Şimdi Ara

Fatih Terim'e acilan sistematik savaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda Galatasarayin ts sine karsi sistematik bir karalama var. Hic alakasi olmayan insanlar ve isimsiz hesaplardan surekli karalama yurutuluyor ki sebebi malum. Galatasarayi yenmeleri mumkun degil.

    1) Fatih terim paragoz mu?
    Simdi fatih terim paragoz olsaydi bizim kadrodaki 14 yabancinin yarisi fenerin yabancilari gibi cop olurdu. Dususte oldugunu herkesin bildigi adanlari galatasaraya cakarlardi terimde komisyonunu alirdi. Bknnz: Comolokko transferleri. Hepsi cop.

    Galatasarayin 14 yabancisinin hepsi birbirinden kaliteli. Alinabilecek en iyi adamlar aliniyor.

    Td nin komisyon transferine bir ornek: Ersun yanal 2014 te feneri sampiyon yapinca rahatlayip artik istedigi gibi at kosturacagini saniyor. Ariyor cavcavi. Yunanistana daha sonra 2 milyona gidecek olan jimmy durmazi 5 milyona fenere aldirabilcegini ama arkadasi kemal ozdesi genclerbirligi td si yapmasini istedigini soyluyor. Yani kisisel cikar icin fenere 3 milyon euro zarar yazdiracak. Aziz yildirim baskanlikta 15 senesini gectigi icin artik biraz bu isleri ogrenmis. Kulagina bu pis pazarlik geliyor. Almiyor tabi. Genclerbirligi baskani cavcavda haziranda td yaptigi kemali fener oyuncuyu almayinca tek maca cikarmadan agustosta kovuyor. Ersunda tekne, kadin muhabbetine kovuluyor ama asil sebep bu.

    Fener sevdasina direk bagisla 50, elifin hulle parasi, ve cesitli sposorluklarla babadan kalan paradan 150 milyon euro civari harcama yapip kadroda elle tutulur tek adam dahi alamayan Ali Koc bu muhabbeti bildiginden ersun hic bir zaman gelmeyecek diyor. Tek eksigi futbol zekasi olmayan ali koc prensiplerini, ve sozlerini bir kenara birakip daha sonra ersunla calisiyor. Ama ersunun oglu muhabbetleri, menejar, trabzon meselesi malum. Kendisi hakkinda eski takim arkadaslari tesvik primi aldigini dagittigini da anlatirlar. Gunahi boynuna. Net bir iddiam yok. Kendileri biliyor zaten.

    Fatih terim 50 senedir furbolun icinde. Ersun, erman,... herkes icin tesvik primi muhabbeti cikti. Bir zaman takim arkadaslari olanlar cikip anlatti. Terim icin boyle bir hikaye var mi elinizde? 50 senedir tesvik primi alma, verme, transfer komisyonu alma, verme var mi?
    Bana para vermeyin Hagi gelsin diyen adam icin elinizde var mi bir sey? Yok.

    2) Terim kabadayi mi?
    Terim kabadayi degil. Sadece yeri gelince kot pantolona kot pantolon demek gibi bir huyu var.

    3) Terim mac sirasinda kafam yarildi diye numara yapar mi? yada trabzonda 20 sene evvel birileri gibi belime tas geldi diye kendini saha icine atar mi?

    Atmaz. Kenarda kufur eder. Etmisligi vardir. Kirmizi kartini yer cikar tribune. Ordan devam eder kufrune. Maalesef kufur ediyor.

    4) Terim egitimsiz mi?
    Egitim nedir? Yani tip muhendislik okumadi. Adam teknik direktor. Milan da kisa suren bir td ligi gibi hic bir turk td nin hayaline bile girmeyen bir gecmisi var. Interden 3 kere kovulan lucescunun da dedigi gibi. Interden 3 kere kovulmak icin interin basina 3 defa getirilmeniz gerek. Yani isinde dunyada yeri olan adam. Bugun kendi isinde dunyaca unlu kac turk var? Tarkan, mehmet oz, tayyip erdogan...

    5) Terim taktik bilmez mi?
    Bunu yazan bir futbolcu oldu. Taktik bilgisi yetersiz diye. Bunu yazan yani bunu olcen futbolcunun td kariyerini acip arastirin. Zaman zaman bende dusundum bunu. Yazdimda forumda. Ama komik oluyor.



    Fatih Terime saldirinin asil nedeni belli. Cebinden 150 harcamissin ama netice ne? Sifir. 150 milyon euro ile bir tane bile forma alipta arkasina ismini yazmaya deger topcu yok 35 kisilik kadronda. Ve basari da yok. Fatih Terim kaldigi surece de olmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oikidoki -- 6 Ağustos 2019; 3:44:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Istedikleri kadar saldırsınlar TERIM türk futbol.tarihinin gelmiş geçmiş en büyük efsane teknik hocasıdır en iyisi en büyüğü ve tek lideridir.

    Yanına yaklaşabilen bir kişi söyleyin bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 6 Ağustos 2019; 5:52:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin komiği bu tarz saldırıların takımı daha çok gaza getirdiğinin farkında değil bazıları
  • Kendi camialarinda gercek anlamlı o takımı tutupta o takımın icinde gelip teknik direktörlük yapip basarilara imza atmis ve bu basarilar terimin basarilarinin yarısı kadar olan bir adam olsa taparlar heykelini dikerler kim bilir daha neler yaparlar...

    Terim bir büyük bir değerdir yaşayan efsanedir sucsuz günahsız ve hatasiz degildir elbet cokca hatalari vardir dahada olacaktır. Bu konuda Galatsaray lılar olarak cok sanliyiz ve bu değeri korumalıyız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 senedir devam ediyor ve sonucu belli , İmparator devamlı tokatlıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.