece degil degil mi eger dogruysa ft ciler ne diyecek cok merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Enthusíast

quote:

Tff ve Fatih Terim arasında imzalanan sözleşme kağıdı

Hocam bu belge duzmece degil degil mi eger dogruysa ft ciler ne diyecek cok merak ediyorum

Belge doğru hocam ,http://www.ntvspor.net/haber/futbol/94529/iste-terimin-imzaladigi-kagit

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.